γνωμες για αναβαθμηση

Reaction score
1.430
ειμαι στη σκεψη αναβαθμησης του συστηματος μου
Denon AVC-A1 SE
frond speakers: jbl tlx-181
rear b&w thx (διπολα)
κεντρικο: b&w cdmc se
inofocus in-83
media player : xtreamer pro

σε πρωτη φαση θα αναβαθμησω η τα ηχεια η τον ενισχυτη..και τα δυο μαζι δεν αντεχουν τα οικονομικα μου

για ενισχυτη βαζω ταβανι τιμης στα 2300ε για αγορα απο την ελλαδα η απο το εξωτερικο και βεβαια ειμαι αναμεσα σε denon και pionner

για ηχεια στο ιδιο περιπου οριο ανωτατης τιμης αναμεσα σε b&w (CM SERIES),-focal (ELECTRA 1027S) -kef(XQ-40) -atc(SCM40)

Reaction score
6
Απάντηση: γνωμες για αναβαθμηση

Μπορει να μην ειναι στις μαρκες που αναφερεις αλλα εγω αν αγοραζα τωρα θα πηγαινα για :
Klipsch rc-7i 1600
klipsch rc-64i 680
klipsch rs-52i 500 or rs-62i 700
Synolo 2780
ΟΙ τιμες ειναι απο σαιτ της Γερμανιας και ισως μπορεις να τα βρεις και φτηνοτερα.(απο Γερμανια)
Εκμεταλευεσαι την αλλαγη μοντελου και αγοραζεις καταπληκτικο σετ σε πολυ καλη τιμη.
Εκτος βεβαια αν εισαι αρνητικος με τις κορνες.

Reaction score
1.430
για να πω την αληθεια μαρεσει περισσοτερο ο πιο γλυκος ηχος ενος twiteer...
η κορνες ειναι λιγο πιο θαμπες .....
στα δικα μου αυτια παντα.,,,,

αν εχεις την καλοσυνη δωσμου παντος και site....
και για να το διευκρινησω γιτι μαλλον δε το εγραψα πιο πανω,..ψαχνω μονο για την αναβαθμηση των κυριων ηχειων...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Τότε θα πάρεις το ανάλογο με το κεντρικό.

Reaction score
130

Η γνώμη μου είναι να ξεκινήσεις από τον ενισχυτή, έτσι ώστε να μπορείς να ακούσεις τα καινούργια format ήχου από blu-ray δισκάκια μέσον hdmi σύνδεση.
Αυτό θα σου αναβαθμίσει το σύστημα ακόμα και με τα ηχεία που έχεις.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

σε τι διαστημα θα αγορασεις ηχεια - ενισχυτη
γιατι ενας ενισχυτης σημερινος σε 2 χρονια θα ειναι καπως.
Ενα ηχειο οχι

Reaction score
29.573

Εγω θα έλεγα πρώτα ηχεία , αφού είναι το κύριο μέλημα και φαντάζομαι ακούει και μουσική ο άνθρωπος.Για blu ray , παίρνει ενα φτηνό σχετικά με αναλογικές εξόδους και το συνδέει σητν πολυκάναλη είσοδο του a1-se, και ακούει και τα νεα φορμά .
Είναι πιο σημαντικό το αναβαθμιστεί σε ηχεία πρώτα ώστε να αλλάξει ο ηχος του που θα αλλάξει σημαντικά.Και του χρόνου αν χρειάζεται σώνει και καλά αλλάζει και ενισχυτή.
Αν και ο a1 δεν νομίζω να υστερεί σε ρεύματα.

Reaction score
1.430
αν παρω τα ηχεια τωρα δε νομιζω μεσα στο χρονο να προχωρησω και σε σε ενισχυτη
και εγω κλεινω προς τα ηχεια μιας και το denon και ρευματα εχει ....και ακομη οι εξεληξεις και με τα φορμα ηχου και με το 3d τρεχουνε,,,,
του χρονου η επομενη αγορα,,
αλλωστε δεν προκειται να αγορασω ακομη bluray. το mkv προσ το παρον χρησιμοποιω κατα κυριο λογο

τωρα οσο αφορα τηα ηχεια ειμαι αναμεσα σε bw cm9 - atc scm40 kai kef XQ40
παντος αν αγοραζα σημερα ενισχυτη θα επερνα τον pioneer lx-83

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Απ τα οποία ηχεία κανένα δεν ταιριάζει με το κεντρικό που έχεις τώρα.Οπότε αγοράζοντας κάποιο εκ των 3 έχε στα υπόψιν ότι,για σωστό αποτέλεσμα,θα πρέπει να πάρεις και το αντίστοιχο κεντρικό τους.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Όχι γιατί δεν είναι της ίδιας σειράς.

Πάντως καλό θα ήταν να ζυγίσεις τις προτεραιότητες βαση της ποσοστιαίας χρήσης μουσικής και h-c.
Αν σε ανδιαφέρει κυρίως η μουσική κοίτα ποιό απ τα 3 θα σε ευχαριστήσει περισσότερο.Γιατί είναι κάπως αναίσθητα απ ότι βλέπω και θα σε δυσκολέψουν να φτάσεις σε reference levels,απο πλευράς εντάσεων,σε h-c,αν φυσικά σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.Αν δεν τότε θα μείνεις ευχαριστημένος με οποιοδήποτε εκ των τριών.Βάλε όμως στην μέση και το κόστος του αντίστοιχου κεντρικού.Αν θυμάμαι καλά είναι κανα 600άρι για το b&w και κανά 1000άρι για το Kef.To ΑΤC δεν ξέρω.

Reaction score
1.430
αν ηταν να μπορουμε να παρουμε ηχεια της ιδιας σειρας.......καθε φορα που θα περναμε ενα καινοθργιο ζευγαρι θα επρεπε να τα αλαζαμε και τα 5 !!!! αντε και να ειχα συστημα 7.1

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.601
Κοίτα, τα δικά μου surround όχι μόνο δεν είναι της ίδιας σειράς, αλλά ούτε και της ίδιας μάρκας, και παρόλα αυτά ταίριαξαν.

Θεωρώ όμως ότι τουλάχιστον τα 3 εμπρός ΠΡΕΠΕΙ να είναι της ίδιας σειράς. Όσο για τα πίσω, πιθανόν στη δική μου περίπτωση να έτυχε να ταιριάξουν. Τα εμπρός δημιουργούν ένα πιο ενιαίο ηχητικό σύνολο, που σε περίπτωση διαφορετικών ηχείων θα δημιουργηθεί ανομοιομορφία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster