Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Δεν έπαιξαν το unforgettable fire...
...και ας ξεκίνησαν με Bowie!
οταν γιγαντωνεσαι και γινεσαι μελος αναγκαστικα του mainstream ειναι πολυ δυσκολο να διατηρησεις την οποια <αυτονομια> σου ,και σιγουρα γρηγορα αποστασιοποιησαι απο το ιδιο το νοημα του ροκ και οι οποιες λιγες και ηπιες <κορωνες> περι πολιτικοποιησης του ολου πραγματος πολυ λιγο πειθουν τους επαιοντες ,αυτα ολα για το μπακγκραουντ,ανεξαρτητα απο αυτο η συναυλια απ'οτι μου ειπαν ηταν αρκετα εως πολυ καλη!!![YOUTUBE]821-xzDkmuA[/YOUTUBE]
καλημερα φιλε μου !!το οτι περασες καλα στην συναυλια ειναι πολυ ευχαριστο !! θα ηθελα ομως να μας παραθεσεις για κατανοησουμε και εμεις καποια ονοματα απο μπαντες οι οποιες εχουν επηρεασθει κατα την γνωμη σου απο τους u2 φιλικα παντα και με ολο τον σεβασμο στις μουσικες προτιμησεις ολων μας!!!Οπτικά με τεράστια διαφορά ότι καλύτερο έχει υπάρξει.
Αισθητική και σχεδιασμός φωτισμού από άλλο πλανήτη.
Πρώτη συναυλία που δεν βλέπω από την αρένα και ευτυχώς γιατί δεν θα έβλεπα ότι είδα...
Τον ήχο στο ΟΑΚΑ μετά το στέγαστρο μπορούμε να τον κρίνουμε μόνο μπροστά από την κονσόλα και πουθενά αλλού λόγω αντηχήσεων.
Φαντάζομαι ότι κάτω θα είχαν σούπερ ήχο γιατί στο πάνω διάζωμα είχαν προβλήματα τα μπάσο/τύμπανα αλλά και πάλι δεν ήταν χάλια όπως θα περίμενε κάποιος.
Ναι και εγώ θα ήθελα το unforgettable fire και θα μου άρεσε να ανοίξουν τη συναυλία με αυτό αλλά μικρο το κακό.
Εξαιρετικός ο bono , ανέλπιστα καλό το κοινό που σε τέτοιου μεγέθους συναυλίες είναι χιλιάδες ο άσχετος κόσμος.
Γιώτα μ , η συναυλία που θυμάσαι ήταν πολύ καλή για άλλους λόγους και αν την ξαναζούσες τώρα μπορεί να σου φαινοταν ελάχιστη μπροστά σε αυτό που είδαμε προχθές..
Και τελικά αποδεικνύεται ότι είναι πολύ μεγάλη μπάντα όχι από το μέγεθος της συναυλίας σε τεχνικό επίπεδο αλλά από το πόσο πολύ έχει επηρρεάσει ο ήχος τους τη μουσική των τελευταίων 20 χρόνων.
+1+1...Από το πληκτρολόγιο μου το πήρες...:142: ναι ρε παιδιά,όλα ήταν καταπληκτικά πλήν του ήχου που ήταν απαίσιος ,σκλήριζε,φοβερή συμπίεση,στα χωσίματα δεν άκουγες παρά μια ατέλειωτη βαβούρα...τουλάχιστον στην αρένα,ίσως το στάδιο να είναι ακατάλληλο...ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ, ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ με κάποια τραγούδια,
αλλά προσωπικά ο ήχος ήταν πολύ κατώτερος του αναμενόμενου για τέτοια συναυλία!
Σε σύγκριση με AC/DC πουχου...!!!!!
Και ναι, είμαι έτοιμος για ντομάτες... (άντε να φτιάξουμε καμιά σάρτσα)
Εντάξει κανείς δεν περιμένει παιάνες επανάστασης από τον Μπόνο...μόνο να σκεφτεί κανείς τους μόνιμους εργαζόμενους που απασχολεί το γκρούπ,καταλαβαίνεις ότι για να "βγεί" η επιχείρηση πρέπει τα πάντα να είναι μελετημένα.οταν γιγαντωνεσαι και γινεσαι μελος αναγκαστικα του mainstream ειναι πολυ δυσκολο να διατηρησεις την οποια <αυτονομια> σου ,και σιγουρα γρηγορα αποστασιοποιησαι απο το ιδιο το νοημα του ροκ και οι οποιες λιγες και ηπιες <κορωνες> περι πολιτικοποιησης του ολου πραγματος πολυ λιγο πειθουν τους επαιοντες ,αυτα ολα για το μπακγκραουντ,ανεξαρτητα απο αυτο η συναυλια απ'οτι μου ειπαν ηταν αρκετα εως πολυ καλη!!!
καπως ετσι ειναι τα πραγματα φιλε μου !!για να βγει η επιχειρηση πολυ καλα το ειπες ,αλλοιως εαν θελεις πραγματικα να πεις κατι και δεν σε νοιαζει η διαχρονικη υπαρξη και μονον σαν γκρουπ τοτε λες αυτα που πραγματικα αισθανεσαι ,διαγραφεις την πορεια σου και μετα παυεις να υπαρχεις σαν συγκεκριμενο σχημα !!πχ rage against the machine !!!λεμε τωρα σαν παραδειγμα!!!Εντάξει κανείς δεν περιμένει παιάνες επανάστασης από τον Μπόνο...μόνο να σκεφτεί κανείς τους μόνιμους εργαζόμενους που απασχολεί το γκρούπ,καταλαβαίνεις ότι για να "βγεί" η επιχείρηση πρέπει τα πάντα να είναι μελετημένα.
Καταρχήν να τονίσω πως δεν είμαι φαν των u2..καλημερα φιλε μου !!το οτι περασες καλα στην συναυλια ειναι πολυ ευχαριστο !! θα ηθελα ομως να μας παραθεσεις για κατανοησουμε και εμεις καποια ονοματα απο μπαντες οι οποιες εχουν επηρεασθει κατα την γνωμη σου απο τους u2 φιλικα παντα και με ολο τον σεβασμο στις μουσικες προτιμησεις ολων μας!!!
Κοίτα όμως, αν ακόμα και ως επιχειρηματίας της μουσικής,καταφέρνεις και γράφεις καλά κομμάτια, τριάντα χρόνια μετά το ξεκίνημα σου,κάτι λέει...καπως ετσι ειναι τα πραγματα φιλε μου !!για να βγει η επιχειρηση πολυ καλα το ειπες ,αλλοιως εαν θελεις πραγματικα να πεις κατι και δεν σε νοιαζει η διαχρονικη υπαρξη και μονον σαν γκρουπ τοτε λες αυτα που πραγματικα αισθανεσαι ,διαγραφεις την πορεια σου και μετα παυεις να υπαρχεις σαν συγκεκριμενο σχημα !!πχ rage against the machine !!!λεμε τωρα σαν παραδειγμα!!!
Γιώτα μ , η συναυλία που θυμάσαι ήταν πολύ καλή για άλλους λόγους και αν την ξαναζούσες τώρα μπορεί να σου φαινοταν ελάχιστη μπροστά σε αυτό που είδαμε προχθές..