γνωμη για sub

Reaction score
56
γεια και καλο πασχα.
θελω ενα sub για το σπιτι και θελω τη γνωμη σας.
τα πραγματα μου, yamaha 667 & jamo 506. αντιστοιχες σελιδες

http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=243&Product=131303&Category=695

http://www.jamo.com/na-en/products/s-506-hcs-3-description/

κοιταγα αυτο

http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=243&Product=11361

και θελω τη γνωμη σας 'η οτι εσεις προτινεται κοντα στα λεφτα αυτα, εκτος αν νομιζεται οτι αυτα τα χρηματα δεν παιρνω κατι που να ταιριαζει μετα υπολοιπα.....

Reaction score
0
Απάντηση: γνωμη για sub

το ιδιο σαμπ εχει τραβηξει και το δικο μου ενδιαφερον αλλα με 8" γουφερ και μονο 130w μου φενεται λιγο μικρο για να συνδιαστει με τα dm640 μου.
δυστυχος μονο στο ιντερνετ το βρηκα διαθεσιμο ετσι δεν ειχα την ευκερια να το ακουσω απο κοντα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Οποιοδήποτε sub θα σε οφελήσει γιατί αυτή την στιγμή δεν ακούς το περιεχόμενο του .1 καναλιού.
Βέβαια δεν είναι μοντέλο που θα αναδειξει τις χάρες του σε χώρο μεγαλύτερο απο 30τμ αλλά απο το τίποτα..

Reaction score
0

αν ο RX-V667 εχει παρει τα χαρισματα του παππου του RX-V620 δεν θα υπαρχει προβλημα με το .1
στον RX-V620 υπαρχει επιλογη για το που να στελνει το μπασο main/sub/both ετσι μπορεις να κατευθινεις το .1 οπου το προτιμας.
Φυσικα αυτο ειναι σχετικο και με τα ηχεια. Τα σιγκεκριμενα jamo (οπος φενετε στη φοτο χωρις να ξερω specs) εχουν 2 mid/bass τα οποια αναλαμβανουν να αναπαραγουν χαμηλες και μεσαιες ταυτοχρονα κατι που κανει τη δουλια τους ποιο δυσκολη, οποτε το sub ειναι αναγκαιο.

Tα dm640 που εχω εχουν 2 x 8" bass drivers εκαστο, 4 στο συνολο δηλαδη, με τισ μεσαιες να τις αναλαμβανουν τα 7" kevlar. εχω καινουριο διαμερισμα με ηχομονομενους τοιχους κτλ. και προς το παρον τα dm640 παιζουν χωρις τη βοηθεια αλλου sub και οσο κι αν προσπαθησω να απομονοσω τον ηχο στο σαλονι μου... ματεο. :105:
Τα δοκιμασα με 2 αλλα active sub (οχι και με τα 2 μαζι) που ειχαν φιλοι μου ενα 8" 150w και το αλλο 8" 200w αλλα και τα 2 ακουγωνται ως ενα σημειο. μολις διναμοσω λιγο παραπανο την ενταση χανωνται, ειναι σαν να τα πνιγεις στο νερο. Πιστευω οτι θα δω διαφορα μονο με κανα 15" γιρο στα 350w

Reaction score
56

ρε παιδια κατι ακομα.ειδα και της jamo το sub 200 και sub 210..
το 200 στο testfreak εχει βαθμολογια 7.9.. το 210 δεν το εχει. ξερει καποιος τι διαφορα εχουν μεταξυ τους??? οι τιμες που τα βρηκα 180ε και 200ε αντιστοιχα....

Reaction score
0

εχτος απο το σχημα που ειναι προφανες, με μια ματια στα specs προσεξα καποιες διαφορες.
Αν και τα 2 ειναι δηλομενα σαν 8" το 200 εχει 203mm woofer ενο το 210 εχει 230mm αρα περισσοτερο SPL με τα ιδια βαττ.
Οσο αφορα frequency το 200 ειναι απο 36-150hz ενω στο 210 επεκτινετε λιγο ακομα 38-200hz.
Και τα δυο ειναι στα 200w με το μοντελο 210 να εχει
σαν επιπροσθετο variable phase control 0 to -180 ενο στο 200 αν υπαρχει δεν αναφερεται.

Παντος αν και μικρες οι διαφορες για μονο €20 διαφορα τιμης σιγουρα θα επερνα το 210 που ειναι και ποιο μουρατο.

(προσοπικα δεν εχω δει ή ακουσει κανενα απο τα δυο)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Στα €250 τρέχει προσφορά για το Crystal Audio 12" THX.. Κατεβαίνει μάλιστα στα €200 για 2 τεμάχια και άνω.

Reaction score
11

επαναφερω το θεμα καθως σκοπευω να αγορασω τον 667 και μαλλον με το ιδιο σαμπ που ειχε επιλεξει παραπανω και ο φιλος, το YAMAHA YST-SW030.τα υπολοιπα ηχειακια ειναι μικρα της creative gigaworks s750,τα οποια καλυπτουν τις απαιτησεις του χωρου μου(περιπου 28-30 τετραγωνικα).το θεμα ειναι και οικονομικο αλλα και χωρου καθως εκει που θα τοποθετηθει το σαμπ δεν υπαρχει και πολυς χωρος.....
πειτε μου γνωμες παρακαλω πολυ.....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Τι γνώμες;
Βρίσκεις κάτι άλλο στην κατηγορία τιμής του Γιαμάχα;

Reaction score
11

Yamaha YST - SW 160...το βρισκω 100 ευρα και μετ/νο...δεν ξερω αν αξιζει ομως να ασχοληθω.....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Αν είναι σε καλή κατάσταση αξίζει.

Reaction score
0

Ποια η γνωμη σας για το Velodyne CHT-10Q ή το 12Q;
Βαραει καλα,ειναι καθαρο, ξερει καποιος;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Re: Απάντηση: γνωμη για sub

μια χαρα ειναι ,
θα γινεις κουμπαρος με αυτον που θα στο επισκευαζει οταν χτυπαει σερβο-γουφερ ενισχυτης.

Reaction score
152
Απάντηση: Re: Απάντηση: γνωμη για sub

Yamaha YST - SW 160...το βρισκω 100 ευρα και μετ/νο...δεν ξερω αν αξιζει ομως να ασχοληθω.....
Αν είναι σε καλή κατάσταση αξίζει.
μια χαρα ειναι ,
θα γινεις κουμπαρος με αυτον που θα στο επισκευαζει οταν χτυπαει σερβο-γουφερ ενισχυτης.
argi,αστο....
το συγκεκριμενο με ακολουθει πιστα απο ....τον προηγουμενο αιωνα! (εχω ακομα το χαρτι της εγγυησης)
100 χιλιαρικα το ειχα παρει,και τα εχει βγαλει μεχρι δεκαρας...
μαυρο σκυλι δε το λες,γιατι ειναι σε χρωμα καρυδιας.....:142:

@klaz,αμα γουσταρεις το συζηταμε.....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: γνωμη για sub

μαλλον δεν ξερεις γιατι πραμα μιλας ,
αν καμμια ωρα εχεις διαθεση και κατσαβιδι ανοιξε το ,
και θα δεις οτι πριν απο τις σειρες cht δεν υπηρχε σερβο.........., μετα ηρθε η ημερομηνια ληξης....................

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: γνωμη για sub

συναδερφος με cht του 05 χτυπησε πακετακι(γουφερ ενισχυτη -κοστος 980 με τα περαστικα) το 07 , καπου εκει το εζπρωξε.Αντιθετα ch του 00 αγορασε προσφατα μελος απο εδω (απο αγγελια ) και τρεχει μια χαρα.Δυστυχως το σερβο της βελο εχει ενα θεμα με το χρονο.Κατα τα αλλα μια χαρα σαμπακια ειναι.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Συνενόηση τζατζίκι.
Για γιαμάχα λέει ο ένας,για βελοντάιν ο άλλος:105:

Reaction score
152

σερβο το να,σερβο τ'αλλο...
να βαλουμε και μια κροατισσα τη μεση να γινει xxx ταινια.....

:143::143::143:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: γνωμη για sub

Δυστυχως το σερβο της βελο εχει ενα θεμα με το χρονο.Κατα τα αλλα μια χαρα σαμπακια ειναι.
Μπορεις φιλτατε argi να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος;
Δεν ειμαι σιγουρος του τι εννοεις.
Sorry που ρωτησα εδω για το Βελο απλα ειδα τον τιτλο του θεματος γ'αυτο.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier