δεν μπορω να αντιγραψω το ΧΧΧ

Reaction score
0
αγορασα την ταινια ΧΧΧ the next level, και οχι τιποτα αλλο που νομιζατε πολλοι, ολοι μαλλον στην αρχη και δεν μπορω να την αντιγραψω, ειναι η πρωτη ταινια που μου συμβαινει. δοκιμασα με shrink, dvddecrypter , να την ξεκινησω με windvd και μετα με  shrink αλλα τιποτα, βγαζει το εξης μυνημα

DVD shrink encourtered an error ant cannot continue
Failed to read file D:

Invalid access to memory location

Reaction score
53
Σίγουρα δεν είναι χαλασμένο???
Πάντως παρομοίως προχθές ένα δισκάκι το έκανα image με το Nero και μετά το αντέγραψα και όλα ΟΚ!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Θοδωρής Κουντουριώτης @ 15th October 2005 said:
νοικιασα την ταινια ΧΧΧ the next level, και οχι τιποτα αλλο που νομιζατε πολλοι, ολοι μαλλον στην αρχη και δεν μπορω να την αντιγραψω, ειναι η πρωτη ταινια που μου συμβαινει. δοκιμασα με shrink, dvddecrypter , να την ξεκινησω με windvd και μετα με  shrink αλλα τιποτα, βγαζει το εξης μυνημα

Failed to read file D:

Καλά εσύ ούτε τα προσχήματα δεν τήρησες, αναφέρεις έτσι στην ψύχρα ότι το DVD είναι νοικιασμένο πρόσεξε.
Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=7295

Reaction score
1
Μήπως το παρόν θέμα πρέπει να διαγραφεί ΑΜΕΣΑ,αφού σταλεί ένα pm στον κύριο Κουντουριώτη που να του εξηγεί γιατί έγινε αυτό;

Reaction score
6
Νομιζω πως ο Θοδωρής είναι σε ηλικία ώστε να μπορεί να διορθώνει μόνος του τα λάθη .
Εκτος βεβαια αν δεν υπάρχει λάθος και καταλάβαμε στραβά εμείς

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάντως παρομοίως προχθές ένα δισκάκι το έκανα image με το Nero και μετά το αντέγραψα και όλα ΟΚ!
Ο Θοδωρής μάλλον μιλάει για dvd-video. Το να κάνεις image ένα απλό δισκάκι με data που έχεις είναι εύκολο και δεν είναι το ίδιο... :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
νοικιασα την ταινια ΧΧΧ the next level, και οχι τιποτα αλλο που νομιζατε πολλοι, ολοι μαλλον στην αρχη και δεν μπορω να την αντιγραψω, ειναι η πρωτη ταινια που μου συμβαινει. δοκιμασα με shrink, dvddecrypter , να την ξεκινησω με windvd και μετα με shrink αλλα τιποτα, βγαζει το εξης μυνημα

Failed to read file D:

Είναι παράνομο αν το έκανες για να την κρατήσεις μόνιμα. Μόνο ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΟΥ μπορείς να δημιουργήσεις 1 αντίγραφο ασφαλείας.

Θα παρακαλούσα αν δεν καταλάβαμε κάτι να μας το εξηγήσεις σύντομα αλλιώς πρέπει να σβήσουμε όλο το θέμα...

Reaction score
53
Ο Θοδωρής μάλλον μιλάει για dvd-video. Το να κάνεις image ένα απλό δισκάκι με data που έχεις είναι εύκολο και δεν είναι το ίδιο...  :wink:
Χρήστο εννοείται πως μίλαγα για DVD-Video!
Το Nero κάνει image οτιδήποτε!!

Reaction score
7
Ερωτηση...
Οταν αγοραζεις κατι (CD-DVD) πληρωνεις το περιεχομενο, το υλικο και τα δικαιωματα μια φορα!
Οταν το νοικιαζεις δεν πληρωνεις μονο τα δικαιωματα μια φορα? Αρα....?

Σεναριο.... Παω τη Δευτερα μετα τη δουλεια να νοικιασω μια ταινια, αλλα κατιπαει στραβα και δεν προλαβαινω να τη δω την ιδια μερα, αλλα θα τη δω την Πεμπτη... Δε μπορω να την αντιγραψω προσωρινα, να την επιστρεψω στο VC και να τη δω με την ησυχια μου την Πεμπτη, για να μην πληρωνω τοσες μερες? Ειναι παρανομο και αυτο? Επειδη πληρωνεις την ενοικιαση αναλογα με τις μερες και οχι αναλογα με τις ποσες φορες θα το δεις....

Λεω τωρα....

Reaction score
0
εννοειται οτι ειναι αγορασμενη η ταινια και επειδη μου αρεσει πολυ, ηθελα ενα αντιγραφο ασφαλειας, μην φοβαστε τα ξερω τα μετρα ασφαλειας και προστασιας, τωρα αν νομιζετε οτι πρεπει να διαγραφει το θεμα δεν εχω καποια ενσταση, εξαλλου με αυτη τη λογικη θα επρεπε να διαγραφουν και ολα τα post που αναφερονται σε αυτη τη δουλεια.

Reaction score
5
Όταν εγώ νοίκιασα τον γάμο κάποιου φίλου μου δεν μπορούσα να το αντιγράψω γιατί το dvd ήταν γδαρμένο..

Το ίδιο και με τα βαφτίσια του ξάδελφου μου..

Πολλή φασαρία για το τίποτε..

Reaction score
1
Έεεε,αφού είναι αγορασμένη :) τελικά η ταινία,νομίζω πως ένα αντίγραφο ασφαλείας δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Reaction score
5
Δηλαδή ρε παιδία για να καταλάβω, φέρει νομική ευθύνη το site για τα γραπτά κάποιων φίλων μας που ζητούν βοήθεια για την αντιγραφή κάποιου software? Αν ναι παρόμοιο φαινόμενο με αντίγραφες έχω προσέξει και σε άλλες κατηγόριες.

Άποψη μου είναι ότι το site δεν φέρει καμία ευθύνη, οι ευθύνες αν υπάρχουν πέφτουν στους ώμους αυτού που ξεκίνησε το θέμα και αυτού που κατά κάποιο τρόπο έχει δώσει οδηγίες για να γίνει μια παρανομία.

Οπόταν δεν βλέπω τον λόγο για αυτόν όλο τον θόρυβο και μάλιστα όπως διάβασα στο άλλο topic να προθυμοποιούμαστε να βοηθήσουμε σε μια παρανομία αλλά στα κρυφά.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Από την στιγμή που και τα 2 μέλη μιλάνε για δισκάκια που έχουν ΝΟΜΙΜΑ στην κατοχή τους δεν υπάρχει πρόβλημα...

Νομίζω ότι στο θέμα που παραθέτει ο Συντονιστής θα βρείς την λύση...

Reaction score
7
Ας με βαλουν οι εταιρειες να πληρωσω ΜΟΝΟ τα δικαιωματα για το δισκακι που ΑΓΟΡΑΣΑ μου ΧΑΛΑΣΕ αλλα ΔΕΝ εκανα αντιγραφο ασφαλειας, και ΟΧΙ να το αγορασω ΠΑΛΙ, και τα λεμε....

Αυτο δεν ειναι το θεμα? Τα δικαιωματα...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.674
Members
38.587
Νεότερο μέλος
dark2030@