- Reaction score
- 9
παιδεσ καλισπερα ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 εχω τεσταρει τα χαρακτηριστικα τουσ λιγο
πολυ τα ιδια μου φαινονται.διαφορες οτι το galaxy εχει μεγαλυτερη και πιο καλη
εικονα ενω υστερει στο φλασ.απο καρτα γραφικων δεν ξερω πιο ειναι το καλυτερο και θα
με ενδιεφερε αυτο με την πιο δυνατη.ειναι το πρωτο μου smart phone.χρηματικο οριο
μεχρι 250 ευρο.αν προτεινετε κατι καλυτερο σε αυτα τα λευτα δεν το σηζηταμε.θα με
ενδιεφερε να ειναι η συσκεθη αναβαθμησημη με icecream μιας και διαβαζω τα
καλυτερα.αυτο που ζηταω σε ενα κιν ειναι εφαρμογες, games χwris λοξιγκα και γενικα
στην φωτογραφικη να ειναι απλα ικανοπηοιητικη δεν με καιει κιολας.θα μου πειτε τωρα
αν θεσ παιχνιδια παρε το s3 h iphone 4,θelw oti καλυτερο σε αυτα τα λευτα .μπορει να
ζηταω πολλα για 250 ευρο den xerw.ακουω τις αποψεις σας και ειναι ολες
αποδεχτες.ευχαριστω εκ των πρωτερων. ο λογος που δεν αναφερω το galaxy plus ειναι
γιατι διαβασα οτι υπερτερει σε κατρα γραφικων εναντι του προκατοχου του.ωραια η
super amoled αλλα αν δεν μπορω να παιξω games το αφηνω στην ακρη.αυτα..........
πολυ τα ιδια μου φαινονται.διαφορες οτι το galaxy εχει μεγαλυτερη και πιο καλη
εικονα ενω υστερει στο φλασ.απο καρτα γραφικων δεν ξερω πιο ειναι το καλυτερο και θα
με ενδιεφερε αυτο με την πιο δυνατη.ειναι το πρωτο μου smart phone.χρηματικο οριο
μεχρι 250 ευρο.αν προτεινετε κατι καλυτερο σε αυτα τα λευτα δεν το σηζηταμε.θα με
ενδιεφερε να ειναι η συσκεθη αναβαθμησημη με icecream μιας και διαβαζω τα
καλυτερα.αυτο που ζηταω σε ενα κιν ειναι εφαρμογες, games χwris λοξιγκα και γενικα
στην φωτογραφικη να ειναι απλα ικανοπηοιητικη δεν με καιει κιολας.θα μου πειτε τωρα
αν θεσ παιχνιδια παρε το s3 h iphone 4,θelw oti καλυτερο σε αυτα τα λευτα .μπορει να
ζηταω πολλα για 250 ευρο den xerw.ακουω τις αποψεις σας και ειναι ολες
αποδεχτες.ευχαριστω εκ των πρωτερων. ο λογος που δεν αναφερω το galaxy plus ειναι
γιατι διαβασα οτι υπερτερει σε κατρα γραφικων εναντι του προκατοχου του.ωραια η
super amoled αλλα αν δεν μπορω να παιξω games το αφηνω στην ακρη.αυτα..........