δημιουργια bluray disk απο mkv με μενου

Reaction score
205
καλησπερα σας.

Εδω και αρκετο καιρο δημιουργω με επιτυχια, τα δικα μου bluray δισκακια , απο mkv αρχεια με την βοηθεια του tsmuxer, και παιζουν κανονικα σε bluray players.

τωρα προσπαθω να κανω κατι αλλο αλλα ακομα δεν τα εχω καταφερει....

θελω σε ενα bluray να περασω απο μια σειρα τα επεισοδια. Για παραδειγμα μια σειρα που ειναι 12 επεισοδια (ειναι δηλαδη 12 mkv αρχεια του 1.2 gb το καθενα , μαζι με τα 12 srt αρχεια των Ελληνικων υποτιτλων). οποτε απο αποψη χωριτικοτητας ειναι οκ με ενα bluray των 25 gb.
To θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να το κανω,,,,

Με το tsmuxer δοκιμασα να περασω για δοκιμη 2 mkv με τα 2 αρχεια υποτιτλων και να μου δημιουργησει τα αρχεια για ενα bluray disk, αλλα μου περασε μονο το ενα αρχειο.

ξερει κανεις πως μπορω να καταφερω κατι τετοιο να μπουν και τα 12 επεισοδια και να μπορω να επιλεγω μεσα απο ενα μενου ποιο επεισοδιο θελω να παιξει?

Ευχαριστω πολυ!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.603
Απάντηση: δημιουργια bluray disk απο mkv με μενου

Με το imgburn και την επιλογή "Write files/folders to disc" δεν γίνεται?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Για δημιουργία menu στο Bly-Ray πρέπει να χρησιμοποιηθεί πρόγραμμα Blu-Ray authoring.
Δοκίμασε το δωρεάν AVCHDCoder που υποστηρίζει δημιουργία απλού menu.

Reaction score
205

Με το imgburn και την επιλογή "Write files/folders to disc" δεν γίνεται?
θα τα περασει σαν mkv ομως, και δεν θα εχει την δομη απο bluray disko

Για δημιουργία menu στο Bly-Ray πρέπει να χρησιμοποιηθεί πρόγραμμα Blu-Ray authoring.
Δοκίμασε το δωρεάν AVCHDCoder που υποστηρίζει δημιουργία απλού menu.
το ιδιο προβλημα... πες οτι φτιαχνω το μενου. μετα τα αρχεια mkv πως τα βαζω να λειτουργουν με το μενου αυτο και ολο μαζι να εχει την δομη απο bluray ?

Reaction score
1

αγαπητε φίλε εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.. ισως να γινεται με το imtooblu-ray creator 2 αλλα δεν το εχω σε πληρη εκδοση και δεν ειμαι σιγουρος πως κανει. αν δεις ομως το προγραμμα, θα δεις οτι σου δινει αυτες τις επιλογες (να φτιαξεις μενου και να βαλεις εικονιδιο με τιτλο για το καθε επεισοδιο κτλ). τελος παντων το λινκ ειναι αυτο http://www.imtoo.com/blu-ray-creator-express.html, αν βγαλεις καποια ακρη ενημερωσε και εμενα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.161
Members
38.663
Νεότερο μέλος
kyrios_nikos