δοκιμη ασφαλειων

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ξερω ξερω παλι ακουω τα μυρμυγκια να μιλανε .
Αλλα πριν λιγο ελαβα ενα μηνυμα απο τον κατασκευαστη της synergistic
και θα μου στειλει καμποσες απο τις νεες ασφαλειες του .
Απλα για δοκιμη , ο Ted ειναι τοσο προκλητικος που αναφερει στο site του οτι ειναι καλυτερες απο τις hifituning και audio magic + furutech.
Μιας και οι συσκευες μου ειναι ντυμενες με hifi tuning (καποιες supreme)
αν καποιος θελει να ειναι απρων στην δοκιμη απλα ας δηλωσει παρον.
Για την ωρα δεν εχω κατι καλυτερο να προσφερω ,και ειναι μια καλη ευκαιρια να δουμε
αν κανουν διαφορα και αν αξιζει τα ευρω που ζητα..................
:201:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: δοκιμη ασφαλειων

υποψιν θα ειναι οι πρωτες ασφαλεις που θα βγουν απο το εργαστηριο του.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το κακο (οχι για μενα ) ειναι οτι τα ακουν και αλλοι, και οπως εχω ξαναπει αν τα ακουγα αποκλειστικα μονο εγω τοτε ισως ειχα θεμα.
Οσοι εχουν ακουσει ασφαλεις hifituning ξερουν οτι δεν μιλαμε για microδιαφορες .....αλλα αξιολογες....ειδικα για το κοστος ......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

βουκεφαλα το οτι εισαι κουφος και επικινδυνος δεν το συζηταμε ,
μου φτανει που με καποιον δεν εχω πει ουτε για,
εδειξε ενδιαφερον
(GiannisHD)
εσυ ξερεις πορτατιφ .....και ματσμποξ.........

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.689

Δηλαδή θα μαζευτείτε να ακούσετε ηλεκτρικές ασφάλειες;
Αυτό κι αν είναι ενδιαφέρον.
Σου είπε από τι είναι φτιαγμένο το σύρμα μέσα τους;
Ξέρεις κάτι;

Reaction score
1.831

Δηλαδή θα μαζευτείτε να ακούσετε ηλεκτρικές ασφάλειες;
Αυτό κι αν είναι ενδιαφέρον.
Σου είπε από τι είναι φτιαγμένο το σύρμα μέσα τους;
Ξέρεις κάτι;
Σύρμα? περάστε έξω κύριε!

:105:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

θα ελεγα καλυτερα θα ηταν να μαθουμε να συλαβιζουμε (αν κανουν διαφορες -ακουστες)
και μετα να δουμε τι βαζει ο καθενας μεσα
ο ted <καιει> τις ασφαλειες του με ενα τεραστιο πηνιο ...........

SR Quantum Fuses are a custom German built ceramic fuse made to SR specifications from a special alloy treated with 2,000,000 volts in our California factory. While we will not comment directly on how they perform against our competition, I can tell you we’ve performed extensive listening tests including direct comparisons to fuses from all major brands.

a 30-day no risk money back guarantee so you can directly compare them to other high-end fuses on the market including Hi Fi Tuning Supreme, Furutech, and Audio Magic. With nearly 50 values to choose from, you’re sure to find the perfect value for your system’s components.

αν τελικα μαζευτουμε και ακουσουμε διαφορες θα πω και αλλα..................................

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

για τις hft supreme που ξερω φορα ασημι μουντορφ ..........για τις sr δεν ξερω......
οτι κανουν διαφορες απλα στοιχηματιζω .........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Meet "El Supremo"- Introductory pricing on the new Higher-End black ceramic fuses from HiFi-Tuning Germany.

HiFi-Tuning of Berlin-Germany has released a new highest performing version of their industry-leading fuses called "Supreme".

The new line of Supreme fuses is handmade, tip-to-tip of 99% Silver combined with 1% 24k Gold, similar to the material used in the Mundorf Supreme Silver/Gold Capacitors.
Mundorf also developed for HiFi-Tuning a special Silver/Gold solder for use in the Supreme fuses.

HiFi-Tuning's 99% Silver + 1% Gold melt wire, used exclusively in the Supreme fuses, is resonance-optimized to control vibration.

Technical: To understand the advantage of the 99% Silver + 1% Gold combination, think about silver's crystalline structure. The drawing process for silver (or copper) wire causes micro cracks in the surface of the wire. The cooling process also results in imperfect crystal grid structures. Both of these "deformities," relative to the ideal of a perfect conductor, result in surface distortion when current flows through the wire. The addition of 24K gold fills the micro cracks and the empty spaces between the crystal boundaries to improve transmission properties, while also inhibiting the surface oxidation and tarnishing that will occur over time otherwise.

These custom, precious metal fuses are also cryogenically treated using Europe's only cryo system from Cryogenics International (USA).

Finally, the Supreme fuses are treated with a proprietary quantum level process

http://www.partsconnexion.com/fuse_hifituning_supreme_sml_sb.html

o τελικος μου φορα 2 25ρες στο dtc του , ο γερμανος δεν βγαζει τετοιο ποσο , για μενα κατασκευασε 2

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης