είναι εκνευριστικά τέλειες οι LCD

Reaction score
0
Απάντηση: είναι εκνευριστικά τέλειες οι LCD

Το UPS απο τη μια παιρνει το τρελλα διακυμαινομενο ρευμα της Ελληνικης ΔΕΗ,και απο την αλλη παρεχει στη συσκευη ομαλο και καθαρο ρευμα.σχεδον ολα εχουν σταθεροποιηση και προστασια απο υπερτασεις και κεραυνους,οπως και πολλα πολυπριζα.Η ποιοτητα του ρευματος επηρεαζει τη λειτουργεια των συσκευων.στη ουσια ενα συγχρονο UPS ειναι ενας σταθεροποιητης με αποθεματα ρευματος σε περιπτωση διακοπης.

Reaction score
0

Σωστός! Τυπικά να αναφέρω πως καλύτερα θα καταλάβεις μια τηλεόραση που τις περισσότερες λειτουργίες τις έχει "χαμηλά" ή "OFF", παρά όταν είναι όλα στο τέρμα.
Αν έχεις καταλήξει σε μοντέλο και δεν γίνεται κάτι στα καταστήματα... οι εταιρίες δεν έχουν κάποιο Show Room που βλέπεις κάποια μοντέλα ή κάνω λάθος?

Το να παίξει με τις ρυθμίσεις στο κατάστημα και δει εικόνα με τα δικά του μάτια, είναι καλύτερα από το να μη δει τίποτα.
Πρώτα μπορεί να κοιτάξει το δεύτερο, από το ίντερνετ, φόρουμ και περιοδικά, για να πάρει την πρώτη ιδέα και μετά να τη δει και από κοντά.
Εννοείται.

Αυτό κάνουμε οι περισσότεροι.
ναι,αν υπαρχει το μοντελο σε στοκ,και αν μπορουν να το διαθεσουν,και αν σου επιτρεψουν να χαλασεις τις "απολυτες" ρυθμισεις τους.στην Ελλαδα δεν υπαρχουν show rooms σε ολες τις εταιριες.οσο για τα λιγα λεπτα που μπορει να σου διαθεσει το καταστημα,δεν ειμαι σιγουρος οτι επαρκουν.οι ευσυνειδητοι reviewers τεσταρουν για εβδομαδες μια συσκευη,πριν καταληξουν.να πουμε και για την ποιοτητα του ρευματος οταν φτανει στη συσκευη,την ωρα που αυτη ειναι συνδεδεμενη μαζι με δεκαδες αλλες πιθανον στην ιδια παροχη?

Reaction score
1.066

Το UPS απο τη μια παιρνει το τρελλα διακυμαινομενο ρευμα της Ελληνικης ΔΕΗ,και απο την αλλη παρεχει στη συσκευη ομαλο και καθαρο ρευμα.[STYLE="inquote"]εχεις μπερδέψει το κοινό ups (line interructive) με το online ups. [/STYLE]
σχεδον ολα εχουν σταθεροποιηση και προστασια απο υπερτασεις και κεραυνους[STYLE="inquote"] σωστά[/STYLE] ,οπως και πολλα πολυπριζα[STYLE="inquote"]δεν προστατεύουν όλα απο ΥΠΟτάσεις[/STYLE].Η ποιοτητα του ρευματος επηρεαζει τη λειτουργεια των [STYLE="inquote"]αναλογικών[/STYLE] συσκευων.στη ουσια ενα συγχρονο UPS ειναι ενας σταθεροποιητης [STYLE="inquote"](?????)[/STYLE] με αποθεματα ρευματος σε περιπτωση διακοπης.
................

Reaction score
0

................
δεν τα εχω μπερδεψει,δυο απο τα τρια που εχω,εκτελουν και τις δυο λειτουργειες,εχουν κανουν και σταθεροποιηση τασης...θελεις να πεις οτι μια τηλεοραση που αποκαλειται "ψηφιακη",δεν εχει αναλογικα κυκλωματα?και ετσι να ηταν,σε ενα UPS εκτος απο την TV,μπορεις να συνδεσεις και αλλες συσκευες με μικρη καταναλωση,οπως BD/DVD player,κονσολα,κ.α.δεν νομιζω να υπαρχει καμμια αμιγως ψηφιακη συσκευη ηχου,ουτε εικονας.

Reaction score
1.066

όλες οι συσκευές που αναφέρεις έχουν παλμοτροφοδοτικά τα οποία δεν επηρεάζονται απο διακυμάνσεις της τάσης όπως τα παλιά αναλογικά τροφοδοτικά με μετασχηματιστή.
Ποιά είναι αυτά τα ups που κάνουν και σταθεροποίηση και πόσο τα πήρες;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: είναι εκνευριστικά τέλειες οι LCD

Αυτό από που προκύπτει?
προφανως λογω της διαφορετικης τους φυσης.δεν εχω δει καμμια ουτε καν να πλησιαζει την Philips 9703 που εχω(παρειγγειλα και αναμενω την 52 pfl 9704 LED LUX)
,σε HD υλικο.στο τηλεοπτικο σημα,μια καλη πλασμα υπερεχει.στο χρωμα,οι πλασμα γενικως δειχνουν πιο "ζεστες",εχω ομως την εντυπωση οτι τα χρωματα της δικιας μου ειναι πιο ακριβη,κατι που δεν ισχυει βεβαια για ολες τις LCD.Ισως αυτο οφειλεται στον πανισχυρο επεξεργαστη χρωματων,17bitRGB 2,25 τετρακις(!!!)εκατ.χρωματων που μεχρι τωρα χρησιμοποιουν μονο οι κορυφαιες Philips,και που δειχνει να κανει καλο ταιριασμα με τον 16μπιτο "πειραγμενο"Renesas του Pioneer LX91 των 2.8 τετρακις(!!!) που την οδηγει,ισως και να παιζουν ρολο τα 2 HDMI του player,καθως διαχωριζουν εικονα και ηχο.

Reaction score
0

όλες οι συσκευές που αναφέρεις έχουν παλμοτροφοδοτικά τα οποία δεν επηρεάζονται απο διακυμάνσεις της τάσης όπως τα παλιά αναλογικά τροφοδοτικά με μετασχηματιστή.
το Pioneer lx91 που εχω,εχει 2 τροφοδοτικα με μετασχηματιστη.τα UPS ειναι SAVIOUR,το 800αρι 250 ευρω,το 2000αρο 410 ευρω

Reaction score
0

μια που ειμαστε και συντοπιτες,μηπως γνωριζεις καποιο καταστημα στην πολη μας,που να πουλαει CD με προσεγμενες εγγραφες απο εταιριες οπως CHESKY,TELARK,PHILIPS,MOBILE FIDELITY;οταν μεσουρανουσε το AUDIO HALL,εβρισκα εκει...

GTX

Reaction score
39
Re: Απάντηση: είναι εκνευριστικά τέλειες οι LCD

το Pioneer lx91 που εχω,εχει 2 τροφοδοτικα με μετασχηματιστη.τα UPS ειναι SAVIOUR,το 800αρι 250 ευρω,το 2000αρο 410 ευρω
Χωρίς να έχω ψάξει ποια είναι τα UPS που έχεις και μόνο από τις τιμές που έβαλες σου λέω ότι δεν είναι online, τα Online συνήθως έχουν πάνω από χιλιάρικο :126:

Reaction score
0

τα online τί ιδιαιτερότητα έχουν;

Reaction score
1.066

savious line interructive: με χρηση μπαταριας +-10% ανοχή στην παραγόμενη τάση. voltage regulation μέχρι +-9% της τασης εισόδου χωρίς να κάνει καμια αντιμετώπιση. Απο +-9 εως +-25, κάνει μεταβολή σε -15% ή +13%.
http://www.saviorups.com/savior_intreactive_teknik.html.

ενω τα savious online:
ασχετα με την τάση εισόδου:
voltage regulation +-2%. Αυτό σημαίνει On Line.
http://www.saviorups.com/savior_online_teknik.html

Γνώμη μου είναι να μην σε απασχολεί σ'αυτό το κομάτι η τυπική διακύμανση τάσης.
Στους τελικούς σου που είναι άμεσα συνδεδεμένοι με την παροχή όταν δεν έχουν παλμοτροφοδοτικό, θα πρότεινα χρήση online ups για καλύτερα αποτελέσματα.

Για το lx91 η μαμά του θέλησε να βάλει κάτι βαρύ για να δικαιολογήσει για την :609:τιμή του (όχι ότι δεν είναι βαρυφορτωμένο) και έβαλε torroidal. Δεν κατάφερα να βρώ το service manual για να δω την τοπολογία των τροφοδοτικών/σταθεροποιητών του. Παρ'ολα αυτά λέει multi-stage regulations. Αρα δεν ασχολούμαστε με τυπικές διακυμάνσεις τάσης ουτε σε αυτή τη συσκεύη.

Reaction score
0

ναι,δεν ειναι οnline,voltage regulation δεν σημαινει σταθεροποιηση τασης.οσο αυτο που αναφερεις για το lx91,δεν το ειχα προσεξει.παντως,πριν βαλω UPS στον ONKYO SR875 ειχα σταθεροποιητη 1000αρη,ελληνικης κατασκευης,αλλα δεν αντεξε πολυ,ο ενισχυτης με τροφοδοτικο 900W,κυριολεκτικα τον ελιωσε σε 3 εβδομαδες,ασε που ηταν και θορυβωδης

Reaction score
0

savious line interructive: με χρηση μπαταριας +-10% ανοχή στην παραγόμενη τάση. voltage regulation μέχρι +-9% της τασης εισόδου χωρίς να κάνει καμια αντιμετώπιση. Απο +-9 εως +-25, κάνει μεταβολή σε -15% ή +13%.
http://www.saviorups.com/savior_intreactive_teknik.html.

ενω τα savious online:
ασχετα με την τάση εισόδου:
voltage regulation +-2%. Αυτό σημαίνει On Line.
http://www.saviorups.com/savior_online_teknik.html

Γνώμη μου είναι να μην σε απασχολεί σ'αυτό το κομάτι η τυπική διακύμανση τάσης.
Στους τελικούς σου που είναι άμεσα συνδεδεμένοι με την παροχή όταν δεν έχουν παλμοτροφοδοτικό, θα πρότεινα χρήση online ups για καλύτερα αποτελέσματα.

Για το lx91 η μαμά του θέλησε να βάλει κάτι βαρύ για να δικαιολογήσει για την :609:τιμή του (όχι ότι δεν είναι βαρυφορτωμένο) και έβαλε torroidal. Δεν κατάφερα να βρώ το service manual για να δω την τοπολογία των τροφοδοτικών/σταθεροποιητών του. Παρ'ολα αυτά λέει multi-stage regulations. Αρα δεν ασχολούμαστε με τυπικές διακυμάνσεις τάσης ουτε σε αυτή τη συσκεύη.
παντως,δεν νομιζω οτι ειναι υπερτιμημενο το lx91.και μονο τα 8 woolfson 8740 να υπολογισεις,φτανει

Reaction score
0

Λοιπόν παιδιά, σήμερα ανακάλυψα γιατί κάποιες LCD φαίνονται εκνευριστικά τέλειες όπως ανέφερα πριν. Λοιπόν εκεί που πήγα, υπήρχε ο super πωλητής ο οποίος ήταν προθυμότατος και ενημερωμένος super! Τον ρώτησα λοιπόν γιατί φαίνονται τόσο πλαστικές οι φάτσες κ η υπερβολικά ρολαριστή κίνηση των ανθρώπων και φυσικά μου είπε πως είχε να κάνει με τις ρυθμισεις στις οποίες ήταν σεταρισμένη η οθόνη για το λόγο ώστε να αποδίδει καλύτερα με κάποιο κόστος βέβαια (πλαστικές φάτσες κλπ.).
Παιδιά είχαν ανεβάσει στο max όλες τις ρυθμίσεις που κάναν βελτιώσεις τόσο στο χρώμα όσο κ στην κίνηση. Τις απενεργοποιήσαμε λοιπόν και ομολογώ πως είδα την υγεία μου οπτικά!
Επιτέλους αυτή ήταν τηλεόραση κ όχι αυτό το πράγμα που έβλεπα πρίν, έλεος!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88