εγκατάσταση 80ρι πιάτο για astra & hotbird

Reaction score
0
Εγκατέστησα ένα πιάτο "matel" oval πρακτικά 80ρι για να πιάνω astra & hotbird. Ο πωλητής μου είπε ότι θα παίξει το πιάτο με 2 lnb. το εγκατέστησα αλλά διαπίστωσα ότι κάποια κανάλια στον astra δεν τα πιάνει και κάποια άλλα όταν φυσάει ή ο καιρός δεν είναι και τόσο καλός χάνονται τελείως ή τα πιάνει με διακοπές. Γενικά ισχύει ότι το 80ρι πιάτο κάνει για αυτήν την δουλειά? Αξίζει να προσπαθήσω να την ρυθμίσω ή να πάω να πάρω κατευθείαν μια 90ρα?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: εγκατάσταση 80ρι πιάτο για astra & hotbird

καλημερα φίλε aphnea και καλώς ήλθες στο AVSite...

Ο ASTRA και ειδικότερα ορισμένες δέσμες του είναι δύσκολες στην Ελλάδα. Σίγουρα το 80αρι πιάτο είναι λίγο.
Η πρόταση εαν θέλεις σταθερότητα και όσο το δυνατόν περισσότερα κανάλια είναι 1,20 μ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: εγκατάσταση 80ρι πιάτο για astra & hotbird

ευχαριστώ Πάνο για την γρήγορη απάντηση, μάλλον θα συμβιβαστώ με το 90ρι, το 1,20 με φοβίζει και ως μέγεθος :). Προηγούμενη εμπειρία μου με 90ρι ήταν πολύ καλή!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: εγκατάσταση 80ρι πιάτο για astra & hotbird

εαν αυτα που θέλεις να δείς τα βλέπεις με το 90αρι , οκ τότε.
Πάντως το 1,20 μπορεί να γίνει και κινητό με ενα απλό μηχανισμό.

Reaction score
68
Απάντηση: Re: Απάντηση: εγκατάσταση 80ρι πιάτο για astra & hotbird

ευχαριστώ Πάνο για την γρήγορη απάντηση, μάλλον θα συμβιβαστώ με το 90ρι, το 1,20 με φοβίζει και ως μέγεθος :). Προηγούμενη εμπειρία μου με 90ρι ήταν πολύ καλή!
Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι;

Reaction score
0
Με ενα 80αρι, noname, δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα. Ο astra ειναι στο κεντρο και παρακεντρα εχω τον hotbird. Αθηνα.
Tην εγκατασταση την εκανες μονος σου; Σιγουρα τα ρυθμισες όλα σωστά;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524