εικονίδιο azureus σε ps3

Reaction score
0
Τώρα που το θυμήθηκα...
Στο ps3...από την ημέρα που το άνοιξα...βλέπω στις κατηγορίες music/video του μενού το εικονίδιο του azureus....

Όταν πατήσω το εικονίδιο μου βγάζει ένα μήνυμα σφάλματος που λέει ότι δεν έχει ρυθμιστεί ο media server...
Το ps3 είναι συνδεδεμένο στο δίκτυό μου και στον κεντρικό υπολογιστή του δικτύου τρέχει μόνιμα το azureus...

Τι ακριβώς συμβαίνει?
Έχει κάποια λειτουργία το azureus για streaming και μπορεί να την χρησιμοποιήσει το ps3?
Έχει κανείς ιδέα??

Reaction score
7
Το Azureus υποστηρίζει το πρωτόκολο DLNA που υποστηρίζει και το PS3.
Οποιοδήποτε DLNA πρόγραμμα τρέχει στο PC εμφανίζει και εικονίδιο στο PS3 αφού βρίσκονται στο ίδιο τοπικό δίκτυο. Υποθέτω ότι πρέπει να ρυθμίσεις τον Media Server του Azureus για να δουλέψει σωστά ή αλλιώς απενεργοποίησε τη λειτουργία αυτή.

Reaction score
0
Κατάλαβα...θενκς υποκωδικέ...
Θα το απενεργοποιήσω υποθέτω, δεν νομίζω να μου προσφέρει κάτι αυτή τη στιγμή :happy_4:

Reaction score
7
Ε ναι μωρέ απενεργοποιησέ το, εξάλλου υπάρχουν πολύ καλύτεροι Media Servers αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Reaction score
0
Προς το παρών σέταρα το windows media player...και βλέπει κανονικά όλη μουσική και τα βίντεο που έχω στο δίκτυο (εκτός φυσικά από τα mkv)...

Λέω κάποια στιγμή να κάνω και μια δοκιμή με το TVersity μπα και καταφέρω να δω τα mkv χωρίς να χρειάζεται τη μετατροπή...

Reaction score
7
Το TVersity λένε είναι πολύ καλό...δοκιμασέ το. Βασικά εγώ τρέχω Twonky Media Server σε NAS για μουσική κυρίως (Linksys NSLU2 Unslung + USB HDD). Άντε να βγεί καμια εφαρμογή που να τρέχει από το Other OS του PS3 να παίζει τα πάντα....

Reaction score
0
Πάντως υπάρχουν σε διάφορα μέρη πολλές φήμες για mkv support στο επόμενο fw ...
ελπίζω οι φήμες να μην μείνουν φήμες

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988