εκλεισε το μετροπολις στον πειραια

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
λυπαμαι μονο τα παιδια που δουλευαν μεσα]
Το τερας που ηρθε το 93-4 στον πειραια και με τις καλες τιμες του εκλεισε ολα τα δισκαδικα.
Αλλα μετα πηγε τις τιμες οπου ηθελε.δεν υπολογισε τους μαυρους και την πεινα

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.942
Απάντηση: εκλεισε το μετροπολις στον πειραια

Στην Κηφισιά έχει κλείσει εδώ και καιρό.

Reaction score
4

στη γλυφάδα το αποχαιρέτησα πριν κανά χρόνο νομίζω
όπως και παλιότερα το virgin
έμειναν μόνο τα public

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

τα παμπλικ δεν ειναι καθαροαιμα δισκαδικα, οπως και το στερνοι μετροπολις...........δεν καταλαβαινουν......δεν πειραζει........

Reaction score
4.917

Τα πραγματα ειναι απλά, το 94 ο κόσμος αγόραζε σιντί, το 2011 (και απο πολύ νωρίτερα) τα κατεβάζει δωρεάν, συνεπώς πρόκειται για το "χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου"
Κριμα για τα παιδιά φυσικά

Reaction score
89
στο χαλανδρι παντως ακομα ανοιχτο ειναι.... και να φανταστειτε σα μαγαζι ποτε δε μου αρεσε!! Μιλαμε ετσι κ μπει ενας πελατης μεσα δε χωραει αλλος τελος!!!

κριμα γιατι ηταν απτα αγαπημενα μαγαζια!!! ειδικα οταν δουλευα πειραια μιλαμε στα διαλλειματα οχι για φαγητο δε πηγαινα επερνα σαντουιτς απτο εβερεστ κ το τρωγα μεσα χαχαχαχαααα για να χαζευω τα special editiions των ντιβιντι...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Τα πραγματα ειναι απλά, το 94 ο κόσμος αγόραζε σιντί, το 2011 (και απο πολύ νωρίτερα) τα κατεβάζει δωρεάν, συνεπώς πρόκειται για το "χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου"
Κριμα για τα παιδιά φυσικά
δεν ειναι ακριβως ετσι
ξερεις οταν καποιος ηθελε να παει ενα δωρακι φτηνο επαιρνε ενα σισντι ,και το πηγαινε δωρο, τωρα τι θα πηγαινει ?
το φλασακι ? με τα τραγουδια προς φορτωση ?

Reaction score
4.917

δεν ειναι ακριβως ετσι
ξερεις οταν καποιος ηθελε να παει ενα δωρακι φτηνο επαιρνε ενα σισντι ,και το πηγαινε δωρο, τωρα τι θα πηγαινει ?
το φλασακι ? με τα τραγουδια προς φορτωση ?
Για δωράκι και τωρα ίσως πάει σιντί, αλλά για τον εαυτό του δεν θα αγοράσει.
Οταν ήμουν φοιτητής είχα κάνει πλούσιο τον δισκοπώλη απέναντι απο το σπίτι με τα βινύλια που αγόραζα, μου έκανε ειδική τιμή βέβαια. Τα παιδιά μου τα μόνο σιντι που έχουν αγοράσει ποτε ειναι όπως είπες για δώρα και αν δεν αγοράσει μουσική ο νέος μεταξύ 15-30...ποιός θα αγοράσει; Εγω βολεύομαι μιά χαρά πλέον με ιντερντικά ραδιόφωνα....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

η μουσικη οπως την ξεραμε πεθανε
και μαζι τα δισκαδικα
,ακομα και οι djs του σημερα με pc Παιζουν.Απλα τα βυνιλιο ειναι παλι εδω, μπορει να απευθυνεται σε καποιους λιγους αλλα ειναι εδω.Και δεν ειναι λογο τεχνολογιας ειναι και λογο τιμων.
Πριν μια βδομαδα αγορασα απο το Public δισκακι 19 ευρω, το Play το εχει 7..........

Reaction score
151
Re: Απάντηση: εκλεισε το μετροπολις στον πειραια

φταίνε όλα τα παραπάνω αλλά πως να πουλήσεις δίσκους όταν οι πωλητές είναι άσχετοι;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

οι πωλητες ? πως να μην ειναι ασχετοι, οταν κανουν την δουλεια απο αναγκη
οταν πηγαιναμε στο δισκαδικο και καναμε παραγγελιες αμερικη , και αγγλια οταν δεν βρισκαμε εδω αυτα που θελαμε
86-91.......Απο τοτε και μετα ποιος να σου παραγειλει ? ποιος να ενδιαφερθει ?
εδω τοτε υπηρχαν κομπλεξικοι μαγαζατορες......με τα δεν ξεραμε καν ποιος ητνα ο ιδιοκτητης.......

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.141
Members
38.661
Νεότερο μέλος
APOSTOLOS TSAPAS