ενισχιτης JVCrx7000v

Reaction score
0
καλησπερα.θα ηθελα αν μπορουσε καποιος να με βοηθηση στο εξης.εχω μια
Samsung
LE40C530 τν και εναν εναν ενισχητη JVCRX7000V και προσπαθω να συνδεσω την τν με τον ενισχητη με οπτικη ινα για να παρω ηχο αλλα τιποτα.τι κανω λαθος

Reaction score
80
Απάντηση: ενισχιτης JVCrx7000v

Σε ποια θυρα του ενισχυτη βαζεις την οπτικη;
Απο μια γρηγορη ματια στο manual πρεπει να την βαλεις στην digital 3

Reaction score
0

Σε ποια θυρα του ενισχυτη βαζεις την οπτικη;
Απο μια γρηγορη ματια στο manual πρεπει να την βαλεις στην digital 3
Τις εχω δοκιμασει ολες τιποτα.προσπαθησα να παρω και ηχο απο αποκοδικοποιητη dreambox με οπτικη και παλι τιποτα.υπαρχει περιπτωση να μην ειναι ο ενισχητης συμβατος με τα αλλα δυο μηχανηματα;δεν ξερω τι αλλο να κανω και σε ποιον να παω να τον δει.βοηθεια παρακαλω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Mήπως έχει χαλάσει το συγκεκριμένο καλώδιο οπτικής;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

τσεκ σε καλωδια και απο ποια θηρα ειναι on ωστε να δεχετε σημα,

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

η θηρα εχει θεα :143:

Reaction score
0

τα εχω δοκιμασει ολα και δεν γινεται τιποτα.μηπως τελικα φταιει ο ενισχητη μου δηλαδη μηπως δεν ειναι συμβατος και παιδευομαι τζαμπα;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Καταρχάς βεβαιώσου ότι δουλεύει η έξοδος της οπτική του ενισχυτή.
Αν δουλεύει θα πρέπει να βγάζει κόκκινο φώς.
Αν δεν το βγάζει κοίτα μήπως είναι απενεργοποιημένη.
Αντίστοιχα κάνε το ίδιο και με την είσοδο της τηλεόρασης(εδώ είναι πιθανότερο να θέλει ενεργοποίηση η είσοδος μέσα απ το μενού της τηλεόρασης).

Αν δεις ότι δουλεύουν και παρόλα αυτά δεν έχεις σήμα τότε το πιθανότερο είναι να έχει χαλάσει το καλώδιο.Βρες κάποιο άλλο και δοκίμασε να δεις αν λειτουργεί έτσι.

Αν παρόλα αυτά συνεχίζεις να μην έχεις ήχο πες μα άμα είναι μπας και βρούμε καναν τεχνικό να σου πεί κάτι παραπάνω..
Αν παρόλα αυτά δεν γίνεται τίποτα

Reaction score
0

Καταρχάς βεβαιώσου ότι δουλεύει η έξοδος της οπτική του ενισχυτή.
Αν δουλεύει θα πρέπει να βγάζει κόκκινο φώς.
Αν δεν το βγάζει κοίτα μήπως είναι απενεργοποιημένη.
Αντίστοιχα κάνε το ίδιο και με την είσοδο της τηλεόρασης(εδώ είναι πιθανότερο να θέλει ενεργοποίηση η είσοδος μέσα απ το μενού της τηλεόρασης).

Αν δεις ότι δουλεύουν και παρόλα αυτά δεν έχεις σήμα τότε το πιθανότερο είναι να έχει χαλάσει το καλώδιο.Βρες κάποιο άλλο και δοκίμασε να δεις αν λειτουργεί έτσι.

Αν παρόλα αυτά συνεχίζεις να μην έχεις ήχο πες μα άμα είναι μπας και βρούμε καναν τεχνικό να σου πεί κάτι παραπάνω..
Αν παρόλα αυτά δεν γίνεται τίποτα
Εκανα οτι μου ειπες η οπτικη κοκκινιζει οταν την συνδεω στην τν αλλα δεν κοκκινιζει οταν την συνδεω στον ενισχυτη αλλα νομιζω οτι δεν θα επρεπε να κοκκινιζει γιατι ειναι in.μηπως τελικα δεν γινεται να παιξει και παιδευομαι τζαμπα και παιδευω και εσας...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Απ την στιγμή που είναι toslink ακολουθεί το πρότυπο SPDIF οπότε δεν τίθεται θέμα μη συμβατότητας.
Έχεις μήπως και κανα cd player ή κανα dvd για να δεις αν έχεις ήχο απο άλλη συσκευή;

Reaction score
0

Απ την στιγμή που είναι toslink ακολουθεί το πρότυπο SPDIF οπότε δεν τίθεται θέμα μη συμβατότητας.
Έχεις μήπως και κανα cd player ή κανα dvd για να δεις αν έχεις ήχο απο άλλη συσκευή;
δεν εχω αλλα μπορω να βρω να το δοκιμασω και αυτο.κατι αλλο δεν εχω το τηλεχειριστηριο του ενισχυτη παιζει κανα ρολο αυτο;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Όχι αρκεί να μπορείς να εκτελείς όλες τις λειτουργίες απ την πρόσοψη του.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa