ενισχυτή & set ηχεία

Reaction score
0
Γεια σας,
Λοιπόν καταρχήν διαβάζω εδώ και μερικές μέρες στο forumφανταστικά πράγματα και θέλω να σας συγχαρώ.
Βρήκα το siteμέσα από την αναζήτηση μου για homecinema.
Έχω μπει στην πρίζα να κάνω ένα καλούτσικό set και θέλω οπωσδήποτε την γνώμη σας για να μην καταλήξω θύμα κάποιου πωλητή ηλεκτρικών.
Πριν 6 μήνες πήρα την Samsung 32’ R71Wκαι μου την φούσκωσαν 1.600€ και δεν θέλω να την ξαναπατήσω αφού κατάλαβα έκτων υστέρων ότι με αυτά τα λεφτά έπαιρνα κάτι πολλή καλύτερο.
Τώρα όμως στο θέμα:
Μέχρι προχθές ήμουν με την ιδέα ότι θα πάρω ένα καλό homecinemaSamsungμε HDMIκαι θα είμαι ο καλύτερος, όταν κατάλαβα ότι όλα αυτά τα (όλα σε ένα) homecinemaείναι τα περισσότερα για τον….
Άρα, επείγοντος βοήθεια για ένα ενισχυτή με HDMI(για να δούμε τι είναι και αυτό το HDMI) και ένα setηχεία 5.1 σε στήλες και όλα αυτά αν είναι δυνατόν με 1.000€.
Και υστέρα από αυτό ένα τηλεχειριστήριο να μπορώ να τα χειρίζομαι όλα μαζί.
Επίσης να ενημερώσω ότι με ενδιαφέρει περισσότερο από τα DVD, ο ήχος και η εικόνα από τον δορυφορικό δέκτη του NOVΑ, oοποίος είναι συνδεμένος με scartστην Samsungκαι δεν αλλάζει (ο δέκτης).
Το λέω γιατί διάβασα για κάποιους ενισχυτές που μετατρέπουν τα αναλογικά σήματα σε ψηφιακά…..
Ευχαριστώ,
όσους το διαβάσουν, αλλά περισσότερο αυτούς που θα απαντήσουν.:happy_5:
Χρήστος

Reaction score
0
Έχεις υπολογιστή; Αν ναι, έχει η κάρτα γραφικών με έξοδο DVI; Αν ναι, τότε πάρε ένα καλώδιο DVI σε HDMI και σύνδεσέ τον με την τηλεόραση ώστε να δεις την ποιότητα. Απαραίτητο δε να ρυθμίσεις την ανάλυση της οθόνης στην ανάλυση του προβολέα, και να βρείς ταινίες σε υψηλή ανάλυση.
Demo δωρεάν θα βρείς εδώ:
bloghdtv.com

Reaction score
4.922
Κοίτα για καναν yamaha av ενισχυτή και σετάκι ηχείων Roister . Είναι μέσα στον προϋπολογισμό που έθεσες και αξιοπρεπή αποτελέσματα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.471
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO