επεξεργασια βιντεο AVCHD και ενγραφη σε bluray disk σε τελεια ποιοτητα

Reaction score
205
Καλησπερα.
Αγορασα την Βιντεοκαμερα panasonic SD900, εχω παθει πλακα με την κρυσταλινη εικονα της δεν θα πω περισσοτερα ειναι οτι καλυτερο εχω δει εγω προσωπικα.

Στα ερωτηματα μου τωρα θελω να επεξεργαστω τα βιντεο της καμερας (AVCHD) χωρις να χασω καθολου σε ποιοτητα και να τα γραφω μετα σε bluray δισκακια. Με ποιον τροπο μπορω να το κανω αυτο?

Και τελος η καμερα μου δινει 2 επιλογες α) 1080Ρ/50 και β) 1080Ρ . Σε καποια τεστ που δοκιμασα η ποιοτητα της εικονας μου φανηκε ιδια και στα δυο, αλλα Τι απο τα δυο να επιλεγω?

Reaction score
3
Απάντηση: επεξεργασια βιντεο AVCHD και ενγραφη σε bluray disk σε τελεια ποιοτητα

Μιας και έχω την TM700 κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα, δηλαδή σε τι να τα σώζω.
Τελικά κι αφού έψαξα κάποια προγράμματα επεξεργ. βίντεο, διαπίστωσα ότι μόνο το πρόγραμμα της Panasonic, HD Writer (έκδοση 2.1 για την ΤΜ700), σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις ένα τελικό βίντεο κρατώντας και τα 50 καρέ αλλά και την ταχύτητα των 24-28Mbps στην οποία γράφει η κάμερα.
Όσο για εγγραφή σε Blu ray, ακόμα δεν έχω, γι αυτό γράφω τα αρχεία μου σε DVD δσικάκια και σε εξωτερικό σκληρό για καλό και για κακό.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef