επιλογη βιντεοκαμερας

Reaction score
0
καλησπερα στην παρεα σας.επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα θα ηθελα την βοηθεια σας .θελω να αγορασω βιντεοκαμερα μεχρι πεντακοσια ευρω περιπου και δεν εχω ιδεα .περιμενω τις προτασεις σας .ευχαριστω εκ των προτερων .

Reaction score
14
Απάντηση: επιλογη βιντεοκαμερας

καλησπέρα σου και καλώς μας βρήκες και καλώς να σε εχουμε στο φόρουμ μας.

Πέραν του μπάτζετ μερικές ερωτήσεις?

1) σε νοιάζει το high Definition?
2) θές να εχει σκληρό δίσκο και κάετα μνήμης?
3) Σε νοιάζει το ισχυρό οπτικό ζούμ?
4) θέλεις να εχεις ικανή φωτογραφική δυνατότητα απο την βιντεοκάμερα σου?
5) Μικρό Μέγεθος και μικρό φυσικά βάρος είναι κριτήρια σημαντικά?

Ευχαριστώ

Reaction score
0

καλησπερα.οπος ειπα και πιο πανω ειμαι τελιος ασχετος με το θεμα.ενδικτικα σε αυτα που με ρωτας σου λεω: 1 nai, 2 μαλον καρτα μνημης (φονταζομαι λογο μεγαλητερης πρακτικοτιτας), 3 ναι, 4 οχι (εχω καλη φοτο), 5 δεν εχω προβλημα

Reaction score
14

OK δωσε μας λίγο χρόνο και θα σου ψάξω πιθανά μοντέλα.

Reaction score
3

Μια γνώμη κι από μένα, αφού πρώτα σε καλωσορίσω.
Υπάρχει ένα μοντέλο της Panasonic HDC-HS9E-S (παλιότερο μοντέλο) αλλά το βρίσκεις στα 500.
Από Sony, έχει αρκετά μοντέλα με εγγραφή σε κάρτα μνήμης, αλλά θα σου πρότεινα την
HDR-XR200VE η οποία γράφει και σε σκληρό δίσκο. Η τιμή της είναι περίπου στα 750.

Στο μόνο που θα μου επιτρέψεις να επιμείνω είναι να γράφει ήχο σε Dolby 5.1.
Το γιατί θα το καταλάβεις όταν ακούσεις το βίντεο που θα τραβήξεις στο σύστημά σου.
Και οι 2 παραπάνω κάμερες έχουν αυτή τη δυνατότητα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.233

Στο μόνο που θα μου επιτρέψεις να επιμείνω είναι να γράφει ήχο σε Dolby 5.1.
Το γιατί θα το καταλάβεις όταν ακούσεις το βίντεο που θα τραβήξεις στο σύστημά σου.
Επειδή δεν έχω ακούσει 5.1 από κάμερα,

πλησιάζει δηλαδή τον ήχο μιας ταινίας;

Reaction score
8
Re: Απάντηση: επιλογη βιντεοκαμερας

Ναι. Δεν εχει καμια σχεση:405:

Reaction score
3

Αν εννοείς ποιοτικά, όπως συμβαίνει και με την εικόνα, η βιντεοκάμερα δεν είναι δυνατό να έχει την ποιότητα που έχει μια σωστά γυρισμένη (οπικά και ηχητικά) ταινία.
Κι αυτό είναι αυτονόητο.
Αλλά η ποιότητα που σου προσφέρει μια καλή βιντεοκάμερα είναι πάρα πολύ καλή.
Για το θέμα του ήχου και μάλιστα του εξακάναλου, μπορώ να σου πω ότι θα έχεις μια τέλεια αίσθηση του χώρου που βρίσκεσαι.
Μιας και από τότε που τραβάω σε miniDV με 4κάναλο εξωτερικό μικρόφωνο και μετά με μετατροπές γίνεται σε 5.1, μπορώ να σου πω ότι θα το ευχαριστηθείς εξίσου με την HD εικόνα.
Και για να σου το αποδείξω, διάβασε αυτό εδώ το θέμα και πρόσεξε τι γράφει ο stelios για τον ήχο (στη παράγραφο Sound).

Σημ. Μιας και δεν κατάλαβα το ποστ του noizmaker, μήπως μπορεί να μας διευκρινήσει τι θέλει να πει;
Δηλαδή, πλησιάζει τον ήχο μιας ταινίας ή δεν έχει καμμία σχέση;

Reaction score
0

ΦΙΛΕ cosdlon με ενδιαφερει η καμερα που ειπεσ Panasonic HDC-HS9E-S αλλα δεν την βρισκω.μπορεις να με βοηθησεις?ξερεις κανενα μαγαζι που να την εχει?

L

LLLEFTERIS

Guest

Ασχετο! Ο φιλος εχει τηλεοραση Full HD για να παει σε μια τοσο καλη-ακριβη καμερα η μηπως να επερνε μια standar definition?

Reaction score
3

Ασχετο! Ο φιλος εχει τηλεοραση Full HD για να παει σε μια τοσο καλη-ακριβη καμερα η μηπως να επερνε μια standar definition?
Καθόλου άσχετο αυτό που λες.
Αλλά όταν μας ρωτάει κάποιος κάτι, συνήθως εστιαζόμαστε σε αυτό που ρωτάει και πιθανολογούμε ότι θα διαθέτει και τη δυνατότητα των παρεμφερών συσκευών που απαιτούνται για την πλήρη αξιοποίηση της συσκευής για την οποία μας ρωτά.

Αν και χωρίς πλήρη HD TV, το μόνο που θα χάνει είναι η μειωμένη ανάλυση της εικόνας σε σχέση με αυτή που έχει βιντεοσκοπήσει.
Το σημαντικό όμως είναι ότι η λήψη θα έχει γίνει σε 1080 γραμμές.

Reaction score
0

sorry παιδια δεν ειχα internet αυτεσ τισ μερεσ και γιαυτο δεν απαντησα.ναι φιλε μου εχω tv full hd.εχετε κατι αλλο να μου προτηνετε γιατι μεσο δυκτιου δεν την βρηκα την Panasonic HDC-HS9E-S η αν μπορει καποιος να βοηθησει να την βρουμε. ευχαριστω για την βοηθεια

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.753
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l