επιλογη ενισχυτη help!

Reaction score
0
καλησπερα και απο μενα!
Προσφατα εγινα κατοχος ενος projector optoma HD1080p και ενος PS3 slim. Ο χωρος ειναι μεγαλος και θελω εναν ενισχυτη με τον οποιο θα κανω την συνδεσμολογια καθως και μια συσκευη απο την οποια θελω να την συνδεσω με τον projector για να εχω τηλεοπτικο σημα.

-καποια προταση ενισχυτη για να εχω ενα τιμιο gaming και προβολη ταινιων

-τι συσκευη χρειαζομαι για να εχω τηλεοπτικο σημα (αν χρειαζεται)

-ποια ειναι η καλυτερη συνδεσμολογια optoma HD1080p - PS3 - ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ - ΚΑΙ συσκευη τηλ. σηματος

ευχαριστω εκ των προτερων...Δημητρης

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Καλημέρα!
Για να πέσουν κάποιες συστάσεις καλό θα ήταν να ξέρουμε,σε τι οικονομικό επίπεδο θέλετε να κινηθείτε,πόσα τ.μ. είναι ο χώρος και ποιά είναι τα ηχεία.
Για να έχετε τηλεοπτικό σήμα θέλετε μια συσκευή που να έχει δέκτη.πχ κάποιο recorder με σκληρό δίσκο ή αν έχετε κανα video.Aυτό θα στείλει το σήμα είτε με componet,είτε με s-video ή με composite(αναλόγως τί είσοδο έχει ο προβολέας) ή μέσω hdmi(εφόσον η συσκευή με τον δέκτη το υποστηρίζει) διαμέσω του ενισχυτή.
Το PS3 μέσω του ενισχυτή θα στείλει εικόνα στον προβολέα μέσω hdmi.
Για να έχετε ήχο απ τα τηλεοπτικά κανάλια θα πρέπει η συσκευή με τον δέκτη να έχει είτε ψηφιακή έξοδο ήχου(toslink ή coaxial) είτε line out,που θα πάει στον ενισχυτή.

Reaction score
0
καλησπερα!
Ο χωρος ειναι 50 τ.μ, ο projector ειναι ο optoma HD800XLV ο οποιος εχει 2xHDMI και εχει μπει ταβανι σε αποσταση 5 m απο τον τοιχο προβολης. Τωρα οσον αφορα τον ενισχυτη απο οτι καταλαβα θα συνδεθουν ολα πανω του(PS3 και συσκευη recorder) μεσω HDMI και απο εκει στον projector παλι μεσω HDMI, σωστα? Ηχεια υπαρχουν πενταετιας wharfedale 8.0 2 μπροστα 2 πισω 8.1 και κεντρικο ενα yamaha

-Εχεις να μου προτεινεις εναν ενισχυτη που να καλυπτει αυτα τα δεδομενα αλλα και να συμβαδιζει καλα με τα παραπανω ηχεια?

-Επισης καποιον recorder για να εχω τηλ. σημα και να γραφω (δεν με ενδιαφερει κατι απιστευτο!)

το καλωδιο HDMI απο τον projector οπως επισης και των πισω ηχειων τα εχω θαψει και καταληγουν μπροστα

(asxeto)
την πεμπτη σκαει και το μπιλιαρδο (brunswick)!!! 5700 euro ξεφραγκιαστηκα...αλλα ειμαι πολυ χαρουμενος:105:
γιατι στη τελικη μια ζωη την εχουμε....χαχαχαχα!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: επιλογη ενισχυτη help!

την πεμπτη σκαει και το μπιλιαρδο (brunswick)!!! 5700 euro ξεφραγκιαστηκα...αλλα ειμαι πολυ χαρουμενος:105:
γιατι στη τελικη μια ζωη την εχουμε....χαχαχαχα!!

Εισαι σε πολυ καλο δρομο!!!:107:

Πριν αποφασισεις , δες πολλους ενισχυτες και ακουσε περισσοτερους.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis