επιλογη νεου μηχανηματος

Reaction score
4
εδω και αρκετα χρονια (απο το 2009 αν θυμαμαι καλα) εχω για μηχανακι αναπαραγωγης το WDTV live (πρωτη εκδοση), και ηρθε η ωρα να παρω κατι καινουριο νομιζω

επειδη εχω μεινει εκτος αγορας για καιρο και δεν πολυπαρακολουθουσα τι βγαινει και τι αξιζει, θα ηθελα μερικες προτασεις! κοιταζω να δωσω καπου 100 ευρω (+/- 20 ας πουμε), οι απαιτησεις μου ειναι:

- καλο τσιπ γραφικων (τουλαχιστον εφαμιλλο με το υπαρχον ταπεινο μου μηχανακι)
- αναπαραγωγη mkv, bd iso, dvd iso και γενικα οσο πιο πολλα φορμα τοσο καλυτερα
- ηχος dts κλπ, spdif/optical out, stereo downmixing στο ψηφιακο output, mp3, flac, ogg, ape κλπ απο φορμα ηχου, οσο πιο πολλα τοσο καλυτερα
- wifi ή εστω δυνατοτητα wifi μεσω οποιουδηποτε usb wifi dongle
- 2 usb ports minimum
- youtube suport

optional:
- spotify support
- dvb-t decoder (για τετοιο combo φυσικα θα κοιταζα και καποια λιγο ακριβοτερη συσκευη)

βλεπω στην αγορα διαφορα android media players, αξιζει κατι τετοιο τον κοπο και θα με καλυπτε; το appstreamer-tv της crystal audio αξιζει τον κοπο;

τελος, η λυση ενος blu-ray player με media player δυνατοτητες θα με καλυπτε; ή δεν πλησιαζουν καν σε υποστηριξη και δυνατοτητες ενα κανονικο media player;

ευχαριστω εκ των προτερων!

Reaction score
4
λοιπον, για να μη ζηταω στα κουτουρου, εψαξα λιγακι τις πιο προσφατες σελιδες του φορουμ και βρηκα καποια υποψηφια μηχανακια, αλλα σιγουρα ολο και καποιο θα μου διαφευγει... εχουμε και λεμε

appstreamer-tv
WDtv live gen3
Egreat R6S HD
Egreat R300 HD
Mede8er Med600X3d

με διαφορα το πιο οικονομικο ειναι το Egreat R6S HD, αν και το λινκ που το βρηκα απο εδω το δειχνει εκτος στοκ...

αν γνωριζει κανεις ολα αυτα τα μηχανακια, υπαρχει ουσιαστικη διαφορα στην αποδοση; το τσιπσετ 1185 με το 1186 εχουν διαφορα στην εικονα/ταχυτητα ή μονο σε υποστηριζομενα εξτρα; σε ποια;

τι διαφορες εχουν τα δυο Egreat περαν της δυνατοτητας εσωτερικου σκληρου και ενσωματομενου wifi; ρωταω γιατι με μια πρωτη ματια δεν ειδα κατι αλλο.

Reaction score
7.115
πηγαινε στο WDtv live gen3,θα σε καλυψει απολυτα σε οτι θελεις,απλα το spotify το υποστηριζει μονο στην premium εκδοση.

αν μπορεις να ανεβεις πανω αποτ τα 100 πηγαινε στο Mede8er Med600X3d

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
από όσο ξέρω κανένα καινούριο media player δεν υποστηρίζει full menu στα Blu-Ray iso και bdmv.

Reaction score
4
οκ αφηστε τα bd iso, κατα τα αλλα πως συγκρινονται;

καμμια γνωμη για το appstreamer-tv και τα egreat;

το med με wifi παει αρκετα ακριβα βλεπω (180...) οποτε δεν το βλεπω, εκτος πια αν ειναι τοοοοσο ανωτερο απο τα αλλα να το σκεφτω, αλλα σε τι υπερεχει;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead