- Reaction score
- 4
εδω και αρκετα χρονια (απο το 2009 αν θυμαμαι καλα) εχω για μηχανακι αναπαραγωγης το WDTV live (πρωτη εκδοση), και ηρθε η ωρα να παρω κατι καινουριο νομιζω
επειδη εχω μεινει εκτος αγορας για καιρο και δεν πολυπαρακολουθουσα τι βγαινει και τι αξιζει, θα ηθελα μερικες προτασεις! κοιταζω να δωσω καπου 100 ευρω (+/- 20 ας πουμε), οι απαιτησεις μου ειναι:
- καλο τσιπ γραφικων (τουλαχιστον εφαμιλλο με το υπαρχον ταπεινο μου μηχανακι)
- αναπαραγωγη mkv, bd iso, dvd iso και γενικα οσο πιο πολλα φορμα τοσο καλυτερα
- ηχος dts κλπ, spdif/optical out, stereo downmixing στο ψηφιακο output, mp3, flac, ogg, ape κλπ απο φορμα ηχου, οσο πιο πολλα τοσο καλυτερα
- wifi ή εστω δυνατοτητα wifi μεσω οποιουδηποτε usb wifi dongle
- 2 usb ports minimum
- youtube suport
optional:
- spotify support
- dvb-t decoder (για τετοιο combo φυσικα θα κοιταζα και καποια λιγο ακριβοτερη συσκευη)
βλεπω στην αγορα διαφορα android media players, αξιζει κατι τετοιο τον κοπο και θα με καλυπτε; το appstreamer-tv της crystal audio αξιζει τον κοπο;
τελος, η λυση ενος blu-ray player με media player δυνατοτητες θα με καλυπτε; ή δεν πλησιαζουν καν σε υποστηριξη και δυνατοτητες ενα κανονικο media player;
ευχαριστω εκ των προτερων!
επειδη εχω μεινει εκτος αγορας για καιρο και δεν πολυπαρακολουθουσα τι βγαινει και τι αξιζει, θα ηθελα μερικες προτασεις! κοιταζω να δωσω καπου 100 ευρω (+/- 20 ας πουμε), οι απαιτησεις μου ειναι:
- καλο τσιπ γραφικων (τουλαχιστον εφαμιλλο με το υπαρχον ταπεινο μου μηχανακι)
- αναπαραγωγη mkv, bd iso, dvd iso και γενικα οσο πιο πολλα φορμα τοσο καλυτερα
- ηχος dts κλπ, spdif/optical out, stereo downmixing στο ψηφιακο output, mp3, flac, ogg, ape κλπ απο φορμα ηχου, οσο πιο πολλα τοσο καλυτερα
- wifi ή εστω δυνατοτητα wifi μεσω οποιουδηποτε usb wifi dongle
- 2 usb ports minimum
- youtube suport
optional:
- spotify support
- dvb-t decoder (για τετοιο combo φυσικα θα κοιταζα και καποια λιγο ακριβοτερη συσκευη)
βλεπω στην αγορα διαφορα android media players, αξιζει κατι τετοιο τον κοπο και θα με καλυπτε; το appstreamer-tv της crystal audio αξιζει τον κοπο;
τελος, η λυση ενος blu-ray player με media player δυνατοτητες θα με καλυπτε; ή δεν πλησιαζουν καν σε υποστηριξη και δυνατοτητες ενα κανονικο media player;
ευχαριστω εκ των προτερων!