επισκευες ηχειων

Reaction score
20
το ενα μου ηχειο τριζει και πριν τα πεταξω θα ηθελα ρωτησω αν μπορω να το φταξω μονος μου ή αν υπαρχει καποιος τεχνικος που να μπορει να τα επιδιρθοσει

Reaction score
0
Απάντηση: επισκευες ηχειων

Τρίζει τι, το μεγάφωνο, η καμπίνα? Δεν είναι δύσκολο να αλλάξεις ενα μεγάφωνο. Τι ηχεία έχεις?

Reaction score
59

το ενα μου ηχειο τριζει και πριν τα πεταξω θα ηθελα ρωτησω αν μπορω να το φταξω μονος μου ή αν υπαρχει καποιος τεχνικος που να μπορει να τα επιδιρθοσει
Υπάρχει κάποιος καλός τεχνικός που επισκευάζει μεγάφωνα στην Καλλιθέα στην οδό Δοιράνης πρίν το γήπεδο της Καλλιθέας.Είχα επισκευάσει και 'γω πριν 2-3 χρόνια κατι μεγάφωνα σε κάτι παλιά KLH που έχω πάει στο εξοχικό.Έκανε πολύ καλή δουλειά και τα ηχεία παίζουν μια χαρά.

Reaction score
20
τελικα ηταν καπως πιο απλο, αλλαξα το μεγαφωνο και τωρα μαλλον παιζει καλυτερα απο πριν.
peerless κοστος 33ε

τωρα θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο. αξιζει να αλλαξω με κατι πιο καλο και για τα δυο ηχεια? Tweeters και woofers?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: επισκευες ηχειων

εννοεις αγορα καινουργιων ηχειων?
μαλλον εννοει την ολικη αλλαγη μεγαφωνων...

Ωστε Η Infinity χρησιμοποιει peerless μεγαφωνα.. το ιδιο και τα Indiana Line. Ενδιαφερον..

Reaction score
20
Re: Απάντηση: Re: επισκευες ηχειων

μαλλον εννοει την ολικη αλλαγη μεγαφωνων...

Ωστε Η Infinity χρησιμοποιει peerless μεγαφωνα.. το ιδιο και τα Indiana Line. Ενδιαφερον..
δεν ξερω αν η infinity χρησιμοποιει peerless μεγαφωνα, εγω εβαλα peerless στο δικο μου infinity μια και τα ειχε παιξει.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: επισκευες ηχειων

δεν ξερω αν η infinity χρησιμοποιει peerless μεγαφωνα, εγω εβαλα peerless στο δικο μου infinity μια και τα ειχε παιξει.
Εγώ εννοούσα 2 καινούργια ηχεία. Για να καταλάβω, άλλαξες μόνο το ένα μεγάφωνο? Από όσο υποψιάζομαι, έχεις τώρα 2 διαφορετικά ηχεία!

Βέβαια αν δεν σε πειράζει το αποτέλεσμα, καλώς έχει, διαφορετικά 2 μεταχειρισμένα ηχεία ίσως σε βολέψουν καλύτερα.

Reaction score
20
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: επισκευες ηχειων

Εγώ εννοούσα 2 καινούργια ηχεία. Για να καταλάβω, άλλαξες μόνο το ένα μεγάφωνο? Από όσο υποψιάζομαι, έχεις τώρα 2 διαφορετικά ηχεία!

Βέβαια αν δεν σε πειράζει το αποτέλεσμα, καλώς έχει, διαφορετικά 2 μεταχειρισμένα ηχεία ίσως σε βολέψουν καλύτερα.
σωστα μιλας, και τα ηχεια ετσι κι'αλλιως δεν ειναι αυτο που θελω... αλλα αυτη ειναι προσωρινη λυση μιας και δεν εχω τα χρηματα να παρω αλλα.

περα ομως απο ολα αυτα, ηθελα να ρωτησω, ετσι για να ξερω, αν μπορουν οι ηδη υπαρχουσες καμπινες να γινουν 2 καλα ηχεια με καλα σετ μεγαφωνων

Reaction score
10
αν καταλαβαινω καλα απο τον τριξιμο, πρεπει να ειναι το μεγάφωνο ειναι ενα χοντρο τριξιμο σαν να χτυπαει καπου μια πλαστικη μεβρανη.

τα ηχεια ειναι τα infinity alpha 20

[http://www.crutchfield.com/S-wZUuohati6L/p_108A20B/Infinity-Alpha-20-Black-ash.html
Τα infinity εχουν ανταλακτικα, ρωτα τον Αρβανιτακη, επισης υπαρχει και τεχνικος που τα επισκευαζει.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Tα Ιnfinity Alpha φορανε μεγαφωνα AUDAX.

Το να βαλεις ενα μεγαφωνο σε μια καμπινα που δεν εχει σχεδιαστει για αυτο , ειναι λαθος.

Reaction score
20
Re: Απάντηση: επισκευες ηχειων

Tα Ιnfinity Alpha φορανε μεγαφωνα AUDAX.

Το να βαλεις ενα μεγαφωνο σε μια καμπινα που δεν εχει σχεδιαστει για αυτο , ειναι λαθος.
τωρα μου το λετε? τελος παντων εγω εβαλα οτι εβαλα και ακουγονται καλα....ετσι κι αλλιως θα παρω αλλα καποια στιγμη

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498