- Reaction score
- 20
το ενα μου ηχειο τριζει και πριν τα πεταξω θα ηθελα ρωτησω αν μπορω να το φταξω μονος μου ή αν υπαρχει καποιος τεχνικος που να μπορει να τα επιδιρθοσει
Υπάρχει κάποιος καλός τεχνικός που επισκευάζει μεγάφωνα στην Καλλιθέα στην οδό Δοιράνης πρίν το γήπεδο της Καλλιθέας.Είχα επισκευάσει και 'γω πριν 2-3 χρόνια κατι μεγάφωνα σε κάτι παλιά KLH που έχω πάει στο εξοχικό.Έκανε πολύ καλή δουλειά και τα ηχεία παίζουν μια χαρά.το ενα μου ηχειο τριζει και πριν τα πεταξω θα ηθελα ρωτησω αν μπορω να το φταξω μονος μου ή αν υπαρχει καποιος τεχνικος που να μπορει να τα επιδιρθοσει
μαλλον εννοει την ολικη αλλαγη μεγαφωνων...εννοεις αγορα καινουργιων ηχειων?
δεν ξερω αν η infinity χρησιμοποιει peerless μεγαφωνα, εγω εβαλα peerless στο δικο μου infinity μια και τα ειχε παιξει.μαλλον εννοει την ολικη αλλαγη μεγαφωνων...
Ωστε Η Infinity χρησιμοποιει peerless μεγαφωνα.. το ιδιο και τα Indiana Line. Ενδιαφερον..
Εγώ εννοούσα 2 καινούργια ηχεία. Για να καταλάβω, άλλαξες μόνο το ένα μεγάφωνο? Από όσο υποψιάζομαι, έχεις τώρα 2 διαφορετικά ηχεία!δεν ξερω αν η infinity χρησιμοποιει peerless μεγαφωνα, εγω εβαλα peerless στο δικο μου infinity μια και τα ειχε παιξει.
σωστα μιλας, και τα ηχεια ετσι κι'αλλιως δεν ειναι αυτο που θελω... αλλα αυτη ειναι προσωρινη λυση μιας και δεν εχω τα χρηματα να παρω αλλα.Εγώ εννοούσα 2 καινούργια ηχεία. Για να καταλάβω, άλλαξες μόνο το ένα μεγάφωνο? Από όσο υποψιάζομαι, έχεις τώρα 2 διαφορετικά ηχεία!
Βέβαια αν δεν σε πειράζει το αποτέλεσμα, καλώς έχει, διαφορετικά 2 μεταχειρισμένα ηχεία ίσως σε βολέψουν καλύτερα.
Τα infinity εχουν ανταλακτικα, ρωτα τον Αρβανιτακη, επισης υπαρχει και τεχνικος που τα επισκευαζει.αν καταλαβαινω καλα απο τον τριξιμο, πρεπει να ειναι το μεγάφωνο ειναι ενα χοντρο τριξιμο σαν να χτυπαει καπου μια πλαστικη μεβρανη.
τα ηχεια ειναι τα infinity alpha 20
[http://www.crutchfield.com/S-wZUuohati6L/p_108A20B/Infinity-Alpha-20-Black-ash.html
να σαι καλα, τα εφτιαξα μονος μουΤα infinity εχουν ανταλακτικα, ρωτα τον Αρβανιτακη, επισης υπαρχει και τεχνικος που τα επισκευαζει.
τωρα μου το λετε? τελος παντων εγω εβαλα οτι εβαλα και ακουγονται καλα....ετσι κι αλλιως θα παρω αλλα καποια στιγμηTα Ιnfinity Alpha φορανε μεγαφωνα AUDAX.
Το να βαλεις ενα μεγαφωνο σε μια καμπινα που δεν εχει σχεδιαστει για αυτο , ειναι λαθος.