επισκευη ....αξιζει???

gid

Μηνύματα
7.393
Reaction score
8.627
Ο ενισχυτής σου δεν έχει έλειψη ισχύος, σίγουρα όμως δεν διαθέτει έξοδο subwoofer, και ένα (τουλάχιστον) subwoofer είναι στην περίπτωσή σου (και εδώ που τα λέμε σε κάθε περίπτωση σαλονιού) απόλυτα απαραίτητο, οπότε ξεκινάς με 0-1 από τα αποδυτήρια (μη σου πω 0-2). Εκτός αν βρεις ένα από τα - όχι πολλά - subwoofer που διαθέτουν είσοδο υψηλής στάθμης και το απαραίτητο crossover. Τέλος το ότι θες να παίξεις βινύλιο δεν σημαίνει πως δεν σου κάνει ένας πολυκάναλος ενισχυτής, αρκεί βέβαια να διαθέτει phono input.
 


Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.552
Reaction score
37.798
ναι ειναι αρκετοι οι παραγοντες και κριτηρια που εξεταζουμε σε αυτο το σαιτ .. και η μεθοδολογια που ακολουθουμε στις προτασεις μας, οι περισσοτεροι τουλαχιστων. 🐒
οποτε μεχρι να απαντησει και κανενας αλλος στο νημα κανε μια βολτα και στο υπολοιπο σαιτ.. 8-)
 


Μηνύματα
13.638
Reaction score
6.602
ευχαριστω πολυ

ξερετε καποιον καλο τεχνικο στη θεσσαλονικη?

να πω το εργαστηρι που σκεφτομαι να τον παω? μηπως γνωριζετε ποιοτητα δουλειας? ή δεν πρεπει?
Eτσι και αλλιώς τέτοιες πληροφορίες δίνονται μόνο με προσωπικό μήνυμα, αλλά για Θεσσαλονίκη δεν μπορώ να προτείνω κάτι, μένω Αθήνα βλέπεις. Ίσως κάποιο μέλος από εκεί θα μπορεί να σε βοηθήσει.
 

jpaudio

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
2.005
Reaction score
1.466
Πιάσαμε τα subwoofers πάλι... Και έλεγα, δεν θα το πει κάποιος; Αφήστε τον άνθρωπο να ακούσει ΜΟΥΣΙΚΗ, όχι να κάνει διατριβή στο στήσιμο ηχητικών συστημάτων. Το λέει και ο λαός, ο ΕΧΘΡΟΣ του καλού είναι το καλύτερο!
Για Θεσσαλονίκη δεν ξέρω να πω...Ρώτα πάντως για την φήμη αυτού που θα το πας. Κοίτα το μαγαζί-εργαστήριό του. Ζήτα να δεις τον πάγκο εργασίας. Ένα τακτοποιημένο εργαστήριο με καλά εργαλεία, βιβλιοθήκη και στοιχειώδη όργανα δίνει καλή εντύπωση. Αν έχει μόνο ένα παλιοκολλητήρι και δυό κακομεταχειρισμένα, φθαρμένα εργαλεία ας τον...
Η ηλικία δεν είναι must αλλά συνήθως παίζει ρόλο λόγω εμπειρίας.
Φιλικά,
Γιάννης
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.599
Μηνύματα
2.865.537
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top