argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.881
τελη του μηνα θα ειναι εδω δοκιμη σε περιοδικο του σεπτεμβριου γυρω στα 3-3,5 χιλιαρικα ,για να δουμε
Ωραια......ερχεται ΤΟ ,οχι καποιος
υπομονη θα το δουμε σε τεστ σε περιοδικο που ουτε το ιδιο ξερει οτι θα του το δωσουν για τεστ
Ε όχι και τσιμπημένη, πρόκειται για ΤΟ. Ξερείς πολλά ΤΑ να στοιχίζουν τόσο λίγο; "happy_1"Επιτελους......μαυρα ματια καναμε.........
Τσιμπιμενη βεβαια η τιμη οπως παντα απο αυτην τη εταιρεια αλλα αμα κανει τα μισα απο οσα λεει τοτε αξιζει και με το παραπανω.:happy_8:
Κατσε να δουμε......υπομονη θελει τωρα........:happy_8:Ε όχι και τσιμπημένη, πρόκειται για ΤΟ. Ξερείς πολλά ΤΑ να στοιχίζουν τόσο λίγο; "happy_1"
Κι εγώ! :crazy_3:Εγώ θα το πάρω πάντως. Θα πάρω καταναλωτικό και θα το πάρω. Τα αξίζει τα λεφτά του. Τόσο καιρό το περιμέναμε!
μα βγαζει ματι απο τωρα βρε Κωστα μου... !!!!!!!!!!!!!!!!Καλα καλα μην βιαζεστε....τα ιδια εχουμε ξαναπει και στο παρελθον.
Καθηστε να το δουμε πρωτα με το καλο....:happy_8:
Γιατί ακριβώς μιλάμε ρε παιδιά?.............τί είναι αυτό το ΤΟ? :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:
Γενικα εχω μαθει να κραταω μια πισινη για προιοντα πολυ μπροστα απο την εποχη τους.μα βγαζει ματι απο τωρα βρε Κωστα μου... !!!!!!!!!!!!!!!!
τι να δεις κι εσυ πια?????????????????????????????
Ψείρα πες αμέσως τι είναι.......:mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2:Γενικα εχω μαθει να κραταω μια πισινη για προιοντα πολυ μπροστα απο την εποχη τους.
Αλλα μαλλον δεν θα ισχυσει σε αυτην την περιπτωση:cool_4: