επσον 700 vs πανασονικ 100

Reaction score
1
εχουν μεγαλες διαφορες ο πανασονικ αχ100 απο τον επσον 700 και ποιες ειναι?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
310

Reaction score
4
Αν δεν σου κανει κοπος στειλε μου ενα pm απο που τον βρηκες τοσο.
Ενδιαφερομαι.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Reaction score
0
να στειλω pm ή να το γραψω κανονικα?
γιατι να μην το μαθουν και αλλα μελη του forum και να επωφεληθουν?
φανταστειτε οτι τον παρηγγειλα 28/12 και τον παρελαβα 4/1 στο σπιτι ,στην ωρα του με ups και λαβετε υποψει οτι μεσολαβουσε και πρωτοχρονια.
η κοπελα που συννενοηθηκα ηταν ευγενεστατη, μαλιστα μου συνεστησε να βαλω την παραγγελια αμεσα γιατι απο 1.1.2007 θα ο φπα θα γινοταν 19% απο 16 % (το καταστημα ειναι στην Γερμανια), αρα αν το παραγγειλετε θα ειναι λογικα 3% ακριβοτερος.Μπορω αν θελετε να σας δωσω το ονομα της κοπελας αλλα και το δικο μου για να διευκολυνθειτε στην παραγγελια.και το καλυτερο?
ΔΕΝ εδωσα πιστωτικη καρτα, αλλα πληρωσα τον courier 1309 ευρω οταν μου τον παρεδωσε.το εψαξα πολυ, αλλα στο Mediamarkt και στο πλαισιο τον ειχαν 1700 ευρω μετρητοις και το πλαισιο μαλιστα δε τον ειχε σε stock
αν δεν υπαρχει προβλημα, με ενημερωνει καποιος απο το site και δινω τα στοιχεια.
ειναι ο πρωτος μου προβολεας και ειναι καταπληκτικος.πηρα και ενα wii το συνεδεσα με component, και ειναι φανταστικο .τωρα θελω στησω και ενα htpc για να το συνδεσω με dvi to hdmi.οποιος μπορει να βοηθησει ειναι ευπροσδeκτος
περιμενω απο τους υπευθυνους του site..

Reaction score
4
Καλοριζικικος και καλοθεατος φιλε.
Μια ερωτηση μονο. Επειδη κατι μπορει να στραβωσει με το μηχανημα , τι γινεται σε περιπτωση βλαβης? Το δεχονται πισω χωρις πολλα πολλα ή πρεπει να τους πεισεις απο το τηλεφωνο ή μαιλ. Αυτο μαζι με τον courrier που θα μου φερει σουζα τον προβολεα μου (μπαμ - μπουμ στις λακουβες) ειναι τα μονο που με κανουν να εχω ενδοιασμους.

Αν θες στειλε ενα pm για να ξερουμε απο που μπορουμε να τον παρουμε ή γραψτο κατευθειαν αφου το boss ειπε οκ.

Reaction score
0
Απάντηση: επσον 700 vs πανασονικ 100

για το πρωτο θα το μαθω ,χτυπα ξυλο οταν χαλασει
για το δευτερο τι να σου πω
εμενα μου ηρθε μια χαρα.φανταζομαι πως τετοιες εταιρειες (ups)προσεχουν τις παραδοσεις τους
το πηρα απο το http://www.projektor-ag.de/
δεν ξερω τι τιμη το εχει τωρα , εμενα μου στοιχισε 1308,9

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.244
Απάντηση: επσον 700 vs πανασονικ 100

Μα οι τιμές πέφτουν μέρα με τη μέρα.
Εγώ όταν είχα πάρει κάποτε τον Επσον Tw200 τον παράγγειλα με 2160 ευρώ και σε μια εβδομάδα όταν ήρθε είχε 2070 ευρώ.

Reaction score
2
Το ίδιο μαγαζί πως γίνεται να έχει ακριβότερα τον TW700? (1.691).

Παράξενα πράγματα :smoking:

Τον παρήγγειλε κανένας άλλος? Το site είναι full γερμανικό και δεν βγάζω άκρη πως θα κάνω κίνηση :crazy_1:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts