ερωτηση για αποκωδικοποιητη

Reaction score
1
καλημερα παιδια
καινουριος στο σιτε και ξεκιναω με μια απορια που εχω εδω και λιγες μερες...

εχω μια τηλεοραση telefunken crt και εχω παρει και εναν αποκωδικοποιητη mpeg4 για τα ψηφιακα καναλια. το χω συνδεσει με scart και εχω κανει και το rf loop με την κεραια.
το προβλημα(?) που αντιμετωπιζω ειναι το εξης: οταν γυρναω σε ΑV ωστε να δω ψηφιακα, ακουω απο πισω αχνα τον ηχο απο το αναλογικο καναλι που χει μεινει...

κανω κατι λαθος εγω?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.672
Πολλές παλιότερες TV το έκαναν αυτό. Βάζε την σε ένα κενό κανάλι πριν πας σε AV.

Reaction score
1
Απάντηση: ερωτηση για αποκωδικοποιητη

ευχαριστω για την ααντηση

αυτο το δοκιμασα...
πατησα ας πουμε το 82 καναλι που δεν εχω βαλει ποτε καποιο καναλι,γυρναω σε AV, και εχω πολυ δυνατα χιονια που υπερκαλυπτουν τον ηχο του ψηφιακου καναλιου...

κανω κατι λαθος?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.672
Μήπως να κατεβάσεις την ένταση της TV, και να ανεβάσεις την ένταση του δέκτη?

Reaction score
68

Θα σε βοηθήσει σίγουρα και η χρήση ενός πιο ποιοτικού, θωρακισμένου καλωδίου scart.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: ερωτηση για αποκωδικοποιητη

Μήπως να κατεβάσεις την ένταση της TV, και να ανεβάσεις την ένταση του δέκτη?
στο τερμα ειναι η ενταση του δεκτη και μετα 'παιζω' με την ενταση της τηλεορασης...

Reaction score
1

θα δοκιμασω να αλλαξω και καλωδιο...

φοβαμαι μηπως τωρα που θα κοπουν τα αναλογικα, οτι θα χω θορυβο μονιμο στα ψηφιακα...

Reaction score
1

καλησπερα παιδια,

ξεθαβω το θεμα γιατι υπαρχει τελικα προβλημα...

τωρα που κοπηκαν τα αναλογικα,στα ψηφιακα εχω μονιμο δυνατο θορυβο.
εχω αλλαξει 2-3 δεκτες,2-3 απλα καλωδια scart,πηρα τωρα καλο θωρακισμενο scart της crystal audio με επιχρυσες επαφες...ΤΙΠΟΤΑ...ο θορυβος εκει παλι...

εχει καποιος καμια ιδεα? ετσι μου ρχεται να πεταξω την τηλεοραση:103:

αυτο που κανω τωρα ειναι το εξης...
βαζω ετ1 αναλογικο να παιζει και γυρναω σε ΑV...εχω θορυβο μεν αλλα ακουω πολυ χαμηλα την ετ1 δε...
αν βαλω πχ. αντ1 που χει κοπει και γυρισω σε aV...πολυ δυνατος θορυβος...αυτο το συνεχομενο χρρρρρρρ:103:

τι αλλο μπορω να δοκιμασω? λεω μηπως δοκιμασω να κανω την λουπα με την κεραια και συντονισω την τηλεοραση σε καποιο καναλι και πιασω τον δεκτη...οτι καναμε δηλαδη παλια σε καποια βιντεο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas