ερωτηση για συνδεση νεας πηγης

Reaction score
0
καλησπερα μολις παρελαβα τον νεο μου jvc kd44 και θελω να κανω τις συνδεσεις μονος μου για να μην πληρωνω τζαμπα λεφτα..
υπαρχει ηδη συνδεση με ενισχυτη.αυτο που παρατηρησα ειναι οτι στην παλια μου πηγη δεν ηταν συνδεδεμενα το κιτρινο καλωδιο της μπαταριας και το μαυρο της γειωσης...να υποθεσω οτι δεν ειναι συνδεδεμενα επειδη την μεταφορα των ρευματων την κανει ο ενισχυτης?και αν οχι θα πρεπει να τα συνδεσω ?πιστευω να εγινα κατανοητος???
Ευχαριστω!!!!
α και μια αλλη απορια στον ενισχυτη υπαρχει μια εξοδος που γραφει Rem ...τι ειναι ακριβως?

Reaction score
49
Απάντηση: ερωτηση για συνδεση νεας πηγης

καλησπερα μολις παρελαβα τον νεο μου jvc kd44 και θελω να κανω τις συνδεσεις μονος μου για να μην πληρωνω τζαμπα λεφτα..
Δεν θα πληρώσεις τσάμπα.
Θα δώσεις ελάχιστα αλλά θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.....
Σε τελική ανάλυση, ένα λάθος σου μπορεί να κάνει ένα τσαφ μέσα στο ταμπλό και να χάσεις και την πηγή και το αυτοκίνητό σου και να βάλεις σε κίνδυνο τον εαυτό σου και όσους είναι μαζί σου.....
Αξίζουν όλα αυτά τα ελάχιστα € που θα δώσεις σε έναν σοβαρό εγκαταστάτη?

υπαρχει ηδη συνδεση με ενισχυτη.αυτο που παρατηρησα ειναι οτι στην παλια μου πηγη δεν ηταν συνδεδεμενα το κιτρινο καλωδιο της μπαταριας και το μαυρο της γειωσης...να υποθεσω οτι δεν ειναι συνδεδεμενα επειδη την μεταφορα των ρευματων την κανει ο ενισχυτης?και αν οχι θα πρεπει να τα συνδεσω ?πιστευω να εγινα κατανοητος???
Ευχαριστω!!!!
Δεν ξέρω τι έκανε ο προηγούμενος και μου φαίνονται αρκετά περίεργα αυτά που αναφέρεις......
Η πηγή απαιτεί ρεύμα, ανεξάρτητα αν έχεις εξωτερικό ενισχυτή ή όχι.....
Να πληρώσεις ελάχιστα χρήματα επιπλέον και να απαιτήσεις φίσες ISO για να είσαι σίγουρος...

α και μια αλλη απορια στον ενισχυτη υπαρχει μια εξοδος που γραφει Rem ...τι ειναι ακριβως?
Το rem είναι η είσοδος remote.
Δέχεται σήμα από την πηγή για να ανοίξει ο ενισχυτής σου και να στείλει σήμα στα ηχεία όταν πατάς power on στην πηγή σου!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ερωτηση για συνδεση νεας πηγης

Το rem είναι η είσοδος remote.
Δέχεται σήμα από την πηγή για να ανοίξει ο ενισχυτής σου και να στείλει σήμα στα ηχεία όταν πατάς power on στην πηγή σου![/QUOTE]

σ ευχαριστω φιλε μου για την γνωμη σου το συνεδεσα τελικα με φισες κανονικα ολα καλα!
τωρα αυτο το remote χρειαζεται να το συνδεσω η δεν ειναι απαραιτητο?

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: ερωτηση για συνδεση νεας πηγης

τωρα αυτο το remote χρειαζεται να το συνδεσω η δεν ειναι απαραιτητο?

Απαραίτητο γιατί οι ενισχυτές θα παραμένουν ανοικτοί συνεχώς ή σβηστοί συνεχώς ανεξάρτητα του τι κάνει η πηγή....
Για να το κάνω λιανά σκέψου το εξής:
Έχεις την τηλεόραση ανοιχτή αλλά δεν έχεις τηλεχειριστήριο. Άρα αν φύγεις θα μείνει ανοιχτή (αν δεν πατήσεις το κουμπί on - off στην πρόσοψη της τηλεόρασης).
Και αντίστροφα θα μείνει σβηστή αν δεν την ανάψεις από το κουμπί.....
Στην περίπτωσή μας ο ενισχυτής δεν έχει στο σώμα του on - off.
Την εντολή να ανάψει-σβήσει την παίρνει από την πηγή μέσω του remote......

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ερωτηση για συνδεση νεας πηγης

Απαραίτητο γιατί οι ενισχυτές θα παραμένουν ανοικτοί συνεχώς ή σβηστοί συνεχώς ανεξάρτητα του τι κάνει η πηγή....
μαλιστα αν καταλαβα καλα δηλαδη αφου ανοιξει η πηγη περνανε τα ρευματα κι ανοιγει κι ο ενισχυτης..και νομιζω μπορεις μεσω της πηγης να τον κλεισης κιολας απο κατι ρυθμισεις που ειδα στο jvc.
που θα το συνδεσω ομως αυτο το καλωδιο?

Reaction score
49
Απάντηση: ερωτηση για συνδεση νεας πηγης

Στην πηγή υπάρχει θέση remote. Στην φίσα θα το βρεις. Δες το βιβλίο/ φυλλάδιο εγκατάστασης της πηγής.
Αν δεν το έχεις κατέβασέ το από τον κατασκευαστή
Στον ενισχυτή είναι ακόμα ευκολότερο. Το γράφει και στο σασί του ενισχυτή, δίπλα στην είσοδο remote

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ερωτηση για συνδεση νεας πηγης

Στην πηγή υπάρχει θέση remote. Στην φίσα θα το βρεις. Δες το βιβλίο/ φυλλάδιο εγκατάστασης της πηγής.
Αν δεν το έχεις κατέβασέ το από τον κατασκευαστή
Στον ενισχυτή είναι ακόμα ευκολότερο. Το γράφει και στο σασί του ενισχυτή, δίπλα στην είσοδο remote
μακαρι να χαν ολα τα forum τετοιους moderators!!!!:126:
αψογος!!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515