ερωτηση για Piaggio MP3

Reaction score
0
Καλησπέρα,

Θελω να ρωτήσω κάποια πράγματα απο τους πιο έμπειρους.
Μιας και αλλάζει γραφεία η εταιρία που δουλέυω και πάει κέντρο σκέφτομαι να πάρω ένα MP3. Το θέλω για μια διαδρομή κλαθημερινά απο Γέρακα στο Βοτανικό.
Δεν έχω οδηγήσει ποτέ μου μηχανή αλλα οδηγώ αυτοκίνητο 15 χρόνια, θεωρείτε πως πρέπει να πάω για δίπλωμα μηχανής να μάθω και 2-3 πράγματα για τις μηχανές και μετά να πάρω το MP3 ή να κινηθώ σε κάτι άλλο?
Ειναι αρκετά μεγάλη η διαδρομή καθημερινά για μηχανή ?

Ευχαριστώ.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.871
Υπάρχει έκδοση του MP3 που δεν χρειάζεται δίπλωμα μοτοσυκλέτας.

Αν δεν έχετε όμως ποτέ οδηγήσει μηχανή, χρειάζεστε ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ εμπειρίας πριν βγείτε στους δρόμους, ιδίως σ' αυτούς! Θα πρότεινα μαθήματα, και πολλή εξάσκηση πρώτα.

Το MP3 δεν είναι πιό εύκολο στη χρήση από άλλα σκούτερς, αντίθετα έχει βαριά αίσθηση, είναι όμως αρκετά πιό ασφαλές στη γλυστερή ή βρεγμένη άσφαλτο. Γενικά, μιά καθαρή και καλή λύση. Και δεν χρειάζεται πόδι κάτω στα φανάρια! Κλειδώνεις το σύστημα, και κάθεσαι!

Ναι, είναι αρκετά μεγάλη διαδρομή αυτή.

Reaction score
50
Απάντηση: ερωτηση για Piaggio MP3

Μπορεί να μην απαιτείται δίπλωμα για το Mp3 LT αλλά τα μαθήματα σίγουρα χρειάζονται.
Αυτό που δυστυχώς θα διαπιστώσεις είναι ότι η μηχανή είναι "αόρατη" για τα αυτοκίνητα και θα πρέπει να κινήσαι ανάλογα.
Χρειάζεται πολύ προσοχή και αμυντική οδήγηση. Απλά υπεθεσε ότι είσαι σε video game και όλοι θέλουν να σε χτυπήσουν.
Δοκίμασε αν μπορείς να κάνεις την διαδρομή με έναν φίλο με μηχανή ώστε να "δεις" την συγκεκριμένη διαδρομή.

Αυτά δεν σημαίνουν ότι δεν πρέπει να πάρεις το Mp3, ίσα-ίσα θα κερδίσεις πολύ χρόνο και θα αποφύγεις τα νεύρα του καθημερινού μποτιλιαρίσματος.
Επίσης θα δεις ότι σιγά σιγά το αυτοκίνητο θα μένει όλο και πιο συχνά στο γκαραζ

Καλως να έρθεις στους 2 (μάλλον 3 ε? :114: ) τροχούς

Reaction score
313
Απάντηση: ερωτηση για Piaggio MP3

Ειδικά για έναν άπειρο (αλλά όχι μόνο για αυτόν) με τις..."μηχανές", το mp3 είναι η ασφαλέστερη επιλογή.
Με λίγη προσοχή θα το συνηθίσεις και θα αισθάνεσαι σαφώς λιγότερο..."άβολα" από ότι με ένα ΔΙτροχο.

[Για κάποιον που έχει μάθει στους ΔΥΟ τροχούς, είναι περισσότερο ψυχολογικό το "θέμα".
Υπάρχουν π.χ. αναβάτες που αντιδρούν στη σκέψη και μόνο των ΤΡΙΩΝ τροχών.
Προσωπικά δεν έχω τέτοια "θέματα" και θεωρώ πως το mp3, όπως και το νεότερο (και μικρότερο) Yourban είναι οι ασφαλέστερες επιλογές για μετακίνηση].

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.688
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis