ερώτηση για την Canon XL2

Reaction score
0
μια και δεν ξερω πολλα απο βιντεοκαμερες θελω να ρωτησω:

εχω δει την καμερα στο σκρουτζ με τιμη απο 4.179...ειναι καλη η τιμη η θα τη βρω πολυ φθηνοτερα στο εξωτερικο?

ειναι πραγματι κορυφαια στο ειδος της,σε σχεση με το μεγεθος της, η υπαρχει καποια καλυτερη σ'αυτη την τιμη?

εγω ειμαι σχεδον αρχαριος(ξερω βεβαια απο φωτογραφια) θα μπορεσω να την χειριστω η πρεπει να κανω σεμιναρια?

εχω ενα μετριων δυνατοτητων laptop και χρησιμοποιω το sony vegas για επεξεργασια βιντεο,θα μπορεσω να μεταφερω τα βιντεο απο την βιντεοκαμερα στον υπολογιστη και να κανω επεξεργασια?η καμερα δεν εχει usb αλλα firewall IEEE1394..θα μπορεσω να την συνδεσω?

θα εχω ποιοτητα αναλογη της καμερας οταν μεταφερω τα βιντεο μετα την επεξεργασια σε dvd?

ευχαριστω πολυ! :)

Reaction score
2
τόσα λεφτά για SD camera?? :121:
στην ιδια τιμη ειναι και η XH A1S που ειναι HD

Reaction score
0
Απάντηση: ερώτηση για την Canon XL2

ευχαριστω πολυ gianni :107:

λες λοιπον οτι η XH-A1s ειναι η καλυτερη σ'αυτο το μεγεθος και τιμη η να κοιταξω σ'αλλες μαρκες?

Reaction score
0

διαβασα για την Panasonic AG-HMC41
απ'οτι καταλαβα ειναι καλυτερη της canon...ειναι ετσι?

Reaction score
2
κοιτα σε αυτα τα λεφτα πολλοι χρησιμοποιουν ακομα και dSLR όπως η CANON 5d mkII που ειναι πολυ καλυτερη σε θεμα ποιοτητας και παιρνει και διαφορετικους φακους. την συγκρινουν σε ποιοτητα με κινηματογραφικες οπως η RED, κλπ. τωρα βεβαια απο θεμα χειρισμου παιζει, οπως και οτι εχει max 10 λεπτα ανα κλιπακι νομιζω.
προφανως εξαρταται για τη χρηση την θες...

παρε μια ιδεα εδω τι κανει με special firmware: http://magiclantern.wikia.com/wiki/Magic_Lantern_Firmware_Wiki
και εδω μερικα videos: http://www.chrisjonesblog.com/canon-5d-mk2/

παντως οτι και να παρεις, κοιτα να ειναι τουλαχιστον HD :126:

Reaction score
0

διαβασα πολυ καλες κριτικες για την Sony HDR-FX1000
ποια ειναι η γνωμη σου για τη συγκεκριμενη?
θα μπορω να μεταφερω ευκολα τη εικονα στον υπολογιστη και να την επεξεργαστω με το sony vegas7?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός