ετσι για να μας τρεχουν τα σαλια


Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Μικρά-μεγάλα από τη CES 2009

Μίνι πιάνο
Στην αρχή πιστεύαμε ότι πρόκειται απλά για ένα μοντέλο με εντυπωσιακή λεπτομέρεια. Είναι όμως κάτι παραπάνω. Πρόκειται για ένα μίνι ηχοσύστημα που παίζει μουσική με την εντυπωσιακή ποιότητα του MIDI.

Φορτιστής εν κινήσει
Το ρεύμα πέθανε, ζήτω το περπάτημα! Το nPower PEG είναι μια συσκευή που κάθεται αναπαυτικά στην τσάντα σας και ανιχνεύει την κίνηση του σώματός, μετατρέποντάς τη σε ηλεκτρική ενέργεια. Συνδέστε οποιαδήποτε συσκευή μέσω USB και φορτίστε τη περπατώντας.

SSD drive με χωρητικότητα 1TB
Ναι, καλά διαβάσατε. Η pureSilicon παρουσίασε ένα SSD drive στις 2.5 ίντσες με χωρητικότητα 1 terabyte. Η τιμή του; Δεν την ξέρουμε και μάλλον δε θέλουμε να ξέρουμε.

iΚαπέλο για ξεχωριστό στιλ
Ποτέ άλλοτε το jogging δεν ήταν τόσο ξεχωριστό. Το iCap περιλαμβάνει MP3 player και ηχεία, έτσι ώστε να διασκεδάζετε τόσο εσείς, όσο και οι γύρω σας. Αν, βέβαια, τους αρέσει η μουσική που ακούτε.

Ηλεκτρονικό τσιγάρο
Προσπαθείτε να κόψετε το κάπνισμα και δε μπορείτε; Το E-Cig μιμείται την εμφάνιση και την αίσθηση του τσιγάρου. Αντί για πίσσα, με κάθε τζούρα παίρνετε καφεΐνη, αρωματικά, ακόμα και βιταμίνες. Και βέβαια, παράγει έναν άκρως ρεαλιστικό καπνό.

Η απόλυτη εξομοίωση οδήγησης
Το SC830 της SimCraft περιλαμβάνει κάθισμα που κινείται στις τρεις διαστάσεις. Οι τρεις οθόνες προσφέρουν τέλειο οπτικό αποτέλεσμα, οπότε έχουμε το απόλυτο gadget. Τι ψυχή έχουν 33 χιλιάδες ευρώ;

Mini projector με laser
Η Microvision παρουσίασε -επιτέλους- τον projector που λειτουργεί με τεχνολογία laser. Φωτεινότητα 10 lumens, ανάλυση 848x480 και contrast 5000:1 είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του. Το καλύτερο: χρησιμοποιεί laser, οπότε είναι πάντα in focus.

Νέες LCD με Blu-ray plaeyrs
Η αρχή έγινε πριν λίγο καιρό με τη Sharp, η οποία παρουσίασε μια AQUOS με Blu-ray. Τώρα πλέον έχει μπει στο χορό και η JVC, η οποία παρουσίασε μια τηλεόραση 42 ιντσών με το λογότυπο του Blu-ray.

Ψηφιακή κορνίζα υψηλών προδιαγραφών
Η Kodak επέδειξε με καμάρι μια OLED ψηφιακή κορνίζα με Wi-Fi, σύνδεση σε RSS feeds, Flickr και Kodak Gallery Accounts, touchscreen και γωνία θέασης 180 μοιρών.

Toshiba Qosmio X305-Q725
Οθόνη 17 ιντσών, NVIDIA GeForce 9800M GTX, Intel Core 2 Quad και 64GB SSD, μαζί με σκληρό 320GB. Όπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για notebook βαρέων βαρών.

Hunter Concept Breeze
Δεν είναι απλά ένας ανεμιστήρας οροφής, είναι ένας ανεμιστήρας οροφής με ηχεία! Το remote που περιλαμβάνεται στη συσκευασία ελέγχει την ένταση της μουσικής και το φως της λάμπας.

Cell Mate: Το τέλος των ακουστικών
Τι να τα κάνετε τα Bluetooth headsets όταν μπορείτε να έχετε συνέχεια το κινητό στο αυτί σας; Το αν φαίνεται γελοίο ή όχι το αφήνουμε στην κρίση σας.

Sony Cybershot G3
OK, άλλη μία Cybershot. Μόνο που το συγκεκριμένο μοντέλο έχει κάτι που δεν έχει καμία μηχανή (μέχρι τώρα). Το νέο καμάρι της Sony έχει ενσωματωμένο web browser. Όχι, πείτε μας, το περιμένατε αυτό;

Dell Adamo: Εθεάθη...
Θυμάστε που σας λέγαμε λίγες μέρες πριν για ένα νέο notebook της Dell που φιλοδοξεί να σκοτώσει το MacBook Air; Οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ που κάλυψαν τη CES 2009, εντόπισαν το μυστικό όπλο σε εκδήλωση που έγινε στο περιθώριο της έκθεσης.

Bonus Track: Και η Apple στην επόμενη CES
Τις τελευταίες μέρες οργιάζουν οι φήμες σύμφωνα με τις οποίες η Apple θα κάνει το μεγάλο άνοιγμα και θα συμμετάσχει στη CES 2010. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε το Steve Jobs να κοντράρεται με τον Steve Ballmer στον ίδιο χώρο.

Βαλίστρα και καραμπίνα για το Wii
Γιατί να αρκείστε στο ταπεινό χειριστήριο του Wii όταν μπορείτε να δώσετε επικές διαστάσεις στο σύγχρονο gaming; Εκτοξεύστε βέλη στους εχθρούς σας και γεμίστε τους ψηφιακό μολύβι με τα νέα gadgets για την κονσόλα της Nintendo.

Πράσινες οθόνες από τη Dell
Δεν εννοούμε, βέβαια, οθόνες πράσινου χρώματος. Μιλάμε για οθόνες με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. 22 ίντσες με typical consumption 20 watts; Καθόλου άσχημα...

Νέα έκδοση για το λειτουργικό της Palm
Το ξέραμε ως Nova, αλλά η Palm αποφάσισε να το ανανεώσει και να το εμπλουτίσει. Μπορεί να μοιάζει αρκετά με το περιβάλλον του iPhone, ωστόσο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Μέγα προσόν: είναι τόσο εύκολο, που οποιοσδήποτε γνωρίζει λίγο από HTML, CSS και XML μπορεί να φτιάξει εφαρμογή.

OLED 27 ιντσών από τη Sony
Όλοι έχουμε ακούσει για το 11άρι OLED panel της Sony. Για να μη βαρεθούμε, η εταιρεία παρουσίασε στη CES μια τηλεόραση 27 ιντσών, η οποία έχει πάχος όσο τρεις πιστωτικές κάρτες. Μη ρωτάτε για την τιμή, δεν την ανακοινώνει ούτε η ίδια η Sony.

VoIP και όχι μόνο από την iRiver
Το Wave Home της iRiver είναι κυρίως κονσόλα VoIP. Ωστόσο, περιλαμβάνει ακόμα internet, touchscreen και λειτουργικό που σηκώνει πολλά widgets. Θα στοιχίζει κάτι λιγότερο από 300 ευρώ.

για φωτογραφιες ΕΔΩ !! ( ΑΡΘΡΟ ΣΕ 4 ΜΕΡΗ )

Τ3
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.595
Μηνύματα
2.865.277
Members
37.934
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top