ευκολη μετατροπη σε flac ?

Reaction score
28
φιλοι για ολους εμας που ειμαστε σχετικα νεοι εως πολυ νεοι στο θεμα αυτο αλλα παλαιοι στο hi fi και δεν γνωριζουμε πως και τι αλλα εχουμε τα μεσα (pc και τα λοιπα)
θα θελαμε να μας εξηγησετε βημα προς βημα πως να μετατρεψουμε cd γραμμενα η και αρχεια κατεβασμενα σε flac.στο προγραμμα των windows που εχουμε και οι περισσοτεροι.

γνωριζουμε οτι αυτο μπορει να ειναι κουραστικο για σας τους (επαιοντες) και να καταχρωμεθα τον χρονο και την υπομονη σας αλλα θα το θελαμε πολυ.
ευχαριστουμε εκ των προτερων.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.606
Απάντηση: ευκολη μετατροπη σε flac ?

step 1: download foobar
step 2: download foobar components for various file types (ALAC decoder 1.0.3, Monkey's Audio decoder 2.1.4, etc) and copy them to foobar/components directory
step 3: download flac.exe
step 4: convert anything to flac (level 8 for less space in hard disk)

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.252

Παιδιά, εγώ είμαι τελείως ισοπεδωτικός. Ριπάρω μέχρι και με Windows Media Player...

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.252

Μετά Flac, ή Ape, ή Wavpack, ή mp3, αναλόγως πού θα παίξουν...

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.252

Έλα ρε, το audiocatalyst το χρησιμοποιούσα το 1999... Είπαμε να παντρευτώ καμιά γυναίκα. Να παντρευτώ και CD ripper; Πάει πολύ... :114:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.606

Είπαμε να παντρευτώ καμιά γυναίκα.
για πες...

για πες...

τι λέει; ψήνεται το θέμα; στους πόσους βαθμούς το έβαλες στο φούρνο να ψήνεται; όχι τίποτ'άλλο, αλλά πρόσεχε να μη το κάψεις! :126:

Reaction score
140
Re: Απάντηση: ευκολη μετατροπη σε flac ?

Έλα ρε, το audiocatalyst το χρησιμοποιούσα το 1999... Είπαμε να παντρευτώ καμιά γυναίκα. Να παντρευτώ και CD ripper; Πάει πολύ... :114:
Ουδείς αναμάρτητος:626:

Reaction score
28
Re: Απάντηση: ευκολη μετατροπη σε flac ?

Μετά Flac, ή Ape, ή Wavpack, ή mp3, αναλόγως πού θα παίξουν...
για εξηξγησε μου κατι εχω μετατρεψει αρχειο μουσικο απο mp3 η wav σε flac με το easy cd extractor και μετα με το ιδιο προγραμμα
το εκαψα ,μικρη βελτιωση αλλα παιζει στο παλιο μου marantz δεν ειναι παραξενο αυτο ? πως και παιζει εκει αφου υποτιθεται οτι εγινε η μετατροπη σε flac?

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.252
Απάντηση: Re: Απάντηση: ευκολη μετατροπη σε flac ?

για εξηξγησε μου κατι εχω μετατρεψει αρχειο μουσικο απο mp3 η wav σε flac με το easy cd extractor και μετα με το ιδιο προγραμμα
το εκαψα ,μικρη βελτιωση αλλα παιζει στο παλιο μου marantz δεν ειναι παραξενο αυτο ? πως και παιζει εκει αφου υποτιθεται οτι εγινε η μετατροπη σε flac?
Για να εγγράψει το easy cd extractor ένα flac σε μουσικό CD, το μετατρέπει πρώτα πάλι σε wav, είτε με τη χρήση κάποιου plugin που το συνοδεύει, είτε επειδή έχει ενσωματωμένη αυτή τη δυνατότητα, (αλλά δε στο λέει). Κοζί φαν τούττι...

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.252

για πες...

για πες...

τι λέει; ψήνεται το θέμα; στους πόσους βαθμούς το έβαλες στο φούρνο να ψήνεται; όχι τίποτ'άλλο, αλλά πρόσεχε να μη το κάψεις! :126:
Είσαι μια ασύστολη κουτσομπόλα εσύ...

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ευκολη μετατροπη σε flac ?

Για να εγγράψει το easy cd extractor ένα flac σε μουσικό CD, το μετατρέπει πρώτα πάλι σε wav, είτε με τη χρήση κάποιου plugin που το συνοδεύει, είτε επειδή έχει ενσωματωμένη αυτή τη δυνατότητα, (αλλά δε στο λέει). Κοζί φαν τούττι...
αρα λοιπον ενω στα αρχεια μας στο pc εχουμε μετατρεψει σε flac και εχουμε αντιστοιχη ποιοτητα ,ενω στην εγγραφη εχουμε υποβαθμιση ποιοτητος και παλι?

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.252
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ευκολη μετατροπη σε flac ?

αρα λοιπον ενω στα αρχεια μας στο pc εχουμε μετατρεψει σε flac και εχουμε αντιστοιχη ποιοτητα ,ενω στην εγγραφη εχουμε υποβαθμιση ποιοτητος και παλι?
Για συγγνώμη, γιατί έχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα! Δηλαδή, από πού κι ως πού έχουμε υποβάθμιση της ποιότητας; :111:

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ευκολη μετατροπη σε flac ?

Για συγγνώμη, γιατί έχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα! Δηλαδή, από πού κι ως πού έχουμε υποβάθμιση της ποιότητας; :111:
δηλαδη εννοεις οτι το γραμμενο cd παιζει οντως αρχεια φλακ ?
γιατι εγω ακουστικα εχοντας την εμπειρια το βρισκο χειροτερο απο οτι στο ακουσμα του pc.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ευκολη μετατροπη σε flac ?

δηλαδη εννοεις οτι το γραμμενο κατα flac cd παιζει flac στο πλευερ
γιατι εγω ακουω υποδεεστερη ποιοτητα απο οτι στο pc ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.490
Members
38.566
Νεότερο μέλος
yannissails