ζηταω ΒΡΑΧΙΟΝΑ technics ΜΚ2

Reaction score
13
καλησπερα σε ολο το φορουμ μηπως υπαρχει καποιος βραχιονας σε καλη κατασταση να πουλιετε απο technics mk2 πολλοι εχουν αλλαξει και εχουν βαλει ισιο αν εχει καποιος που να μην τον χρειαζετε σε προσιτη τιμη ας επικοινωνησει μαζι μου με πμ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

PPZ

Reaction score
18
Αν εισαι Αθηνα, πρεπει να εχω εγω εναν, σε αγνωστη κατασταση.
Αν τον θελεις, 15 ευρω η τιμη, να μην πουμε τσαμπα.
Επαναλαμβανω, δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι.Δουλευε οταν τον εβγαλα, αλλα καθεται κανα τρια χρονια στο συρταρι...
Περιοχη Πετρουπολη.

Reaction score
13
Αν εισαι Αθηνα, πρεπει να εχω εγω εναν, σε αγνωστη κατασταση.
Αν τον θελεις, 15 ευρω η τιμη, να μην πουμε τσαμπα.
Επαναλαμβανω, δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι.Δουλευε οταν τον εβγαλα, αλλα καθεται κανα τρια χρονια στο συρταρι...
Περιοχη Πετρουπολη.

φιλε ppz (σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση κατ αρχας) αν μπορεις να του ριξεις μια ματια αυτο που μ ενδιαφερει περισσοτερο ειναι να μην εχει γρατζουνιες το s του βραχιονα αν μπορεις να το κοιταξεις και να μου πεις δεν ειναι για τα χρηματα πολυ καλα ζητας απλα να μην ερθω πετρουπολη τζαμπα .Ηλιουπολη μενω αθηνα

PPZ

Reaction score
18
Το βραδυ θα σου βγαλω φωτο, και δες μονος σου αν σου κανει.
Δεν πρεπει να εχει τπτ απο γρατζουνιες.
Βασηκα γι'αυτο ειπα αν εισαι Αθηνα, να περναγες να δεις απο κοντα αν σου κανει.

Reaction score
13
Το βραδυ θα σου βγαλω φωτο, και δες μονος σου αν σου κανει.
Δεν πρεπει να εχει τπτ απο γρατζουνιες.
Βασηκα γι'αυτο ειπα αν εισαι Αθηνα, να περναγες να δεις απο κοντα αν σου κανει.
με σωζεις φιλε μου αν ειναι καθαρος εμενα εχει γρατζουνια και το πικαπ ειναι οικιακο και το θελω πενα!!!! αν εχεις την καλοσυνη βγαλε φωτο και να κανονισουμε το βραδυ να βρεθουμε οποια μερα βολευει thanks

Reaction score
13
τωρα δεν ξερω αν βολευει καπου το μετρο για συναντηση 1 φορα εχω ερθει πετρουπολη και χαθηκα εντελως λεμε χαχα

PPZ

Reaction score
18
Ανθουπολη ειναι καλα, αν και δεν ειναι διπλα μου, δεν ειναι και μακρια.

Reaction score
13
οκ οποτε μιλαμε το βραδακι να κανονισουμε σ ευχαριστω πολυ και παλι !!!

Reaction score
13
επειδη και το 8ο μου μκ2 εχει θεματακι με τον βραχιονα (ειναι στραβος και γερνει μπροστα ) η αγγελια ισχυει για ενα κομματι ακομα μεταχειρισμενο απο συμφουμιτες που εχουν αλλαξει βραχιονα και δεν τον χρειαζονται σε λογικη τιμη ευχαριστω!!!!!!!!!!!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988