ζητείται βοηθεια απο γνωστες...

Reaction score
0
Kαλησπερα
θελω βοηθεια, και συμβουλες, και θεωρω οτι μπορω να τις εχω, χωρις ελπιζω να ενοχλω, και να κουραζω.
Εχω τον denon AVR3805 και το blue ray της Philips BDP7700 (ειναι με7,1 εξοδο ηχου και υποστηριζει Dolby TrueHD και DTS-HD),Θελω να βγαλω ηχο Dolby TrueHD / DTS-HD ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ απο τα ηχεια μου(ελπιζω)!! με την βοηθεια του denon, του θεου και τoυ forum!

Παρακαλω, να μου πει καποιος απο τους γνωστες,εαν μπορω, και αν ναι, τι πρεπει να συνδεσω με τι , για να ακουσω και εγω αυτα (τα ωραια)
Αλλιως να κοιταξουμε να τον βαλουμε για πουλημα να παρουμε κανενα πιο νεο σχετικο με αυτα τα format.ευχαριστω για τον κοπο, και συγγνώμη για την ενοχληση.
Ευχαριστω, kostas .λαμια.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ο ενισχυτης σου μονο από τις αναλογικες εισοδους μπορει να παιξει νεα φορμα
εκει δεν χανεις τιποτα μιας και ο ενισχυτης σου δεν εχει καποιος ειδος ισοσταθμισης

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.591
Απ´ ότι βλέπω στην πίσω πλευρά και των δυο συσκευών που έχεις, υπάρχει αναλογική έξοδος ήχου στο Philips και αναλογική είσοδος στην αριστερή πλευρά, στη θέση EXT IN του Denon.

Με αυτή τη σύνδεση μπορεις να έχεις τα φορμά Dolby TrueHD και DTS HD-MA, αφού την αποκωδικοποίηση την αναλαμβάνει το Philips και τη δίνει αναλογικά στον Denon.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι θα μπορείς να έχεις μόνο 5.1 ήχο. Μικρό το κακό, αφού υπάρχουν ελάχιστες 7.1 ταινίες (και δεν ξέρω αν έχεις και τόσα ηχεία).

Reaction score
0
Απ´ ότι βλέπω στην πίσω πλευρά και των δυο συσκευών που έχεις, υπάρχει αναλογική έξοδος ήχου στο Philips και αναλογική είσοδος στην αριστερή πλευρά, στη θέση EXT IN του Denon.

Με αυτή τη σύνδεση μπορεις να έχεις τα φορμά Dolby TrueHD και DTS HD-MA, αφού την αποκωδικοποίηση την αναλαμβάνει το Philips και τη δίνει αναλογικά στον Denon.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι θα μπορείς να έχεις μόνο 5.1 ήχο. Μικρό το κακό, αφού υπάρχουν ελάχιστες 7.1 ταινίες (και δεν ξέρω αν έχεις και τόσα ηχεία).

Ευχαριστω για την αμεσοτητα,απο ηχεια εχουμε..
απο ηχο τι θα βγαλω?θα ειναι σαν το DΤS ΠΟΥ περνω απο την οπτικη ινα ?καλητερος η χειροτερος?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης