ζητειται φτηνιαρικο πικαπ (και παρελκομενα)

Μηνύματα
5
Reaction score
0
χαιρετιζω ολη την κοινοτητα... δε διαθετω καταπληκτικες γνωσεις στους τομεις της μουσικης τεχνολογιας, οποτε θα τα πω οσο μπορω απλα και οσο γινεται συντομα...

ψαχνουμε λοιπον φτηνιαρικο πικαπ για αναπαραγωγη ΜΟΝΟ, οχι δηλαδη για djing η αλλες επαγγελματικες δραστηριοτητες, ουτε και εχουμε ιδιαιτερες απαιτησεις για ποιοτητα ηχου. θελουμε με λιγα λογια μια συσκευη που να κανει τη δουλεια της! τα οικονομικα ειναι σαφως περιορισμενα...

επισης καταλαβαινω οτι το πικαπ προυποθετει ενισχυτη+ηχεια μιας καποιας ποιοτητας... και εδω οι απαιτησεις ειναι υπο το μηδεν. για την ακριβεια θα ειμαι χαρουμενος αν γινεται να περασω ηχο κατευθειαν στο aux του hi-fi μου... η εστω με καποιο ανταπτορα για mono...

φανταζομαι οτι ολα αυτα θα ειναι λιγο ανεκδοτο σε πολλους απο σας... ομως για να πω την αληθεια δε θελω να δωσω ακομη πολλα για το σπορ, η τουλαχιστον αν ειναι να τα δωσω οταν θα χω χωθει για τα καλα.

αυτα τα ολιγα!
 

Μηνύματα
16.004
Reaction score
14
Καλώς ηρθες φίλε καλή χρονιά

κάθε πικάπ θέλει προενίσχυση. Οπωσδήποτε για να πάιζει πρέπει να περάσει απο κάποια συσκευή που να ανεβάσει οποια συσκευή εχεις με χαμηλό σήμα εξόδου όπως τα πικάπ.

http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17639&cat=282&page=1

το παραπάνω μηχάνημα κάνει 21 ευρώ και σου επιτρέπει να συνδέσεις οποιοδήποτε πικάπ σε aux-in ακόμα και στο audio-in της κάρτας ήχου του υπολογιστή σου.
 

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.233
Reaction score
27.827
Απάντηση: ζητειται φτηνιαρικο πικαπ (και παρελκομενα)

Καλώς ήρθες φίλε.
Έχεις πολλούς δίσκους βινυλίου;
Νομίζω πως υπάρχει ένα πικάπ ενός φίλου που το έχει εγκατελειμένο αλλά λειτουργεί κανονικά.
Δεν το θέλει.
Θα τον ρωτήσω μόλις τον δω. Σε ποια πόλη είσαι;
 

Μηνύματα
676
Reaction score
1
Απάντηση: ζητειται φτηνιαρικο πικαπ (και παρελκομενα)

Tον εχω χρησιμοποιησει και ειναι μια χαρα ( για ΜΜ κεφαλες)
 

Μηνύματα
5
Reaction score
0
Μιχάλη ειμαι κι εγω κατοικος Θεσ/νικης... δεν εχω δισκους αλλα στο πατρικο μου ειχα λιωσει τους δισκους του πατερα μου αν αυτο λεει κατι... θελω πολυ ν αρχισω συλλογη παντως, για καθαρα προσωπικους λογους. αν μπορεσεις να μου κανεις κονε, θα σου ειμαι τρισευγνωμων!

α κι επισης οποιος δε βαριεται ας μου πει καποια βασικα για ειδη πικαπ, βελονων και τετοια... εχω μαυρα μεσανυχτα το καημενο!
 



Μηνύματα
5
Reaction score
0
εκλεισε το θεμα! το πικαπ παιζει μια χαρα! ευχαριστω τον Μιχαλη, τον Dream_GR, και την κοινοτητα γενικα!
 


Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.621
Μηνύματα
2.868.368
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top