ηχεία totem

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.499
- απ΄ ότι ξέρω δεν αντιπροσωπεύονται πλέον

- πως και δεν τα έχει ''βουτήξει'' ακόμα κάποιος εσαγωγέας ;

- έχουν καλές κριτικές , ξεκινάνε από οικονομικά μοντέλα , είναι και σταθερές αξίες ,

- ξέρετε κάτι περισσότερο ;

Totem - Discover yours - High Fidelity Speakers
https://totemacoustic.com/

- εδώ πάντως δεν το έχουν αλλάξει . . . https://totemacoustic.com/en/find-a-dealer/greece . . . αν και δεν κλικάρεται πλέον η
Future Days Audio

Reaction score
208
όντως....φαίνεται να έχουν ενα εξαιρετικό value for money
και σε ξένα phorum έχουν καλά σχόλια απο χρήστες

Reaction score
434
Πολύ καλά ηχεία αλλά χρειάζονται πολύ καλή οδήγηση. Ακόμα και τα μικρά τα Model 1 Signature θέλουν τουλάχιστον 100watt για να βγάλουν τα δυναμικά τους.Εγώ τα έπαιζα με προ - τελικό Exposure και με Luxman 505u και σήκωναν και περισσότερο φαί. Ακριβά τα "ανταλλακτικά" τους. Είναι να μην σου πάθουν τίποτα. Την έβαψες.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.499
Για 20-30 ζευγάρια τον χρόνο?
Εσύ τι λες, αξίζει?
- δεν ήξερα ότι πουλούσαν τόσο λίγο , περίεργο πάντως καθ΄ ότι ''νορμαλ'' σε τιμές , και γενικά αποδεκτό ήχο

Reaction score
201
Για 20-30 ζευγάρια τον χρόνο?
Εσύ τι λες, αξίζει?
Γιατί μήπως οι υπόλοιποι εισαγωγείς τέτοιας κατηγορίας, όχι consumer, πουλάνε περισσότερα?
Πάντως είναι εξαιρετικά ηχεία με πολύ δύσκολη οδηγηση (impedance<4Ω)

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.499
- όντως δυσκολοδήγητα αλλά με εξωπραγματικό μπάσο για τις διαστάσεις τους , και δεν αναφέρομαι στο mani2 , που είμαι ισοβαρικό αλλά στα κλασικά μικρά τους

Reaction score
201
- όντως δυσκολοδήγητα αλλά με εξωπραγματικό μπάσο για τις διαστάσεις τους , και δεν αναφέρομαι στο mani2 , που είμαι ισοβαρικό αλλά στα κλασικά μικρά τους
Εξαιρετικό, για τα λεφτά του, είναι και το ROKK. Κάποτε τα οδηγούσα με έναν πολυκάναλο DENON A1, κορυφαίο μοντέλο τότε, και μόλις ξεπερνούσε κάποια στάθμη γονάτιζε τον ενισχυτή και "έμπαινε" μπρος η προστασία. Μα και γω με τον DENON βρήκα να τα οδηγήσω....

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.867
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef