ηχεια δαπεδου σε μικρο δωματιο(sonus faber toy tower)

Reaction score
0
καλησπερα και καλα χριστουγενα σε ολους.
ενδιαφερομαι για τα sonus faber toy tower, ο χωρος μου ομως ειναι μικρος μολις 14 τ.μ.
ειναι απαγορευτικα σε τοσο μικρο χωρο τα ηχεια δαπεδου?
θα ακουγονται καλα?
μηπως το μπασο θα ειναι πολυ και θα μπουμαρουν?
για ενισχυτη μαλον παω για τον Naim Nait XS .

τα χαρακτηριστικα των ηχειων ειναι τα παρακατω

Toy Tower Floorstanding Loudspeakers

Enclosure type: Three-way rear-ported reflex
Components: Tweeter – 25mm ring radiator; mid – 110mm coated cellulose; bass – 180mm nomex cone
Frequency Response: 45Hz-25kHz
Sensitivity: 89dB
Impedance: 8 Ohms nominal
Recommended Power Handling: 35-200w
Dimensions: 950 x 270 x 295mm (H/W/D)
Weight:36.5kg per pair

Reaction score
14
Απάντηση: ηχεια δαπεδου σε μικρο δωματιο(sonus faber toy tower)

Πάρε τα cremona auditor m, εξαιρετικός συνδυασμός με τον naim, ιδανικά για το χώρο σου (το μπάσο τους θα σε εκπλήξει) και ανεβαίνεις κλάση από πλευράς ηχητικής ποιότητας.

Reaction score
14

Πρεπει μαζί με τις βάσεις τους να προσεγγίζουν τα 4.000 ευρω. Αυτα που σε ενδιαφέρουν ποσο εχουν?

Reaction score
14

Ψάξε τότε στον αντιπρόσωπο, μήπως έχει κάποιο μεταχειρισμένο από μεγαλύτερη σειρά στην τιμή που σε ενδιαφέρει. Αξίζει τον κόπο! Εγώ ας πούμε έδωσα τα δικά μου για να πάρω τα cremona m. Τυχερός όποιος τα πήρε σε τιμή μεταχειρισμένου, ενώ ήταν πρακτικά καινούργια (απλώς είχαν προλάβει να στρώσουν!)

Reaction score
5.614
Σε μικρό χώρο εξαιρετικά αποτελέσματα είχα με τα ATC SCM40. Δεν μπουμάρουν ποτέ, όπου κι αν τοποθετηθούν.

Reaction score
0
τα ATC SCM40 τα ειχα υποψη μου αλλα η τιμη τους ειναι 2400 ,το ταβανι μου ειναι τα 2000 ερυω.

Reaction score
14
Απάντηση: Re: ηχεια δαπεδου σε μικρο δωματιο(sonus faber toy tower)

Σε μικρό χώρο εξαιρετικά αποτελέσματα είχα με τα ATC SCM40. Δεν μπουμάρουν ποτέ, όπου κι αν τοποθετηθούν.

+1
Και με τον naim είναι πολύ καλός συνδυασμός. Ρίξε και μια ματιά σε proac

Reaction score
5.614
τα ATC SCM40 τα ειχα υποψη μου αλλα η τιμη τους ειναι 2400 ,το ταβανι μου ειναι τα 2000 ερυω.
2500 κάνουν. Μπορείς να πάρεις τα δικά μου στα 2.000 ευρώ, επειδή δεν τα χρησιμοποιώ. Υπάρχουν σε αγγελία εδώ.

Reaction score
0
ευχαριστω φιλε flash ,
δεν ενδιαφερομαι για μεταχειρησμενο διοτι για φορολογικους λογους θα μπει σαν εξοδο στην επιχειρηση μου(χρειαζομαι τιμολογιο)

Reaction score
0

Σε τέτοιου μεγέθους χώρο, τα ηχεία δαπέδου μπορεί να παρουσιάσουν απροσδόκητα ηχητικά φαινόμενα. Είχα ακούσει το toy βάσης και ήταν αρκετά καλό. Για μικρό χώρο θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα μια ακρόαση στα μικρά Harbeth ( τα 3άρια).

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef