ηχεια <150ε

Reaction score
2
καλησπερα ,
εδω και καιρο ψαχνω ηχεια για να τα συνδεσω σε ενισχ. philips fr986.
βασικα εχω τα 5.1 ηχεια της ιδιας εταιρειας αλλα λογο μεγαλυτερου χωρου τωρα μου ειναι λιγα.
ζηταω την γνωμη σας θελω να αγορασω 2 ηχεια μεχρι 150 ευρω ισα ισα για να ακουω καλητερη και ποιοτικοτερη,απο πριν και που και που να κανω κανενα παρτυ με 10-15 φιλαρακια σε χωρο 5 επι 7.
πολυ μου λενε να παρω τα εξης
koda msf-230
roister emphasis 5
roister pl1000.
μπορειτε να με βοηθησετε .βασικα δεν πσαχνω πολυ μεγαλα σε ογκο αλλα αν ειναι κατα πολυ καλυτερα ας ειναι.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.469
Σε τέτοιο χώρο δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε πάρτυ με ηχεία τέτοιας κατηγορίας.
Πάντως απ την 3 προαναφέρθεντα το koda θα καλύψει πιό άνετα τον χώρο.Για την ποιότητα του δεν ξέρω μιας και δεν το έχω ακούσει.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.622

Reaction score
2
Απάντηση: ηχεια <150ε

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .ΚΑΛΕΣ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ.
ΒΑΣΙΚΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ,ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛ ΑΟΥΝΤΙΟ ΤΧ-Β1 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ .ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΜΟΥ(ΒΑΣΙΛΗΣ) ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΓΑΝ ΤΑ ΤΟΥΙΤΕΡ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ .ΤΑ ΕΣΤΡΩΝΑ 10 ΜΕΡΕΣ 17ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.ΚΟΥΦΑΘΗΚΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ .ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΑΣΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΟ 80% ΠΕΞΑΝ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΚΟΒΑΝ ΤΑ ΤΟΥΙΤΕΡ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΑΝ.ΛΟΓΟ ΧΩΡΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΡΙΜΟΚΟΛΑ (ΣΟΡΡΥ)ΓΥΡΟ ΣΤΑ 17 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΧΩΡΟ 25ΤΜ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΗΧΕΙΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΝΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΨΗΛΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΩ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΙΤΕΡ ?ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 6ΩΜ ΕΝΩ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΣΤΑ 4 ΩΜ?

Reaction score
1
Τα συγκεκριμένα ηχεία αναφέρουν στις προδιαγραφές τους πως έχουν ηλεκτρονική προστασία στο tweeter. Προφανώς το σύστημα προστασίας αποκόπτει τα tweeter λόγω υπερθέρμανσης. Αν είναι καλό ή κακό αυτό είναι σχετικό, μάλλον καλό είναι επειδή δεν νομίζω να προτιμούσες να καεί κάποιο tweeter. Ρωτάς αν φταίει ο ενισχυτής, αλλά δεν μας είπες τι ενισχυτή έχεις.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .ΚΑΛΕΣ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ.
ΒΑΣΙΚΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ,ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛ ΑΟΥΝΤΙΟ ΤΧ-Β1 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ .ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΜΟΥ(ΒΑΣΙΛΗΣ) ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΓΑΝ ΤΑ ΤΟΥΙΤΕΡ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ .ΤΑ ΕΣΤΡΩΝΑ 10 ΜΕΡΕΣ 17ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.ΚΟΥΦΑΘΗΚΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ .ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΑΣΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΟ 80% ΠΕΞΑΝ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΚΟΒΑΝ ΤΑ ΤΟΥΙΤΕΡ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΑΝ.ΛΟΓΟ ΧΩΡΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΡΙΜΟΚΟΛΑ (ΣΟΡΡΥ)ΓΥΡΟ ΣΤΑ 17 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΧΩΡΟ 25ΤΜ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΗΧΕΙΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΝΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΨΗΛΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΩ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΙΤΕΡ ?ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 6ΩΜ ΕΝΩ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΣΤΑ 4 ΩΜ?
o ενισχυτης διευκολυνεται με ηχεια που οσο μεγαλυτερη αντισταση εχουν, τοσο πιο ευκολο φορτιο ειναι. Τα δικα σου ειναι 4ωμα αρα ειναι δυσκολο φορτιο κ περισσοτερο για ενα τετοιο ενισχυτη.
Η διακοπη στην παροχη των τουιτερ εγινε γιατι επαιζες δυνατα και ο ενισχυτης εστελνε παραμορφωμενο "ψαλιδισμενο" ρευμα στα ηχεια στην προσπαθεια του να ανταποκριθει στις απαιτησεις.

Σε κανονικες ακροασεις, σε λογικες σταθμες, δεν θα χεις προβλημα με τα ηχεια

Reaction score
2

καλημερα ,βασικα σας ευχαριστω για το ενδιαφερον και την βοηθεια σας .
υπαρχει καλποιος που μου προτεινει ενα ενισχυτη η να ξανα αγορασω τις κολωνες της
ιδιας εταιρειας και να κρατησω τον παλαιο ωστε να παιζω τα μικρα πισω σαραουντ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.375
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ