ηχεια KLIPSH HERESIS III και ενισχυτης

MVL

Reaction score
0
Αγαπητοί φίλοι σκέπτομαι να δοκιμάσω την λυχνιακή συνταγή με αρχή την αγορά των ηχείων KLIPSH HERESIS III. Εχει κανείς δοκιμάσει τα ηχεία αυτά με κάποιο λαμπάτο? Tι νομίζεται για τον συνδυασμό με τον Primaluna Dialogue I που ειναι μιά από τις επιλογές μου. Μήπως πρέπει να πάω σε κάποια αμιγώς SET λύση? Καποιος άλλος συνδυασμός?
ευχαριστώ
Το τωρινό μου σύστημα από το οποίο είμαι αρκετά ικανοποιημένος είναι:
Αrcam Diva A-85 ολοκληρωμένος και P-90 τελικός παθητική διενίσχυση, Audio Vector C2MKII ηχεία και πηγή Audio Analogue Primo, DAC Aquvox, Tube buffer Silver Note Magic Box- Musical Fidelity x-10v3,x-PSU V3 ολα αλληλοδιάδοχα και καλώδια Nordost.

Reaction score
8
αφου εισαι ευχαριστημενος γιατι να αλλαξεις;
Παντως αν επιμενεις ασε τον πριμα λουνα και ακου τα κλιπς με τον ενισχυτη του Σπερτου με τις 2 300Β ανα καναλι. Δεν νομιζω οτι θα βρεις καλυτερο ταιρι για τα συγκεκριμενα ηχεια.

Reaction score
4
Τα klipsch παντως την θελουν την λαμπιτσα τους για να ηρεμησουν/γλυκανουν.
Ματσαρουν πολυ.
Οπως ειπε και ο Thanasis πιο πανω ριξε και μια ματια στου Σπερτου.
Μονο κερδισμενος θα βγεις.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Έχεις ακούσει τα εν λόγο ηχεία και τα βρήκες να υπερέχουν αυτών που έχεις?

Ειλικρινά δε βλέπω λόγο να προχωρήσεις στην απόκτηση τους.

MVL

Reaction score
0
Ευχαριστώ ολα τα μέλη για το καλωσόρισμα και την άμεση αντίδραση. Εχω ακούσει προηγούμενο Klipsh μαλλον τα ΙΙ αρκετά πιό παλιά με κάποια λάμπα και τότε με είχαν εντυπωσιάσει. Οχι συγκριτική εμπειρία με τα Audiovector που αποκτήθηκαν αργότερα. Προβληματικές οι ακροάσεις τώρα, λόγω διαμονής στην επαρχία. Απλά έτυχε να ακούσω προσφατα λυχνίες με ηχεία υψηλής ευαισθησίας, ήταν κάτι διαφορετικό από το δικό μου άκουσμα και σκέφτηκα για ένα εναλλακτικο σύστημα βασισμένο σε ενισχυτή λυχνίας. Ουσιαστικά τα KLIPSH III τα βρισκω σε καλή τιμη σε ξένο e-shop και αυτος είναι ο βασικός λόγος που τα προτιμώ από άλλα υψηλής ευαισθησίας σε παρόμοια τιμή (-2500 είναι η τιμή καταλόγου των klipsh III εδώ). Επιπλέον έχω διαβάσει μιά εξαιρετικη review στον Ηχο παλαιότερα.
Η δεύτερη σκέψη ηταν αντι γιά στησιμο δεύτερου συστήματος αναβάθμιση των Audiovector C2mkII ( με ηχεία στα 3000-4500) μιάς και ολο το ποσό παει στα ηχεία. Οι Arcam diva a-85-p 90 σε διενίσχυση έχουν πολλά ρεύματα άρα πολλές επιλογές ηχείου. Λυχνίες έχω μόνον σαν tube buffers το Silver Note magic box και το MUSICAL FIDELITY X103V3 σε σειρά. Μήπως αυτή είναι τελικά καλύτερη επιλογή? Αντιλαμβάνομαι ότι άνοιξα πολύ την ερώτηση και ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια των φίλων.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Προσωπικά προς αυτή τη κατεύθυνση θα προχωρούσα.

MVL

Reaction score
0
Ευχαριστω thanasi k, pseira, gpol και Peter Meni. Τα ενισχυτικά του κ. Σπέρτου τα γνωρίζω αλλα αγνοούσα τον ενισχυτή με τις 300b.
Εχει κάποιος ακούσει τα ηχεία Triangle Genese Quarter στο forum με Arcam ή άλλα εγγλέζικα ενισχυτικά? Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του συγκεκριμένου Arcam ειναι η ουδετερότητα, αρκετά αναλυτική μεσαία και η lay back απόδοση. Τα triangle δεν τα άκουσα με τον Arcam, σε ένα άλλο set-up μου είχαν φανεί γενικά αρκετά εντυπωσιακά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster