ηχειο διπλα στο τζακι

Reaction score
38
Γεια σας ,τα φωτα σας παρακαλω πως μπορω να προφυλαξω την πλαινη πλευρα του ηχειου μου που απεχει περιπου 30 ποντους απο το κουτελο του τζακιου και ζεσταινεται αρκετα ,υπαρχει καποιο πυριμαχο υλικο το οποιο μπορω να κολλησω προσωρινα στα πλαγια του ηχειου ?ακουω γνωμες παρακαλω...

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Απάντηση: ηχειο διπλα στο τζακι

Ασε την πατησα και εγω :122:με το τζακι και ειχα φτιαξει ενα πολυ καλο setup στο σαλονι και αναγκαστηκα να βγαλω τα main Audio spectrum xanadu και να βαλω τα eros πανω στο επιπλο μεχρι να δω τι θα κανω.
Μολις βρω και εγω καποια λυση θα σε ενημερωσω....

Reaction score
15

Aν δεν παίζει καλά πάντως δεν θα κουραστείς να το ρίξεις μέσα στο τζάκι.... :)

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Aν δεν παίζει καλά πάντως δεν θα κουραστείς να το ρίξεις μέσα στο τζάκι.... :)
Εκει θα παιξει σιγουρα...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.590
Αυτό που θα μπει δεν πρέπει να ακουμπά στο ηχείο, αλλά να βρίσκεται 5-10 εκατοστά απ' αυτό. Firewall το λέμε στο χωριό μου.

Στο παλιό μου σπίτι είχα φτιάξει ένα panel από λεπτό κόντρα πλακέ με βάση, και το ηχείο ήταν πάντα δροσερό.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Ευχαριστω Zizik

Κατι εχω και εγω στο μυαλο μου αλλα τα ξηλωσα προς το παρων και βλεπουμε...

Reaction score
18
υπαρχει καποιο πυριμαχο υλικο το οποιο μπορω να κολλησω προσωρινα στα πλαγια του ηχειου ?ακουω γνωμες παρακαλω...
Κάνε αναζήτηση στον ιστό για θερμοανακλαστική μόνωση-θερμοανακλαστικά υλικά
Πχ Θερμοανακλαστική Mόνωση Αλουμινίου Πολυαιθυλενίου

θερμοανακλαστικη Μονωση

Μπορείς να τα εφαρμόσεις και στο πάνελ που αναφέρει ο zizik ( για να μην το κολλήσεις στο ηχείο) για να δημιουργείται θερμικό φράγμα, ώστε να μην επηρεάζονται και τά υλικά των μεγαφώνων από την θερμότητα

Reaction score
19
Αυτό που θα μπει δεν πρέπει να ακουμπά στο ηχείο, αλλά να βρίσκεται 5-10 εκατοστά απ' αυτό. Firewall το λέμε στο χωριό μου.

Στο παλιό μου σπίτι είχα φτιάξει ένα panel από λεπτό κόντρα πλακέ με βάση, και το ηχείο ήταν πάντα δροσερό.
Απο ποιο χωριο εισαι;

Reaction score
19
Υλικα υπαρχουν πολλα. Η κατασκευη εκτος των αλλων πρεπει να ειναι και καλαισθητη. Τα θερμοανακλαστικα εχουν καλους συντελεστες θερμομονωσης σε μικρο παχος, αντοχη σε μηχανικη καταπονηση και υγρασια αλλα ειναι κατα κανονα ευκαμπτα επομενως πρεπει να τα εφαρμοσεις πανω σε καποια ακαμπτη επιφανεια.

Αν εβαζες καποια φωτο θα ειχαμε ολοκληρωμενη εικονα.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Απάντηση: Re: ηχειο διπλα στο τζακι

στα πρακτικερ με 10-13ε τα εχω δει αυτα...

Ωραια σε ευχαριστω αυριο θα παω να ριξω μια ματια το θεμα ειναι οτι αν φτιαξω κατι
θα πρεπει να ειναι ομορφο αλλιως η γυναικα μου θα το ριξει στη φωτια....:105:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.899
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo