ηχος τευχος 381 silvernote nagic box

Z

Zdimis

Guest
Αν καποιος πάλιουρας κατεχει το τευχος του ηχου 381 και δεν θεωρει μεγαλοκοπο να τραβηξει μια φωτογρφια το τεστ του silvernote magicbox θα ημουν ευγνωμων να μου την στείλει σε πμ καθως κατεχω αυτη την συσκευη και την βρισκω πολυ καλή αλλά δεν γνωριζω τιποτα για την ταση εξοδου αν το σταδιο εξοδου ειναι ταξη αν αν αν ,και επειδη δεν υπαρχει ενεργος ο κατασκευαστης ενδεχωμένος το τεστ να εριχνε λιγο φως στο τι δομης και τι αλλο κανει -γιατι κατι κανει στη νοτα και σβηνει αλλιως-buffer ειναι αυτο το μαγικο κουτακι.Ευχαριστώ.

Z

Zdimis

Guest
ευχαριστω φιλε μου πολυ.Τελικα παπαρια πληροφοριες δινει το μαλακοεντυπο αλλα εισαι μεγαλος ιπποτης και παλι thanks.

Z

Zdimis

Guest
Εγω απο το 2008 τοχω και εχω αναπτυξει μια σχεση εξαρτησης ,απλά ηθελα να δω τι output voltage εχει 4volt ΥΠΟΘΕΤΩ???? γιατι παιζει πολυ πιο δυνατα απο οτι πηγη συνοδεψει ,κυριως αυτο αλλα και τι αλλο εκτος απο ενα buffer ειναι αυτη η μαγικη πλακετούλα.Δεν πήρα απαντησεις αλλά π μπαγάσας ο Κώτσης τα λεει ωραία ,οπως τα ακουει .Θυμασαι να χρειαζεται να πηγαινεις την ενταση πολυ χαμηλοτερα στον ενισχυτη οταν το χρησιμοποιούσες ,ετσι κ για μια εξάσκηση μνημης... η ειχα πέσει σε κομματι καστομιας με υψηλη εξοδο :)?

Reaction score
362
Εγω απο το 2008 τοχω και εχω αναπτυξει μια σχεση εξαρτησης ,απλά ηθελα να δω τι output voltage εχει 4volt ΥΠΟΘΕΤΩ???? γιατι παιζει πολυ πιο δυνατα απο οτι πηγη συνοδεψει ,κυριως αυτο αλλα και τι αλλο εκτος απο ενα buffer ειναι αυτη η μαγικη πλακετούλα.Δεν πήρα απαντησεις αλλά π μπαγάσας ο Κώτσης τα λεει ωραία ,οπως τα ακουει .Θυμασαι να χρειαζεται να πηγαινεις την ενταση πολυ χαμηλοτερα στον ενισχυτη οταν το χρησιμοποιούσες ,ετσι κ για μια εξάσκηση μνημης... η ειχα πέσει σε κομματι καστομιας με υψηλη εξοδο :)?
Είναι αλήθεια ότι και το δικό μου ανέβαζε τη στάθμη εξόδου. Επίσης προσθέτει θόρυβο στο σήμα (μειώνει το λόγο σήματος προς θόρυβο). Αυτο το καταλαβαίνεις αν ανεβασεις το volume πολύ, χωρίς σήμα εισόδου. Γι ' αυτο και το έδωσα τότε. Αλλά αν σ'αρεσει ο ήχος του ...πάσο.

Z

Zdimis

Guest
(Για να μην αφηνονται κ συμπερασματα που μπορεί να θιγουν εναν κατασκευαστη -MR Γιανακοπουλε ex silvernote νασαι καλά με οτι κι αν καταπιάνεσαι για μενα εισαι γκουρού στις κατασκευές -δεν βαζει θορυβο σε όλες τις συσκευες που ακολουθουν αλλά σε μερικές βαζει κ παραβάζει-στους ενισχυτες η στους προ που καθεται χωρίς ιχνος χουμ και δεν ειναι λιγοι κανει δουλεια προς οφελος της ακουστικής ευχαριστησης βαζοντας παντως αρκετο χρώμα κ ooommphhhh οδηγησης του σήματος και κανοντας το άκουσμα ιδιαίτερο με κυριο χαρακτηριστικό αυτές τις αρμονικές που αφήνει μια καλή κεφαλή κινητού πηνιου σε ενα αριστο βινυλιο με αβανταδορικο προγραμμα στο σβήσιμο της νότας κάθε οργάνου με σαφεστερη υπογραφή αυτου του χαρακτηριστικου στις κιθαρες).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.595
Members
38.577
Νεότερο μέλος
periskyr