θΑ ΘΕΛΑΤΕ..............

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑΤΑ ΜΑΡΑΦΕΤΙΑ ΣΑΣ???????????

Με σιδερενια πορτα για να μην σας ενοχλουν-φωτακι που με τα αναλογα συνθηματικα αναμματα να σας καλουν και φυσικα εξω απο την πορτα ταμπελακι DO NOT DISTURB....

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: θΑ ΘΕΛΑΤΕ..............

Πού τη βρήκες τη φωτογραφία του...σπιτιού μου???:137:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Πολλές "κολώνες" έχει, δεν μ' αρέσει... (ακόμα και το πικάπ, κολωνάτο είναι... :138: )

Πάντως σε αυτό το χώρο, ταιριάζει και μιά κατάλληλη "καρέκλα" για το σουητ σποτ...

BTW, το "συστηματάκι" δε παίζεται...

Reaction score
1.213

ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑΤΑ ΜΑΡΑΦΕΤΙΑ ΣΑΣ???????????

Με σιδερενια πορτα για να μην σας ενοχλουν-φωτακι που με τα αναλογα συνθηματικα αναμματα να σας καλουν και φυσικα εξω απο την πορτα ταμπελακι DO NOT DISTURB....

Mου αρεσει αλλα....

θα βγαλω τις κολωνες , θα βαλω μια οθονη προτζεκτορατη στον τοιχο απεναντι ,θα τραβηξω τα ηχεια πισω , θα βγαλω το πικαπ (δεν μου αρεσει το συγκεκριμενο , θα βαλω αλλο η μπορει κανα σκληρο...:142: ) και το κυριοτερο θα βαλω μπιλιαρδο πισω , και ενα μπαρακι επισης οπισθιως και πλαγιως (υποθετω οτι δεν εχει σε αντιθεση με τις κολωνες που θα περισσευουν εκει :142:).Και φυσικα μια ωραια ξυλινη σιντοθηκη βυνιλιοθηκη.

Μισες δουλειες...μισες δουλειες...:137:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Είσαι "βλάσφημος και εκτός θέματος..."

Μπανάρεσαι για 2 δευτερόλεπτα! :125:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.800

Να μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Τα σέβη μου....

ΥΓ

BTW, κι ο συγκεκριμένος χώρος, δε παίζεται...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Mου αρεσει αλλα....

θα βγαλω τις κολωνες , θα βαλω μια οθονη προτζεκτορατη στον τοιχο απεναντι ,θα τραβηξω τα ηχεια πισω , θα βγαλω το πικαπ (δεν μου αρεσει το συγκεκριμενο , θα βαλω αλλο η μπορει κανα σκληρο...:142: ) και το κυριοτερο θα βαλω μπιλιαρδο πισω , και ενα μπαρακι επισης οπισθιως και πλαγιως (υποθετω οτι δεν εχει σε αντιθεση με τις κολωνες που θα περισσευουν εκει :142:).Και φυσικα μια ωραια ξυλινη σιντοθηκη βυνιλιοθηκη.

Μισες δουλειες...μισες δουλειες...:137:
Αγαπητε Meletov νομιζω οτι βρισκεσαι σε πολυ καλο δρομο ........απλα θα ηθελα να προσθεσω αλλες δυο θεσης.......η μια θα ειναι να βαλλεις οπου σε βολευει ενα μπαρμπεκιου και να αφησεις την μια κολωνα ωστε απο μεσα να περασεις την καμιναδα και στην αλλη θεση να βαλλεις ...τον γιατρο σου που θα σε παρακολουθει καθολιν την διαρκεια της παραμονης σου σε αυτον τον χωρο!!!!!
Χρειαζεσαι καποιον αρκετα προχωρημενο γιατι η περιπτωση σου βρισκεται σε προχωρημενη μορφη σηψης!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Να μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Τα σέβη μου....

ΥΓ

BTW, κι ο συγκεκριμένος χώρος, δε παίζεται...
ΑΚΡΙΒΩΣ!!! Σε τέτοια επίπεδα, το ένα (σύστημα) δεν μπορεί χωρίς το άλλο (χώρος)

ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ...

(όχι για τίποτις άλλο αλλά για να έχεις την αίσθηση ότι ε, κάπως... τα λεφτά σου πιάνουν τόπο... Λέμε τώρα )

Reaction score
6
Re: Απάντηση: θΑ ΘΕΛΑΤΕ..............

Αγαπητε Meletov νομιζω οτι βρισκεσαι σε πολυ καλο δρομο ........απλα θα ηθελα να προσθεσω αλλες δυο θεσης.......η μια θα ειναι να βαλλεις οπου σε βολευει ενα μπαρμπεκιου και να αφησεις την μια κολωνα ωστε απο μεσα να περασεις την καμιναδα και στην αλλη θεση να βαλλεις ...τον γιατρο σου που θα σε παρακολουθει καθολιν την διαρκεια της παραμονης σου σε αυτον τον χωρο!!!!!
Χρειαζεσαι καποιον αρκετα προχωρημενο γιατι η περιπτωση σου βρισκεται σε προχωρημενη μορφη σηψης!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελα βρε Βλαση υπερβολικος εισαι. Αλλά βεβαια απο την αλλη ενα BBQ με καρβουνα θα ηταν μια καλη ιδεα και ενα μεγαλο ψυγειο γεματο μπυρες για την παρεα μας που θα τις τσακισει. Αρτος και θεαματα Κατα το αναμα ομως θα επρεπε να ειμαστε προσεκτικοι μην παρουν ψωτια τιποτα εξαγνιστικα και interconnect. Tωρα για το πικαπ θα ελεγα να το αφησουμε εκει που ειναι για μουρη. ειναι και γυαλιστερο και μπανικο που θα εκεγε και ο Βλασης

Οτι και να κανουμε βαρυ συστημα για βαρυα πορτοφολια.

Αν ολα τα μελη βαλουν απο 10 ευρα το πηραμε

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: θΑ ΘΕΛΑΤΕ..............

Ελα βρε Βλαση υπερβολικος εισαι. Αλλά βεβαια απο την αλλη ενα BBQ με καρβουνα θα ηταν μια καλη ιδεα και ενα μεγαλο ψυγειο γεματο μπυρες για την παρεα μας που θα τις τσακισει. Αρτος και θεαματα Κατα το αναμα ομως θα επρεπε να ειμαστε προσεκτικοι μην παρουν ψωτια τιποτα εξαγνιστικα και interconnect. Tωρα για το πικαπ θα ελεγα να το αφησουμε εκει που ειναι για μουρη. ειναι και γυαλιστερο και μπανικο που θα εκεγε και ο Βλασης

Οτι και να κανουμε βαρυ συστημα για βαρυα πορτοφολια.

Αν ολα τα μελη βαλουν απο 10 ευρα το πηραμε
Bre Νικο πως θα γινει να αποκτησουμε και μεις ενα ΒΑΡΥ συστημα? Μηπως αν πουλησουμε την γυναικα και την πεθερα μαζι???

Reaction score
1.213

Mια νοσοκομα θα παρω , και ναι θα την βαλω να με εξεταζει ολη την ωρα.....:142:

Τα υπολοιπα που λες τα αποδιζω στην ζηλια σου επειδη μαλλον δεν ξερεις μπιλιαρδο....:142:

Reaction score
6
Ναι Βλαση !!υπαρχουν Σαουδαραβες που ψαχνονται για Ελληνιδες πεθερες και τις κορες τους ( δεν ξερουν οι καημενοι τι προκειται να τους συμβει) και δινουν πολλα που φτανουν για ενα τετοιο συστημα.

Λεω να το βαλουμε απο σημερα μπροστα ,και θα γλυτωσουμε απο αυτες και συστημα καλο θα παρουμε

Reaction score
47

Πολλές "κολώνες" έχει, δεν μ' αρέσει... (ακόμα και το πικάπ, κολωνάτο είναι... :138: )

Πάντως σε αυτό το χώρο, ταιριάζει και μιά κατάλληλη "καρέκλα" για το σουητ σποτ...

Παιδια ειχε δικιο ο zoglair. Εγραψα στο google "leather girl ready for bondage and sex" και μου εβγαλε πρωτο αποτελεσμα το avsite:138:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: θΑ ΘΕΛΑΤΕ..............

Παιδια ειχε δικιο ο zoglair. Εγραψα στο google "leather girl ready for bondage and sex" και μου εβγαλε πρωτο αποτελεσμα το avsite:138:
Πετυχημένο!!! :142::142::142:

Reaction score
6
στο google οταν γραψεις ''πωλησεις πεθερων και γυναικων απο τους Ελληνες χαιφιντελιστες συζυγους'' τους βγαζει το av site.:111:

Καλα το παμε το θεμα , μπας και βρουμε αγοραστες..:137: και φτιαξουμε κανενα συστημα ''βαρυ'':142: και ησυχασουμε:143:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Εγώ πάλι τι έπαθα τις προάλλες !!!

Έβαλα αγγελία:
- "Ζητείται κατάλληλη γυναίκα για σύζυγος..."

... και με έχουν ταράξει στα τηλεφωνήματα που μου λένε:

"Πάρτη δικιά μου!!!"

Reaction score
6

Εγώ πάλι τι έπαθα τις προάλλες!!!

Εβαλα αγγελία:
- "Ζητείται κατάλληλη γυναίκα για σύζυγος..."

... και με έχουν ταράξει στα τηλεφωνήματα που μου λένε:

"Παρτη δικιά μου!!!"
Εμεις θελουμε να κανουμε το αντιθετο, να πουλησουμε η να ανταλλαξουμε τις δικες μας σε Σαουδαραβες ομως ,με ενα συστημα σαν αυτο με τα μεγαλα AVALON ,καθολου ΑΒΟΛΟΝ.

Θα τις μεταρεψουν σε Σαουδαραβιδες που λεει και η γνωστη Αντζελα. Χαρα εμεις

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67