θα πουμε τιποτα για.....

Reaction score
2
Sonus faber,darztell,mbl,kharma,lamm,verity,gryphon,Acapella,Emm labs,Wilson,Esoteric,Zanden,Reimyo,Dcs,Nordost,siltech......?

Η η κατηγορια θα μετονομαστεί "θεωρητικο hi-end και ελληνικες προσπαθειες"...????

Reaction score
3
Πολύ ευχαρίστως. Άμα είναι να προάγουμε και να διαχύσουμε τη γνώση των ιθαγενών, why not;

Εξάλλου, πρέπει να τσουλήσει και αυτή η ρημάδα η κατηγορία. Τι διάτανο, μόνο με θεωρίες θα τη βγάζουμε; Ο χώρος διψάει για νέο αίμα, να ξανακουνηθεί η μαγιονέζα γιατί έκατσε τόσα χρόνια τώρα:όπως έλεγε τις προάλλες και ένας γνωστός του χώρου, "hi end είναι εκεί που οι μαγαζάτορες ξέρουν τους πελάτες με τα μικρά τους ονόματα"...//;-)

Reaction score
2
Ηi-end ειναι ολες οι παραπανω εταιριες και καποιες ακομα (μετρημενες στα δακτυλα) γιατι τα μηχανηματα τους παιζουν παπαδες......
Τωρα αν ειναι να μιλησουμε για καλο hi-fi ξεκιναμε την συζητηση απο αλλη βαση.
Καλες οι θεωρητικες συζητησεις αλλα δεν βλεπω κανενα με σοβαρα μηχανηματα να παιρνει μερος σε αυτες.Να ακουσουμε και καποιον που εχει ιδια αποψη βρε αδερφε.

Reaction score
250
Μιχαλης said:
Sonus faber,darztell,mbl,kharma,lamm,verity,gryphon,Acapella,Emm labs,Wilson,Esoteric,Zanden,Reimyo,Dcs,Nordost,siltech......?

Η η κατηγορια θα μετονομαστεί "θεωρητικο hi-end και ελληνικες προσπαθειες"...????
Δεν καταλαβαίνω το νόημα της ερώτησης ;

Εμποδίστηκε ποτέ κανείς να γράψει κάτι σχετικό με τα αναφερθέντα ή άλλα μηχανήματα ;

Σου απαγόρευσε κανείς να γράψεις για τέτοια μηχανήματα ;

Αντίθετα εδώ και καιρό αυτοπεριορίζεσαι σε αναφορές-post των τριών λέξεων που συνήθως

βρίσκονται μακριά από το πνεύμα του ερωτήματος που θέτεις ;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αγαπητέ μου Μιχάλη, νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι για το όνομα της κατηγορίας, πρώτον διότι το χόμπι λίγη σημασία έχει με αυτό και δεύτερον διότι απλά δεν πρόκειται για ένα διαπραγματεύσιμο θέμα.

Φυσικά, κανένας δεν απαγόρεψε ποτέ κανέναν να γράψει όχι μόνον κάτι για οποιαδήποτε από τις εταιρείες που αναφέρεις αλλά ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ γενικώς, ακόμη και εκτός θέματος. Εν ολίγοις, ουδείς έχει το δικαίωμα να πει οτιδήποτε επί τούτου και αυτό είναι απολύτως ξεκάθαρο.

Δεν ξέρω με τι πρότυπο συγκρίνεις την κατηγορία. Θεωρώ φυσιολογικό, κάποιοι άνθρωποι να θέλουν να φέρουν την κατηγορία στα μέτρα τους. Κάτι τέτοιο θα έδινε άλλωστε βαρύτητα στα λεγόμενά τους, κάτι τέτοιο θα τους έδινε ρόλο. Καλώς ή κακώς, το μόνο που αποδεικνύεται κάθε μέρα είναι ότι όλοι θέλουν έναν ρόλο…

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω και θα ήθελα σε παρακαλώ να μου διευκρινήσεις, είναι αν το θέμα το ανοίγεις ως παράπονο για το γεγονός ότι δεν διαβάζεις περισσότερα θέματα για αυτά που σε ενδιαφέρουν άμεσα, ή (επίσης ως παράπονο) εννοείς ότι οι συζητήσεις της κατηγορίας δεν επιτρέπουν την συμμετοχή σου (ή κάποιων άλλων, μιας και αναφέρεις κατόχους ακριβών μηχανών).

Εγώ δεν βλέπω τον λόγο βέβαια να ισχύει τίποτε από τα δύο, αφού τα θέματα προς συζήτηση τα καθορίζει ο επισκέπτης/μέλος και όχι μια ταμπέλα ή κάποιος τροχονόμος. Αν λοιπόν κάποιος έχει την αίσθηση ότι θέματα που αφορούν σε εταιρείες ακριβών υλοποιήσεων, ανήκουν δικαιωματικά στην κατηγορία, δεν έχει παρά να ανοίξει τέτοια σε αυτήν. Αν έχει την αίσθηση ότι ΜΟΝΟΝ τέτοια θέματα ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, φυσικά κάνει λάθος. :wink:

Εννοείται ότι είμαι στη διάθεσή σου να συζητήσουμε περαιτέρω το θέμα.

Reaction score
2
θα απαντησω πρωτα στα φιλτατο Rdoherty....φυσικα και δεν αισθανομαι υπο διωγμον, δεν βλεπω το λογο αλλωστε, εκτος και αν θελεις να πετυχεις κατι τετοιο.......
Φιλε Βασιλη κανεις δεν το απαγορεψε αλλα οποιος προσπαθησε να γραψει κατι για hi-end μηχανηματα η για βελτιωσεις απο καλωδια,rack κτλ αντιπετωπιστηκε με τροπο που ουσισαστικα τον αναγκασε να μην ξαναασχοληθει......και γιατι να χαλαει καποιος την ζαχαρενια του......Ναι Νικο εχω παραπονο που δεν μιλαμε πιο πολυ για τετοιου ιδους μηχανηματα....Οσο για το δευτερο που λες (δεν λεω οτι το ισχυριζεσαι διαβασα τι λες) πιστεψε με ως μηχανολογος μηχανικος μου επιτρεπετε ευκολα η συμμετοχη μου..και με πιο τεκμηριωμενες αποψεις.....αλλα γιατι να χαλαω τη ζαχαρενια μου....στο ειπα και πιο πανω.

Reaction score
250
Μιχαλης said:
Φιλε Βασιλη κανεις δεν το απαγορεψε αλλα οποιος προσπαθησε να γραψει κατι για hi-end μηχανηματα η για βελτιωσεις απο καλωδια,rack κτλ αντιπετωπιστηκε με τροπο που ουσισαστικα τον αναγκασε να μην ξαναασχοληθει......και γιατι να χαλαει καποιος την ζαχαρενια του......
Γράψε εσύ αυτό που γουστάρεις και σε συγκινεί !

Αν κάποιος σε αντιμετωπίζει με τρόπο που σου "χαλάει την ζαχαρένια" αντιμετώπισε τον

με επιχειρήματα και δομημένο λόγο ή αγνόησε τον !

Reaction score
14
Μιχαλης said:
Να ακουσουμε και καποιον που εχει ιδια αποψη βρε αδερφε.
Να την έχει "πληρώσει" χρυσή εννοείς;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μιχάλη, αν έχεις παράπονο για το ότι δεν μιλάμε συχνά για τέτοια θέματα, (αν ισχύει κάτι τέτοιο), δεν έχεις παρά να το διορθώσεις μόνος σου ή με τους άλλους που αναφέρεις. Δηλαδή τι περιμένεις και από ποιόν?

Αν έχεις παράπονο (εσύ ή κάποιος άλλος) γιατί του φέρθηκε κάποιος άσχημα, να το δούμε και μάλιστα επί τόπου. Αν εσύ (ή κάποιος άλλος) θέλει να γράφει τις εμπειρίες του, δεν έχεις παρά να το κάνεις. Εδώ όμως υπάρχει ένα λεπτό σημείο. Είτε κάποιος γράψει ένα επιστημονικό σύγγραμμα, είτε γράψει μια ατεκμηρίωτη κουταμάρα, πρέπει να είναι σε θέση να συζητήσει τις ενδεχόμενες διαφορετικές απόψεις. Εδώ δεν είναι βήμα μονολόγου ούτε μπορεί να έχει την αξίωση κάποιος να τον σεβαστεί ο απέναντί του με βάση την κατάθεση που έκανε σε γνωστό μαγαζί που πουλάει hi end.

Τέλος, αν εσύ (ή κάποιος άλλος) εννοείς ότι θέλεις να ασχολούνται όλοι αποκλειστικά με αυτό που εσύ (ή κάποιοι άλλοι) θεωρούν σωστό/πρέπον για την κατηγορία, τότε προφανώς γίνεσαι παράλογος.

Τελικά όμως, αν δεν θέλεις εσύ (ή κάποιος άλλος) να χαλάσεις την ζαχαρένια σου, δεν μπορεί να συμβεί τίποτε από τα παραπάνω διότι το μόνο που ουσιαστικά αναζητάς, είναι κάποιον να σου χτυπήσει την πλάτη, να επικροτήσει την πορεία σου - τον τρόπο σκέψης σου, κάποιον να σου πει δηλαδή μπράβο. Αυτό είναι το ζητούμενο?

Μιχάλη, αν κάποιος έχει ήδη αποφασίσει ότι γνωρίζει ήδη όλα όσα του χρειάζονται για να ασχοληθεί με το χόμπι, ή ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να λύσει με χρήματα, δεν νομίζω ότι έχει ανάγκη να παρακολουθεί ή να συμμετέχει σε ένα φόρουμ. Αν θέλεις να είμαι ειλικρινής μαζί σου, θα σου πω ότι η ζαχαρένια σου είναι ένα πολύ μεγάλο πρόσχημα ήτοι μια φθηνή δικαιολογία. Επί της ουσίας το προφίλ που περιγράφεις, απλά γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να πείσει κανέναν για την άποψή του (η οποία εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο μάλλον είναι και λάθος), επιλέγει αντί να την αναθεωρήσει, αντί να σκεφτεί το ενδεχόμενο του να έχει ο ίδιος λίγο παραπάνω απόλυτη σκέψη από όσο πρέπει, να μειώσει, να απαξιώσει τις απόψεις των άλλων πάλι χωρίς επιχειρήματα, πάλι στηριζόμενος μόνον σε βαριάς μορφής αυθυποβολή. Έτσι λοιπόν η κατηγορία δεν είναι καλή, δεν πληροί τα δικά μας κριτήρια, δεν είναι hi end, θέλει κλείσιμο, ο Τσαρουχάς δεν μας κάνει, ο Αναμουρλίδης επίσης, είστε άσχετοι, εγώ είμαι ο σχετικός ΑΛΛΑ δεν μπορώ να πείσω κανέναν. Γιατί άραγε?...

Αν ρε φίλε δεν κάτσεις να συζητήσεις την διαφωνία σου, σε οποιοδήποτε θέμα κι αν αυτή εκφραστεί, πως θα αποδείξεις στον απέναντι ότι η δική σου άποψη είναι η σωστή? Αν δεν νιώθεις την ανάγκη να συζητήσεις και μέσα από την συζήτηση αυτή να μάθεις εσύ αλλά και να διδάξεις τους άλλους, τι δουλειά έχεις εδώ μέσα? Αν δεν χαλάσεις την ζαχαρένια σου πως θα προκύψει κάτι δημιουργικό, αν δεν ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ πως θα κάνεις ομελέτα?...

Reaction score
3.574
Το φορουμ δεν είναι σχολείο ούτε πανεπιστήμιο που πρέπει οπωσδήποτε να καλύψει συγκεκριμένη ύλη.
Οποιος θέλει ανεβαίνει στο βήμα και παρουσιάζει οποιοδήπτε μηχάνημα πιστεύει ο ίδιος ότι καλύπτει τις βασικές προδιαγραφές για ήχο επιπέδου Hi-End.
Οποος δεν επιθυμεί τον σχολιασμό των γραπτών του , καλύτερα να μην γράψει και ακόμα καλύτερα να απέχει.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
g.kar said:
Το φορουμ δεν είναι σχολείο ούτε πανεπιστήμιο που πρέπει οπωσδήποε να καλλύψει συγκεκριμένη ύλη.
Οποιος θέλει ανεβαίνει στο βήμα και παρουσιάζει οποιοδήπτε μηχάνημα πιστεύει ο ίδιος ότι καλύπτει τις βασικές προδιαγραφές για ήχο επιπέδου Hi-End.
Οποος δεν επιθυμεί τον σχολιασμό των γραπτών του , καλύτερα να μην γράψει και ακόμα καλύτερα να απέχει.
Exactly!!!...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988