θα προβω στην αγορα του Yamaha RX-V667 αλλα....

Reaction score
11
θελω να ρωτησω εαν κατι δεν εχει παρει το ματι μου στο ανταγωνισμο απο αλλες μαρκες των ιδιων κυβικων.(περι τα 500 ευρω η αξια του).

http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/av-receivers-amps/rx/rx-v667/?mode=model

θα ηθελα να κανω την καλυτερη δυνατη αγορα απο ελλαδα καθως τα οικονομικα μου μου επιτρεπουν τετοιου ειδους αλλαγες περιπου ανα.....10ετια.:121::120:

παρακαλω ενημερωστε με αμμεσα.
σας ευχαριστω προκαταβολικα.

Reaction score
11
Απάντηση: θα προβω στην αγορα του Yamaha RX-V667 αλλα....

καποια βοηθεια απο καποιον γνωστη ρε παιδια.......!!!!!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Τι είδους βοήθεια;
Όλοι οι συγχρονοι ενισχυτές θα σε καλύψουν κατα 99% άριστα.Απο εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου στον ήχο(αυτό το άτιμο 1%) οπότε κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι σου αρέσει.
Πάντως αν θές βρές ενισχυτή του 2010,δλδ μοντέλο προς κατάργηση,αντί των φρέσκων καθότι υπάρχει περίπτωση να πάρεις μοντέλο μεγαλύτερης κατηγορίας σε τιμή ένα σκαλοπάτι κάτω(και ο 667 τέτοιος είναι).

Reaction score
539

Μια γνώμη κι από μένα....

Αν πιστεύεις ότι ο χώρος σου απαιτεί οπωσδήποτε eq/room correction, πχ αν έχεις δύσκολο χώρο-έπιπλα κλπ, τότε πιστεύω θα πρέπει να στραφείς σε κάποια λύση ενισχυτή με τέτοιες δυνατότητες (denon,onkyo,marantz,pioneer). Αν όχι, εφόσον ο yamaha σε καλύπτει σε χαρακτηριστικά, θα είσαι μια χαρά.

Εγώ ούτως ή άλλως θα στρεφόμουν σε ενισχυτή με δυνατότηες room correction, αφού μέχρι να ακούσεις και να καταλάβεις τί κάνει το Audyssey πχ (ή το όποιο audyssey), μάλλον δεν ξέρεις τί είναι αυτό που χάνεις τόσο καιρό.

Reaction score
1

Θα στα πω από κοντά :137:

Reaction score
11

μπορει να μην προλαβεις να μου αλλαξεις γνωμη...σκοπευω να παραγγειλω το 667 αυριο το μεσημερι....
(εκτος και αν εχεις ''αλλη'' προταση,τωρα που γυριζει...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Και ο Γιαμάχα έχει room correction,το YPOA

Reaction score
539

Και ο Γιαμάχα έχει room correction,το YPOA
Ναι σωστά, αλλά τουλάχιστον στην έκδοση που είχε ο yamaha που είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια ....δεν....
Δεν ξέρω βέβαια αν και πόσο το έχει εξελίξει από τότε.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Re: Απάντηση: θα προβω στην αγορα του Yamaha RX-V667 αλλα....

το μονο YPAO που δουλευε (καλυτερα απο τα αλλα) ηταν του Ζ11 , ολα τα αλλα ηταν για να λενε οτι εχουν ισοσταθμιση.Η ντενον ονκιο μαραντζ (δηλαδη ολοι οι αλλοι ιαπωνες) επειδη δεν μπορουσαν να παρουσιασουν ενα ΔΙΚΟ τους ανταγωνιστικο προιον το ερειξαν στην απλη λυση.
audyssey sound eq................................

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Δεν το έχω δουλέψει το YPAO οπότε ότι και να σας πώ..

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo