καηκε η HDMI θυρα;;;

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202
Παιδια εχω μια 32'' lcd tv kdl-32s2530 SOny.
Ενω ειχα συνδεσει πισι με την τηλεοραση με dvi->hdmi καλωδιο ξαφνικα δεν δειχνει τπτ η τηλεοραση. Κουναω πισω της το καλωδιο δειχνει λιγο εικονα και εξαφανιζεται παλι. μου δειχνει το "AV4" σαν να μην εχω συνδεσει καλωδιο. Και απο τοτε τιποτα. Τα βγαλα ολα τα ξαναβαλα,drivers καρτα γραφηκων κτλ τιποτα!!!
Παιζει να καηκε η θυρα της τηλεορασης;

HV

Reaction score
0
Αν ειχε καει δεν θα εβλεπες τπτ...
Η χαλασε το καλωδιο η μπορει να ξεκολησε κατι στην θυρα.
Αλλες αποψεις ?

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202
Μα δεν βλεπω τιποτα αυτο λεω. Ολα δουλευαν καλα ωσπου δε δειχνει τιποτα. Κουναω το καλωδιο και μου δειχνει κανονικα εικονα για 1''. Και μετα τελος. δεν ξαναδειξε ποτε εικονα. Το καλωδιο ειναι καινουργιο (1 μηνα) αλλα τοχω μπαινοβγαλει απειρες φορες.

Reaction score
62
Μα δεν βλεπω τιποτα αυτο λεω. Ολα δουλευαν καλα ωσπου δε δειχνει τιποτα. Κουναω το καλωδιο και μου δειχνει κανονικα εικονα για 1''. Και μετα τελος. δεν ξαναδειξε ποτε εικονα. Το καλωδιο ειναι καινουργιο (1 μηνα) αλλα τοχω μπαινοβγαλει απειρες φορες.

Το έβγαζες με τις συσκευές αναμμένες??

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202
Ναι,με τις συσκευες αναμμενες. Μηπως εκανα μ****ια;

Κατι αλλο οταν βαλω και βγαλω το καλωδιο ακουγεται ο ηχος στο πισι οτι και καλα συνδεθηκε/αποσυνδεθηκε συσκευη. Αν ειχε καει η HDMI θυρα της τηλεορασης θα ακουγοταν αυτος ο ηχος οταν βαζω το καλωδιο;

Reaction score
384
Ριξε μια ματια σε τι αναλυση ειναι το desktop.
Στειλε 1280x720 και οχι την αναλυση του πανελ, να δουμε.

Reaction score
10
Δεν νομιζω οτι μπορει να ειναι κατι καμμενο.
Αυτο που δε μ αρεσει ειναι αυτο το βαλε βγαλε που ανεφερες.

Δες σε πια απ ολες τις θυρες HDMI , το βυσμα δεν καθεται καλα, δηλ. κουνιεται. Συνηθως απο το βαλε βγαλε λασκαρουν κατι μικρα ελασματακια που εχει η θυρα και το καλωδιο δεν κουμπωνει καλα, με αποτελεσμα να μη κανει καλη επαφη και να χανεται το σημα.

Αν συμβαινει αυτο, θα παρεις ενα πολυ λεπτο κατσαβιδακι μα πολυ λεπτο, και με προχοχη και απαλες κινησεις, θα φερεις αυτα τα ελασματα λιγο πιο εξω, τοσο ωστε να σφηνωνει καλα το καλωδιο.

Αν τελικα ειναι αυτο και φιαξει, ασε το καλωδιο εκει που ειναι, σταματα να το πειραζεις και παρε ενα switcher να κανεις τη δουλεια σου.
Να ξερεις οτι αυτη θυρα οπως τη λες, το θυληκο βυσμα δηλ. που εχει το μηχανημα, ειναι κολημμενο πανω σε μια πλακεττα και τις πιο πολλες φορες ειναι δυσκολη εως αδυνατη η αντικατασταση του. 18-19 μικρες επαφες κολημμενες τοσο κοντα πανω στη πλακεττα δυσκολα μπορει να τις πειραξει ανθρωπινο χερι.
Κι αν ναι, αυτο το χερι θα θελει αρκετα λεφτα.

Reaction score
0
Και σε μένα είχε καεί η HDMI στην 46Χ3500.
Κατά 99% φταίει όταν συνδέεται η θύρα με τις συσκευές να είναι στο ρεύμα στο ρεύμα.
Τέλος πάντων δήλωσα βλάβη στο Siny Center. 'Ηρθαν την πήραν, άλλαξαν την καμένη HDMI δωρεάν. Άν είναι εκτός εγγύησης κοστίζει 400 €.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202
η ερωτηση μου ειναι η εξης.
ΑΝ Εχει τελικα καει η HDMI θυρα της τηλεορασης... οταν συνδεω το καλωδιο με το πισι θαπρεπε να ΜΗΝ κανει τον κλασσικο ηχο συνδεσης συσκευης με το πισι; ή μπορει και να ειναι καμμενη η θυρα και παρολα αυτα να αναγωριζεται η τηλεοραση κανονικα απτο πισι;

ineofot, ηρθαν απτην σονυ και την πηραν απτο σπιτι σου και την ξαναφερανε εκει;

Reaction score
0
η ερωτηση μου ειναι η εξης.
ΑΝ Εχει τελικα καει η HDMI θυρα της τηλεορασης... οταν συνδεω το καλωδιο με το πισι θαπρεπε να ΜΗΝ κανει τον κλασσικο ηχο συνδεσης συσκευης με το πισι; ή μπορει και να ειναι καμμενη η θυρα και παρολα αυτα να αναγωριζεται η τηλεοραση κανονικα απτο πισι;

ineofot, ηρθαν απτην σονυ και την πηραν απτο σπιτι σου και την ξαναφερανε εκει;
Ναι όπως το είπες. Η αντιμετώπιση ήταν απόλυτα επαγγελματική. Απόσταση 125 χιλιόμετρα από Ηράκλειο Κρήτης.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Reaction score
4.485
ακόμα και καμμένο usb stck να βάλεις , πάλι τον ίδιο ήχο θα κάνει!
άλλη hdmi έχει η tv?

ακόμα κι αν έχει χαλάσει η θύρα , έχεις την component για παρηγοριά!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll