καθυστερηση παραλαβης ηχειων απο b&w

Μηνύματα
1
Reaction score
0
γεια σας παιδια,δεν ξερω αν ειναι κανεις αλλος "τυχερος" που περιμενει ηχεια απο την B&W αλλα εγω περιμενω ηδη 3 μηνες...και η μονη αιτιολογιση που ειχα απο Σαραβελου ειναι οτι υπαρχει προβλημα στην παραδοση απο το εξωτερικο..δλδ με την οικονομικη κριση που υποτιθεται υπαρχει ολοι αγοραζουν ηχεια απο την B&W και δεν προλαβαινει να φτιαχνει? μου φαινεται πως δεν εχει μια η αντιπροσωπια μας και δεν μπορει να παραγγειλει.και το κακο ειναι οτι μερικοι σαν εμενα εχουν παρει καποια κομματια της σειρας και τους λειπουν ηχεια...αντε βρες ακρη :110:
 

Μηνύματα
7.239
Reaction score
4.621
καλως ορισες !

γιατι δεν γραφεις πια ηχεια θελεις μηπως μπορεσουμε να σε βοηθησουμε ?
 

Μηνύματα
5.020
Reaction score
8
Απάντηση: καθυστερηση παραλαβης ηχειων απο b&w

και σε ποιο καταστημα εγινε η παραγγελια

καλως ορισες
 

Μηνύματα
9.946
Reaction score
33
oh yes....

Αλήθεια σου είπανε...
Και στο εξωτερικό κόσμος παραπονιέται για καθυστερήσεις...
 

Μηνύματα
3.469
Reaction score
150
Εδώ υπάρχει σε backorder το HTM1D το γαϊδούρι το κεντρικό εδώ και καιρό. Με την κρίση η B&W πουλάει σαν τρελή και μάλιστα στην Αγγλία έκανε το Μάρτιο αύξηση 20% στη σειρά 800. Εδώ δεν την έχουμε δει γιατί έχει πέσει η λίρα αλλά σε μερικούς μήνες που θα ξανανέβει νομίζω πως θα φανεί.
 

Μηνύματα
28
Reaction score
0
Ομοιοπαθής. Περιμένω ένα HTM4S δυο DS3 και δυο M1 πάνω απο 3 μήνες τώρα. Τουλάχιστον με παρηγορεί το γεγονός ότι είναι γενικό το φαινόμενο και δεν φταίει κάτι με το συγκεκριμένο μαγαζί που έχω παραγγείλει. Φτάσαμε στα μέσα Ιουνίου. Κανένα νέο?
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.691
Μηνύματα
2.870.067
Members
37.943
Νεότερο μέλος
belg1960
Top