και ΝΑΙ , μου κλέψαν το ραδιοcd ...

Reaction score
1
ναρκομανείς , πληγή με διάρκεια στους αιώνες , και μεγάλη μάστιγα σε μεγάλες πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη ... :133:

Περιοχή κοντά στα πανεπιστήμια , υψηλού κινδύνου , αν και δεν υπάρχει περιοχή που να μην έχουν χτυπήσει ... :110:

Και τώρα το θέμα

Έχει γίνει σε σας κάτι παρόμοιο ; πόσες φορές ; τι προφυλάξεις θα ήταν ικανοποιητικές ;

πληροφοριακά ένα φιλαράκι τον κλέψανε 4 φορές μόνο φέτος ...

επίσης έχουν κλέψει από συγγενείς και φίλους ... δεν έχει σημασία εαν είναι παλιό ή καινούριο το αυτοκίνητο ...

Reaction score
1.846
Απάντηση: και ΝΑΙ , μου κλέψαν το ραδιοcd ...

... τι προφυλάξεις θα ήταν ικανοποιητικές ; ...
Ψάξτε να βρείτε τον "έμπορα" που πουλάει τα κλεμμένα. Θα έχει κάποια σχέση με είδη αυτοκινήτου, από φαναρτζής μέχρι ότι φανταστείς, ή θα έχει στη σχετική πιάτσα πολλές γνωριμίες.

Οι ναρκομανείς (προτιμώ τη λέξη εξαρτημένοι) έχουν και κάποιο ελαφρυντικό, ο κλεπταποδόχος ΚΑΝΕΝΑ! Χώστε το στη φυλακή, το περιοδόπανο! :141:

VG

Reaction score
0

Δεν με εχουν κλεψει ποτε.
Βεβαια δεν εχω βαλει ποτε κατι καλυτερο απο το εργοστασιακο.

Reaction score
5
οχι ποτέ. ασε που άμα με έκλεβαν εμένα, θα είχαμε πανελλήνιο θέμα :116:.

Έρωτας είναι αυτός. Αν και τα έχω όλα ασφαλισμένα.

Reaction score
62
Απάντηση: Re: και ΝΑΙ , μου κλέψαν το ραδιοcd ...

Άκου τι θα γίνει: Θα έρθω να σε κλέψω και θα τα πουλήσω να πάρω κανα φράγκο. Θα δηλώσεις κλοπή, θα σε αποζημιώσουν και θα βάλεις νέο ηχοσύστημα!! Τι λές??:142::142:

Reaction score
62

Οι ναρκομανείς (προτιμώ τη λέξη εξαρτημένοι) έχουν και κάποιο ελαφρυντικό, ο κλεπταποδόχος ΚΑΝΕΝΑ! Χώστε το στη φυλακή, το περιοδόπανο! :141:
Να σου πω, εγώ δεν τους αναγνωρίζω κανένα ελαφρυντικό. Γιατί, εκτός ορισμένων περιπτώσεων, αυτοί επέλεξαν να καταντήσουν έτσι. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..

Reaction score
264

Οταν λες οτι τα εχεις ασφαλισμενα?????????Κανετο πιο λιανα να το καταλαβω γιατι,θελησα και εγω να ασφαλισω το r/cd και τους ενισχυτες και μονο που δεν γελαγε ο ασφαλιστης μου.

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: και ΝΑΙ , μου κλέψαν το ραδιοcd ...

Οταν λες οτι τα εχεις ασφαλισμενα?????????Κανετο πιο λιανα να το καταλαβω γιατι,θελησα και εγω να ασφαλισω το r/cd και τους ενισχυτες και μονο που δεν γελαγε ο ασφαλιστης μου.
Το κάθε κομμάτι του ηχοσυστήματός μου έχει καταγραφεί στο συμβόλαιο της ασφάλησης, έχουν κατατεθεί τα τιμολόγια αγοράς και πέρασε και άνθρωπος της εταιρίας για να τσεκάρει ότι ό,τι δήλωσα υπάρχει στο αυτοκινητο και δεν ειναι φαντασία.

Τα πάντα αναλυτικά, με την αξία του κάθεκομματιού κλπ κλπ.

Βέβαια πληρώνω 430€ το εξάμηνο για απλή (όχι μικτή δηλαδή), αλλά ο Φωκίων είναι ασφαλισμένος για 23 χιλιαρικάκια...

Reaction score
1

Και εγώ αυτό ξέρω , δεν σε πληρώνουν για ραδιοcd ...

καλά , μόνο εγώ είμαι θύμα ; ή ντρέπεστε να πείτε ;

Reaction score
5
Νίκο το είχα ψάξει πολύ και μόνο την Generalli βρήκα να κάνει τέτοιου είδους ασφάλεια.

Reaction score
264

Νίκο το είχα ψάξει πολύ και μόνο την Generalli βρήκα να κάνει τέτοιου είδους ασφάλεια.
Ευχομαι να ειναι οκ η ασφληστικη σου αλλα,οπου και να ρωτησα μου λεγανε οτι και να κανω οτι και εσυ με φοτωγραφιες κλπ δεν προκειται να παρω φραγκο ακομα και αν βρω σπασμενο τζαμι η' κλειδαρια πορτας κατεστραμενη στο αυτοκινητο που παει να πει πως εγεινε αποπειρα κλοπης.Σου λεει η ασφαλεια οτι το εκανες μονος σου για να παρεις τα φραγκα και ολα τα εργαλεια, σαμπ-ενισχυτες κτλ τα εχεις στο σπιτι σου η' τα πουλησες.

Reaction score
1.846

Χρειάζεται να κάνεις ασφάλεια μερικής κλοπής, η οποία δεν σου ασφαλίζει μόνο τα έξτρα, αλλά σε πληρώνει και αν σου κλέψουν μόνο τα καθίσματα π.χ. :126:

Reaction score
388

Κανόνας πρώτος,ΠΟΤΕ δεν αφήνουμε στο ραδιοcd την πρόσοψη ,έστω κι αν πρόκειται να λείψουμε για λίγο,(και κινητά σε κοινή θέα ,έστω και της πλάκας).Kαι ειδικά σε χώρους Πανεπιστημίου όπου δεν υπάρχει καμμιά αστυνόμευση.

Reaction score
26.181

μου σαβουρωσανε το πλοηγητηρι σχεδον μπροστα στα ματια μου κυριακη μεσιμερι.

με μεικτη και μερικη φυσικα , δεν μου το αποζημιωνουν , αλλα θα μου καλυψουν τις ζημιες της κλοπης (και θα ειναι αρκετες ω ναι)

με το ηχοσυστημα θελει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ, μαλιστα στην ιδια εταιρια θα ακουσεις 4 διαφορερικες αποψεις.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.930
Members
38.627
Νεότερο μέλος
hatzopou