καλωδια ρευματος

Z

Zdimis

Guest
Δυο νεες (για μενα ) συσκευες ενας copland cta401 και ενα xindak 8 dac ΙΣΩΣ ...ΛΕΩ ΙΣΩΣ χρηζουν απο ενα καλωδιο ρευματος καλυτερο απο τα τυχαια των 2 ευρω .ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ mogami (εννοω τιμη χωμα ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ τον ηχο ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ οπως πχ ενα acoustic zen tsumani ρευματος πουχε περασει απο τα χερια μου κι ειχα σιχαθει τα καλωδια απο το τι εφε μπορει να κανουνε .....

Reaction score
600
Δυο νεες (για μενα ) συσκευες ενας copland cta401 και ενα xindak 8 dac ΙΣΩΣ ...ΛΕΩ ΙΣΩΣ χρηζουν απο ενα καλωδιο ρευματος καλυτερο απο τα τυχαια των 2 ευρω .ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ mogami (εννοω τιμη χωμα ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ τον ηχο ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ οπως πχ ενα acoustic zen tsumani ρευματος πουχε περασει απο τα χερια μου κι ειχα σιχαθει τα καλωδια απο το τι εφε μπορει να κανουνε .....
του τζάμπα μάνα πέθανε!

Z

Zdimis

Guest
ασε καναν αλλο ρε να εκφρασει αποψη ,εσυ με το θεμα καλωδια νοσεις ασχημα .Και σ αρεσει και το ακριβο.Φτηνο καλο αμα ακουσεις χανεις τον υπνο σου. :) Κ ανθρακορυχος σε στοα δεχοσουνα να κατεβεις δυο μηνες για ενα κουτακι ξυλινο με τσοχα κ ενα υφασματινο χονδρο καλωδιο με εξωτικο τελειωμα ,εισαι στο τελευταιο σταδιο....

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
23.053
Θα συνταχθώ με τον costas EAR.

Εάν παρόλα αυτά θέλεις να ασχοληθείς, ψάξε και βρες κάποιο Belden (συγκεκριμένο μοντέλο θα σου προτείνουν κάποιοι που ασχολούνται) και ησύχασε.

Reaction score
1.565
Πάντως το 83803 ενω είχε πολύ καλά δυναμικά και 3d soundstage που λεν και στο χωριό μου είχε και μια ξεραιλα. Κατέληξα στο tsunami και δηλώνω ικανοποιημενοτατος. Δεν έχει την τεράστια σκηνή που δίνει ας πούμε το siltech spx 20 αλλά έχει μια overall ζέστη ισορροπία που παει σε όλο το φάσμα συχνοτήτων. Και πρίμα έχει βιλουδο, και μπάσα βαθειά...
Είχα δοκιμάσει και ενα άλλο belden παλι κοκκινο αλλα χαλκός και πιο παχύ απο το επικασσιτερωμενο (και κορυφαίο της εταιρίας) belden 83803 το οποίο ηταν χαλι. Φλατ τελείως σε βάθος, πολύ τσικι τσικι (με πολλή λεπτομέρεια η αλήθεια είναι) και τελειως artificial ήχο. Ψεύτικο. Σελοφαν ενα πράμα. Και αρκετά αμπασο.

Βαρατε τώρα :p

Reaction score
1.391
Πάντως το 83803 ενω είχε πολύ καλά δυναμικά και 3d soundstage που λεν και στο χωριό μου είχε και μια ξεραιλα. Κατέληξα στο tsunami και δηλώνω ικανοποιημενοτατος. Δεν έχει την τεράστια σκηνή που δίνει ας πούμε το siltech spx 20 αλλά έχει μια overall ζέστη ισορροπία που παει σε όλο το φάσμα συχνοτήτων. Και πρίμα έχει βιλουδο, και μπάσα βαθειά...
Είχα δοκιμάσει και ενα άλλο belden παλι κοκκινο αλλα χαλκός και πιο παχύ απο το επικασσιτερωμενο (και κορυφαίο της εταιρίας) belden 83803 το οποίο ηταν χαλι. Φλατ τελείως σε βάθος, πολύ τσικι τσικι (με πολλή λεπτομέρεια η αλήθεια είναι) και τελειως artificial ήχο. Ψεύτικο. Σελοφαν ενα πράμα. Και αρκετά αμπασο.

ανάλογα που, κουμπωνεις τι .... ;)

Reaction score
600
Για αρχή πάρε ένα πολυμπριζο.
Υπάρχουν αρκετά ΚΑΛΑ και ΦΤΗΝΑ στης αγγελίες!

Αυτό που έχεις δεν κάνει ούτε για ανεμιστήρα !!!

Reaction score
1.565
Καλά ναι. Έχει πεσει πολύ πανω κάτω. Και το αποτέλεσμα έχει σοβαρές αλλαγές ακόμα και αλλάζοντας τα ίδια καλώδια μεταξύ των συσκευών.
Πάντως τα δυο μπελντεν δοκιμάστηκαν εναλλάξ στον pass και στο teac και το άρωμα ηταν παντα ίδιο. Στο bryston δεν μπήκα καν στον κόπο να δοκιμασω.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.810

Θα σε βαρούσα άσχημα, αν ήσουν μπροστά μου και μου τα'λεγες αυτά. Όχι όσο άσχημα βαραει ο Ζαπ, αλλά το κατά δύναμιν. :vinsent::smg:

Z

Zdimis

Guest
δεν ειναι για ξυλο ρε κωσταυτια ,παιζουνε αυτα που πoυ γραφει κ πολλα περισσότερα ,το ζητημα ειναι να αποφυγεις ακροτητες....,ενας ασφαλης τροπος ειναι αυτα τα των 2 ευρωνομιζω .....:)δηλαδη ,εσυ τετοια κολπα δεν ακους με αλλαγες κλδιων?

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
34.172
Και εγώ έχω ακούσει διαφορές με αλλαγές καλωδίων ρεύματος. Νομίζω το έχω γράψει πιο παλιά. Κάποτε ήμουν παρόν στην αλλαγή καλωδίων ρεύματος σε Siltech και φίλτρα ΜΙΤ Ζ σε ενα σύστημα και οι διαφορές ήταν αρκετές. Το ακούσαμε πριν και μετά. Και αυτό έγινε και με τα ΜΙΤ Ζ. Συνολικά ο ήχος καθάρισε, ξεμπέρδεψε, ηρέμησε δεν ξέρω πως να το πω πάντως αυτή την αίσθηση σου έδωσε αμέσως. Δεν χρειάστηκε να περάσει χρόνος. Και μεγάλωσε η εικόνα. Άξιζε η αλλαγή τα χχ.χχχ €; Δεν ξέρω, για αυτόν που τα έχει ισως και ναι. Το θέμα είναι ότι υπήρξε αλλαγή.

Δεν ξέρω πόσο πολύ ή λίγο μπαρούφα θα είναι αυτό που θα πω, ειμαι άσχετος, αλλά μήπως αυτές οι βελτιώσεις είναι αντιληπτές μόνο σε παθητικά συστήματα; Βαράτε ελεύθερα.
:lolsign:

Reaction score
38
Θα σου προτεινα να προσπαθησεις να ακουσεις ενα Power Max 10000 πριν καταληξεις. Κατα καιρους κυκλοφορουν μεταχειριςμενα. Ειναι το μονο που εβαλε κατω το Siltech που ειχα και οι διαφορες ηταν ξεκαθαρες.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.620
Members
38.724
Νεότερο μέλος
phamis