καλωδια ρευματος

T

Tadakis

Guest
DH-Labs Silver Sonic Power Plus 17.50 ευρω το μετρο ατερματιστο και βαλε οτι βυσμα θελης.Πολυ μουσικο καλωδιο.
το έχεις δοκιμάσει σε σχέση με άλλα καλώδια π.χ Leppen, Balden κλπ? Κάποια τα βρήκα μπροστιάρικα, άλλα μαζέμένα, άλλα ισσοροπημένα (αλλά αδιάφορα) άλλα τονισμένα σε συγκεκριμένες περιοχές. Όλα δοκιμασμένα σε ενισχυτή.

Αυτό? όταν λές μουσικό τι εννοεις? Περιέγραψε μας το λιγο παραπάνω αν θέλεις.

T

Tadakis

Guest
Να, τον Παπακωνσταντίνου το Βασίλη πχ, τον βγάζει λίγο με νότες Νανάς Μούσχουρη, τον γλυκαίνει.
Επειδή ο Παπακωνσταντίνου δεν ειναι το άκουσμα μου και δυστυχώς ούτε η Νανα, κάτι άλλο που θα με/μας βοηθήσει να καταλάβω/ουμε;

Reaction score
2.566
... άλλα ισσοροπημένα (αλλά αδιάφορα)...
Δεν θες κάτι ουδέτερο και ισορροπημένο γιατί το θεωρείς αδιάφορο...άρα εισερχόμαστε στον εντελώς υποκειμενικό, προσωπικό σου χάρτη προτιμήσεων, τον οποίο δεν γνωρίζουμε...άρα πώς θες να σου προτείνουμε?
Δεν θες και τον Βασίλη σαν τη Νανά, μας δυσκολεύεις...
Πες πώς θες τον Βασίλη να βρούμε ένα αντίστοιχο καλώδιο! :p

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.917
Δεν ακούει Βασίλη, και δε μας λέει και τι ακούει.
Δηλαδή, βαδίζουμε στα τυφλά.
Μια Νικολούλη ενημερώστε, να βρεί το φως στο τούνελ (το χαμένο καβλώδιο).

Είμαστε αντικοινωνικοί τελικά. Θα τους διώξουμε όλους, και θα φιμωσουμε όσους μείνουν, δες τον βετ, κιχ δε βγάζει, σκιαχτηκε, τσισάκια.

Που πήγαν τα τσισάκια;

:lolsign::lolsign::lolsign:. :lol::lol::lol::lol:

Reaction score
98
XLO
KIMBER
FURUTECH
VAN DEN HUL
CARDAS
SUPRA
Αυτά έχω ακούσει σε ρεύμα.
Γενική δική μου διαπίστωση. Αν κάποιος έχει ακούσει τις ίδιες μάρκες σε καλώδιο ηχείων,έχει μια εικόνα τι "υπογραφή" θα μπει σε ήχο με αντίστοιχο ρεύματος.
Π.χ. Van den hul πιο "ζεστό" ,Kimber μπάσα κ ρυθμικό,τουλάχιστον έτσι καταγράφουν τα αυτιά μου .
κ πάει λέγοντας για υπόλοιπα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.917
Ασχετο, αλλα σε κατι τετοια νηματα νιωθω τοσο κουφος και ακατεργαστος.......
Δεν είσαι κουφός. Δεν είναι καν θέμα ακοής. ;)

Όλα είναι πρατ.
Πρατ φίλε μου.

Το τελευταίο παράδειγμα χρήσης του όρου από το δεύτερο λινκ, αποτελεί τη μόνη χρήση του όρου στο πρώτο λινκ.

Τα παραδείγματα του δεύτερου λινκ:

You stupid prat!

I can't believe what an overbearing idiot he is. What a prat!

I'm getting really tired of listening to Vince brag about his conquests. What a prat."

Wearing a yellow bowtie made Bob look a right prat.

No, I lose all bets to the bookies. You can't change fighters at the last minute, so no, I don't have my fight do I, you fucking prat?

I am a prat.

Last edited:

Reaction score
98
Στερεοφωνία κ μουσική.Ετος 1998 .
Άρθρο Βαγγέλη Λαζάρου .
Έξι (7)"κανόνες " να ακούσεις την μουσική...
Στον 2ο δίνει μεγάλη σημασία σε χώρο κ Η ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ αποκλειστικά από αυτόν . Κ αν " ψαχθείς" με καλώδια για να έρθει το χαμηλό θα σε καταπιεί κ θα σου ρίξει κ φάπα...
Κανόνας 6ος. Ακούμε την μουσική. Κ συνεχίζει. Ηλίθιος κ γλαφυρός δε γίνομαι...Όπως θέλετε ακούτε κ όχι όπως θέλουν οι άλλοι οι " ειδικοί" .
Αν εσείς "σιχαίνεστε" το πιάνο,δεν ακουτε πιάνο .
Αν σας πει ότι: Τα πριμα ξύνουν,να του πείτε να πάει να ξυστεί! Εσένα έτσι σ αρέσει!.
κανόνας 7 .Να ακούτε τη μουσικούλα σας ...Διότι η αναπαραγωγή της μουσικής είναι ΧΟΜΠΙ ατελές στη φύση του,γιατί να ασχοληθούμε με ουτοπίες...

Reaction score
285
Εχω ακουσει τα περισσοτερο καλωδια μεχρι 100 ευρω το μετρο.Κimber pk14(οχι ισοροπημενο ενισχυμενο στα μεσοχαμηλα,και ρυθμικο και pk10(υπερβολικο μπασο ατμοσφαιρικο ωραια μεσαια,ακρα με λιγο οξυτητα και λιγο ξηροτητα,,χαρακτηριστικο των kimber στα ρευματα,γενικως πιο ισοροπημενο) furutech fp-314ag(εδω εχουμε ταχυτητα στακατο χαμηλο,νευρο μεσαια ζεστα και ακρα φωτεινα,γενικα εχει την αισθηση του στεγνου)και furutech fp3ts20(πολυ καλυτερο με πιο πλουσιο ηχο ωραιο ηχοχρωμα ,ανοιχτο ψηλα εκτεταμενο και ομαλο,πολυ ησυχο και ενω δεν εχει ιδιαιτερο χαμηλο βγαζει ενα φουσκωμα στα χαμηλομεσαια,εχει μια λαμπατη χροια και συνισταται σε ψηφιακα κυριως)μετα Ultralink ACPC MkII( στη κρυα πλευρα του ουδετερου γρηγορο και ανοιχτο στα ακρα και καποια συριστικα) συνεχιζω Eichmann ETI's Express Power(μαλακος ηχος λαμπατος χαρακτηρας φουσκωμενο μεσοχαμηλο και ενα ρολ οφ στα ακρα) και gigawatt lc-y mk3(εδω εχουμε να κανουμε με ενα μονιτορε χαρακτηρα μιας και εχουμε μονοκλωνο αγωγο,ταχυτητα πιο ουδετρο απο ολα τα υπολοιπα,και το απολυτο πασπαρτου)Κατα την προσωπικη μου αποψη κρινοντας αντικειμενικα την ποιοτητα των καλωδιων και οχι με το τι ταιριαζει στον καθενος το συστημα,πιστευω οτι πρωτο και καλυτερο ειναι το ταπεινο πολωνεζικο gigawatt των 26 ευρω το μετρο το θεωρω χωρις καμια υπερβολη και με συμφωνη γνωμη πολλων που το εχουν ακουσει ισαξιο με το furutech fp-ts20 που εχει 100 ευρω το μετρο κοντα,ισως και καλυτερο του.Μιλαμε για την απολυτη εκπληξη!!!

Reaction score
32
Εχω ακουσει τα περισσοτερο καλωδια μεχρι 100 ευρω το μετρο.Κimber pk14(οχι ισοροπημενο ενισχυμενο στα μεσοχαμηλα,και ρυθμικο και pk10(υπερβολικο μπασο ατμοσφαιρικο ωραια μεσαια,ακρα με λιγο οξυτητα και λιγο ξηροτητα,,χαρακτηριστικο των kimber στα ρευματα,γενικως πιο ισοροπημενο) furutech fp-314ag(εδω εχουμε ταχυτητα στακατο χαμηλο,νευρο μεσαια ζεστα και ακρα φωτεινα,γενικα εχει την αισθηση του στεγνου)και furutech fp3ts20(πολυ καλυτερο με πιο πλουσιο ηχο ωραιο ηχοχρωμα ,ανοιχτο ψηλα εκτεταμενο και ομαλο,πολυ ησυχο και ενω δεν εχει ιδιαιτερο χαμηλο βγαζει ενα φουσκωμα στα χαμηλομεσαια,εχει μια λαμπατη χροια και συνισταται σε ψηφιακα κυριως)μετα Ultralink ACPC MkII( στη κρυα πλευρα του ουδετερου γρηγορο και ανοιχτο στα ακρα και καποια συριστικα) συνεχιζω Eichmann ETI's Express Power(μαλακος ηχος λαμπατος χαρακτηρας φουσκωμενο μεσοχαμηλο και ενα ρολ οφ στα ακρα) και gigawatt lc-y mk3(εδω εχουμε να κανουμε με ενα μονιτορε χαρακτηρα μιας και εχουμε μονοκλωνο αγωγο,ταχυτητα πιο ουδετρο απο ολα τα υπολοιπα,και το απολυτο πασπαρτου)Κατα την προσωπικη μου αποψη κρινοντας αντικειμενικα την ποιοτητα των καλωδιων και οχι με το τι ταιριαζει στον καθενος το συστημα,πιστευω οτι πρωτο και καλυτερο ειναι το ταπεινο πολωνεζικο gigawatt των 26 ευρω το μετρο το θεωρω χωρις καμια υπερβολη και με συμφωνη γνωμη πολλων που το εχουν ακουσει ισαξιο με το furutech fp-ts20 που εχει 100 ευρω το μετρο κοντα,ισως και καλυτερο του.Μιλαμε για την απολυτη εκπληξη!!!

Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις. Τουλάχιστον η τιμή του καλωδίου gigawatt δεν είναι απαγορευτική για κάποιον που θέλει αν δοκιμάσει και να διαπιστώσει εάν υπάρχουν διαφορές. Στην τιμή των 26 ευρώ/μέτρο που αναφέρεις που το βρήκες ;

Reaction score
210
Αδερφέ, μην ασχολείσαι.
Μιά χαρά είναι το "απλό" καλώδιο ρεύματος. Αστο το ρημάδι στην ησυχία του, κι άκου τη μουσική σου.
που' σε ρε κωσταυτιά, όταν κληρονομήσεις εκείνα τα Valhalla από το μπαρμπα σου, πριν τα χωσεις εκεί στη σακούλα με τα "απλά", στείλε μου ένα μηνυματάκι ομορφόπαιδο να 'ρθω να σε ξαλαφρώσω. etsi?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.668
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale