καρτα γραφικων pc -> lcd tv

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Παιδια τοσο καιρο ειχα συνδεδεμενη την Sony lcd tv 32'' me to pc μου με dvi-> vga καλωδιο.
Mιας και εχει ομως και η καρτα γραφικων μου(8600gt) υποδοχη HDMI ειπα να παρω HDMI καλωδιο για ακομα καλυτερα... ελα ομως που δε μπορω να δω... ενω απτο software της καρτας γραφικων μου δειχνει οτι την ειδε τη συνδεση HDMI, η τηλεροαση μου λεει "No signal.

ιδεες;

HV

Reaction score
0
Πρεπει να πας στο Nvidia Control Panel και εκει να βαλεις CLONE στα settings για να σου παιξει. Μπορεις και με Dual View αλλα δεν αξιζει γιατι χανεις επιδοσεις.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Ενω με DVI->VGA καλωδιο που τοχα τοσο καιρο επεζε μια χαρα ετσι οπως λες τωρα που πηρα HDMI καλωδιο μου βγαζει no signal.
Καμια αλλη ιδεα;

HV

Reaction score
0
Εγω το εχω DVI-HDMI και ετσι δουλευει τελεια...Μηπως με το HDMI εχει καποια αλλη ρυθμιση στο Control Panel ?

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
βασικα η καρτα γραφικων μου εχει HDMi θυρα οποτε πηρα καλωδιο HDMI-> HDMI.

HV

Reaction score
0
Ναι αυτο λεω...Εγω δεν εχω θυρα HDMI οποτε ΜΗΠΩΣ η καρτα σου εχει αλλες ρυθμισεις ?

HV

Reaction score
0
Ειναι εφοσον και το DVI ειναι ικανο να μεταφερει 1080p σημα. Ψαξε λιγο περισσοτερο τα Settings της καρτας σου ομως.

Reaction score
384
Μαλλον στελνεις σημα που δεν δεχεται η τηλεοραση.
Το HDMI θα το βαλεις σε 720p, 1080ι, 1080p ισως.
Η VGA ειναι η εισοδος για υπολογιστη και δεχεται τη native αναλυση του πανελ. Το HDMI οχι. Ετσι ειναι και οι Pioneer

Δοκιμασε, αλλα πιστευω οτι θα δουλεψει.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.292
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale