καψιμο φακελου DVD-A

Reaction score
19
εχω καμια 50ρια δισκους DVD-A στον σκληρο πως θα τους γραψω και σε τι ταχυτητα,αναπαραγωγη σε DENON 2910.
ευχαριστω

Reaction score
0
Απάντηση: καψιμο φακελου DVD-A

Δε σε βολεύει να τα παίξεις κατευθείαν από το pc;
Δε νομίζω να ακούσεις διαφορά στον ήχο αν τα παίξεις από τον Denon αν το κάνεις για αυτό.

Reaction score
19

σιγουρο αυτο;αλλα πως καιγονται θελω να συνδεσω τον denon τον πηρα μονο για αυτο το λόγο

Reaction score
12.132
Ναι για πείτε πως γίνεται. Θέλω να αδειάσω το σκληρό από 3-4 DVD-A που έχω αλλά δεν μπορώ να τα κάψω σε δισκάκι. Επίσης 2 από αυτά θέλουν διπλής στρώσης, αλλά δεν μπορώ με το Nero.

Reaction score
0

σιγουρο αυτο;αλλα πως καιγονται θελω να συνδεσω τον denon τον πηρα μονο για αυτο το λόγο
Σίγουρος δεν είμαι, απλά μου φαίνεται περίεργο να υπάρχει διαφορά. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως για να σου πω με σιγουριά. Εγγραφή δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μιας και τα παίζω κατευθείαν από το pc.

Reaction score
19

μετα απο διαβασμα στο ιντερνετ βρηκα και θα το δοκιμασω οταν ερθει το πλειερ,δημιουργουμε π.χ The Doors 1967 6.7gb σε αρχειο iso και το καιμε με το nero,την αλλη βδομαδα τα συμπερασματα

Reaction score
19

η πρασπαθεια απεδωσε με το πρωτο δισκο απο τους 6 των doors σε dual layer με power iso και δευτερον εχω αρκετα flac 24-96 και 24-192 μετετρεψα λοιπον το αλμπουμ George Michael - Older 1996 24-192 Flac σε wav 24-192 και το εδωσα στο DVD-Audio Solo να το φτιαξει το αποτελεσμα ηταν απλα φανταστικο,και μολις ειδα οτι το DVD-Audio Solo δεχεται και flac δεν πειραζει αξιζε ο κοπος

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.482
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid