κεραια τηλεόρασης στο αυτοκινητο

CAC

Reaction score
16
Καλησπέρα ψάχνω για μια καλή και οικονομική κεραία τηλεόρασης για το αυτοκίνητο μου. ξέρεις κάποιος κάποια συγκεκριμένη ή ακόμη καλύτερα κάποιο μαγαζί? ευχαριστώ!

Reaction score
0
Καλησπέρα!
Κεραίες υπάρχουν για όλα τα γούστα.:happy_6:

Κρυφές,μεγάλες,διακριτικές κτλ.

Πες μας σε ποιο μηχάνημα θες να τις εγκαταστήσεις και σε τι αυτοκίνητο, για να σου προτείνω κάποια συγκεκριμένη.:smoking:

CAC

Reaction score
16
σε opel astra θέλω να τη συδέσω με ένα dvd innovatec me 4'' οθόνη! Ευχαριστώ!

Reaction score
0
OI 4'' δεν είναι πολλές και ίσως να μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα μικρό δίπολο χωρίς να έχεις απώλειες.
Πχ. οι κεραίες της Clarion που περιλαμβάνουν δύο κρυφά δίπολα που τοποθετούνται στις κολώνες του παρμπρίζ,πιστεύω πως θα σε καλύψουν.

CAC

Reaction score
16
Σκεφτόμουνα για μια αυτοκόλλητη στο παρμπριζ! θα ψάξω να δω και τις τιμές! ευχαριστώ όλους...

Reaction score
34
αυτοκόλητη και ελάχιστα ορατή έχει η kenwwod (ειναι σε στυλ μεμβράνης). Μπαίνει στο εμπρός τζάμι ψηλα και είναι αθέατη.

Reaction score
0
Απάντηση: κεραια τηλεόρασης στο αυτοκινητο

Καλησπερα κι απο εμενα και καλως σας βρηκα και χρονια πολλα και οτι επιθυμειτε.
Στο θεμα μου τωρα.
Μου εκαναν δωρο μια απλη φορητη τηλεοραση αυτ/του 7 ιντσων Fu και εχει μια μεταλλικη κεραια ενσωματωμενη περιστροφικη , οπως στα τρανζιστορ τα παλια , αλλα θα ηθελα για να εχω καλο σημα , να βαλω μια κεραια εσωτερικη παντα , στο 1 βυσμα που εχει στο πλαι για κεραια.
Εχω δει διαφορες κεραιες , αλλα καποιες εχουν 2 βυσματα και αλλες επισης εχουν και ακροδεκτες για ρευμα για τον ενισχυτη τους.
Τι γινεται με αυτα?
Εγω εχω μονο 1 βυσμα και δεν θελω να μπλεκω και με αλλα καλωδια και ρευματα , εκτος κι αν ειναι απλα τα πραγματα.
Αλλιως θα ηθελα μια κεραια εσωτερικη αυτοκολητη με 2 στελεχη για να την βαλω στις ακρες του παρμπριζ , σαν αυτην που ειχα οταν ειχα τοποθετημενη την οθονη 2din , η οποια απλα εμπαινε πισω στην υποδοχη της κεραιας της 2din οθονης , με 1 βυσμα και χωρις ρευματα.
Δυστυχως ομως λογω αλλαγης αυτ/του , τωρα η οθονη μου εμεινε γιατι δεν μπαινει στο καινουργιο αυτ/το , κι ετσι θα αρκεστω εστω στην τηλεορασουλα που μου εκαναν δωρο.
Σκεφτηκα να βαλω αυτη την κεραια της οθονης , αλλα ουτως η αλλως την οθονη την πουλαω και πρεπει να υπαρχει φυσικα και η κεραια φυσικα. (Σχετικο post πωλησης στο αντιστοιχο topic)
Σας παρακαλω δωστε μου λιγο τα φωτα σας και καποιες γνωμες.
Συγνωμη για το μακροσυρτο post αλλα ηθελα να γινω κατανοητος.
Ευχαριστω.:107:

Reaction score
0
Καλησπέρα!
Δεν γνωρίζω καποια επώνυμη εταιρία που να κατασκευαζει τετοιου είδους κεραίες.
Οι περισσότερες χρησιμοποιουν τη λύση των δυο διπολων με τα 4 καρφακια(jack) και την εξωτερική τροφοδοσία οπως σωστα αναφερεις.
Στο διαδικτυο θα βρεις αρκετα τετοια προιοντα

http://www.qualitymobilevideo.com/

http://cgi.ebay.com/18dBi-freeview-DVB-T-TV-Amplifier-AERIALS-Antenna-F_W0QQitemZ190275096487QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item190275096487&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50#ebayphotohosting

http://www.autotoys.com/x/catalog/TV-TUNERS--ANTENNAS-title0-p-1-c-286.html

αλλά εγω θα δοκίμαζα και σε καταστήματα με ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Reaction score
0

Καλημερα Κωστη και καταρχην σε ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου και τον χρονο σου να μου απαντησεις.
Τωρα ως αναφορα για την κεραια , υπαρχουν τετοιες κεραιες που λεω , οπως για παραδειγμα κι αυτη που εχει μεσα και η οθονη που ειχα και που τωρα την πουλαω , οπως αναφερω στο προηγουμενο post μου.
Φυσικα ομως δεν γινεται να την παρω απο την συσκευασια της αφου την πουλαω.
Ωστοσο μαλλον η υποθεση θελει αρκετο ψαξιμο , και μαλιστα οπως λες κι εσυ και σε καταστηματα με ηλεκτρονικα αυτ/του ισως κατι βρω.Ειδομεν.
Παντως οποιο παιδι εχει κατι υπ'οψιν του ας μου το πει.
Ευχαριστω πολυ.:107:

Reaction score
0

Παντως εγω εβαλα δοκιμαστικα την κεραια που ειχα στην οθονη οπως εχω πει , και δουλευει αψογα , και οπως επισης εχω πει αυτη η κεραια εχει 1 βυσμα δεν εχει καλωδιο για ρευμα και εχει 2 στοιχεια που τα κολλας στο παρμπριζ.
Σαν αυτη που εχει βαλει στο απο πανω post ο φιλος , με 1 βυσμα αλλα χωρις ρευμα.
Ειναι η μαμα κεραια της οθονης μαρκας Makrom.
Και σιγουρα πουλιεται και σαν εξτρα μαλλον απο εδω >>>
http://www.limnaios.gr/view.asp?productID=6297
>>>και μαλλον πρεπει να ειναι η ιδια.
Θα παρω τηλ. απο εβδομαδα να ρωτησω.

Agg

Reaction score
0

Ο καλυτερος τροπος τοποθετησεις ποιος ειναι:οριζοντιος ή L;

Reaction score
0

Ο καλυτερος τροπος τοποθετησεις ποιος ειναι:οριζοντιος ή L;
Εγω την βαζω ετσι _l και ειχα παντα καλη ληψη.
Στην μερια του συνοδηγου.:107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv