κεφαλη για thorens td 166 mkii

Reaction score
28
φιλοι ηρθε η ωρα νομιζω για να επαναφερω το thorens μου .. ψαχνω λοιπον στοιχεια για τη καταλληλη κεφαλη ,κινητου μαγνητη βεβαιως ...ο βραχιονας μου ειναι ο εξης
TP 11MKII/TP62 με το στελεχος αποσπωμενο κοντα στην βαση του βραχιονα . οταν το αγορασα προ 30ετιας ο κατασκευαστης επροτεινε καποια stanton ισως την 500 εαν θυμαμαι καλα.. ποια ειναι η γνωμη σας για τον συγκεκριμενο βραχιονα ?..

Reaction score
28
φιλοι ηρθε η ωρα νομιζω για να επαναφερω το thorens μου .. ψαχνω λοιπον στοιχεια για τη καταλληλη κεφαλη ,κινητου μαγνητη βεβαιως ...ο βραχιονας μου ειναι ο εξης
TP 11MKII/TP62 με το στελεχος αποσπωμενο κοντα στην βαση του βραχιονα . οταν το αγορασα προ 30ετιας ο κατασκευαστης επροτεινε καποια stanton ισως την 500 εαν θυμαμαι καλα.. ποια ειναι η γνωμη σας για τον συγκεκριμενο βραχιονα ?..
σημ. προκειται για τον βραχιονα με antiskating με νημα και οχι με μηχανικη ρυθμιση ...

Reaction score
8.905
Απάντηση: κεφαλη για thorens td 166 mkii

Γιατί ρε γαϊδούρια δεν απαντάτε στο παιδί....
φίλε μου η παλιά σου υπάρχε, ιτι είχες? Σε τι λεφτά θέλεις να κινηθείς?

Reaction score
28
Re: Απάντηση: κεφαλη για thorens td 166 mkii

Γιατί ρε γαϊδούρια δεν απαντάτε στο παιδί....
φίλε μου η παλιά σου υπάρχε, ιτι είχες? Σε τι λεφτά θέλεις να κινηθείς?
φιλε μου παλια ειχα περασει απο πολλες κεφαλες ...τελευταια ειχα βαλει μια shure m44e
ημιεπαγγελματικη θα ελεγα γιατι ηθελα μεγαλη εξοδο με τον παλιο μου ενισχυτη ..( 9mv) τωρα ομως εχω τον yamaha as2000 και θελω μια κεφαλη με εξοδο γυρω στα 2-3 mv το πολυ 4- για τον βραχιονα μου ο οποιος ειναι ελαφρυς βραχιονας ...τιμης περιπου 100-120 ευρω .....

Reaction score
8.905
Απάντηση: κεφαλη για thorens td 166 mkii

Στα λεφτά που θέλεις να δώσεις και σε κεφαλές με μεγάλη ενδοτικότητα, η μια περίπτωση να αναβαθμίσεις με νέα βελόνα κάποια από τις παλιές σου από εδώ με απλή η SAS (Super Analogue) η σε κάτι τέτοιο νέο! η Acutex ειναι κελεπούρι για τα λεφτά της! Ότι άλλο θέλεις εδώ είμαστε!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881