κεφαλοβελονα για project debut iii

Reaction score
202
Καλησπέρα. Θα ήθελα μια βοήθεια στο πια κεφάλι είναι κατάλληλη για το πικάπ. πρέπει να προσέξω κάτι η μπορώ να αγοράσω οποία κέφαλοβελόνα θέλω και να την βάλω απλά επάνω.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.544
Πρωτίστως, θα πρέπει να δεις ποια κεφαλή ταιριάζει με τον βραχίονα που έχεις στο πικ απ σου (λέγε με "ενδοτικότητα"). Ψάξε το, στο forum υπάρχουν αρκετά threads κι άρθρα για το συγκεκριμένο θέμα.

Reaction score
2.248
Έπειτα θα πρέπει να δεις τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά της κεφαλής για την συμβατότητα με το phono stage.
Λιγότερο για MM κεφαλές και περισσότερο για MC

Reaction score
202
βελονα θελω να αλαξω οχι πυρινικη κεφαλη σε υποβριχιο. μου φαινετε θα ξαναγυρισω στο mp3 :( σκευτομουνα καποια λιστα του κατασκευαστη με κεφαλοβελονες που ταιριαζουν.. μαλον θα καταλιξω στην ortofone 2m red που κανει σιγουρα για το project debut.

Reaction score
460
η πικρή αλήθεια ειναι οτι οι προλαλήσαντες έχουν απόλυτο δίκιο. Απο την άλλη μεριά μπορείς να βάλεις,για αναβάθμιση , την ortofon blue ή bronze που εχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την red.

D

deleted user 10898

Guest
γυρνα στο mp3.
καλυτερα θα παιζει απο project με βελονα με ενδοτικοτητα μη ταιριαστη με τον βραχιονα και ηλεκτρικα χαρακτηριστικα ασχετα με το Phono.

Reaction score
202
χα δεν αντεξα και πηγα και πηρα 2m red ειδα στο manuall του project και την προτινει. οσο για blue,bronze,black . δεν σκοπευω να δωσω τοσα χρηματα για ενα πικαπ των 300 ευρω. τωρα βαιβεα εχω αλλο προβλημα . το βαροσ το ρυθμισα με βαση τησ προδιαγραφες . αλλα εχω ενα θεμα με την γωνια. εχω το σχεδιακι του project που το βαζεις επανο στο πλατο και ακουμπας επανο την κεφαλι και την ρυθμισα με το ματι. αλλα σκεφτομαι ποσο ακριβης μπορει να ειναι καποιος με το ματι???? υπαρχει αντιπροσοποια να το παω να μου το ρυθμισουν?

Reaction score
2.248
αλλα εχω ενα θεμα με την γωνια. εχω το σχεδιακι του project που το βαζεις επανο στο πλατο και ακουμπας επανο την κεφαλι και την ρυθμισα με το ματι. αλλα σκεφτομαι ποσο ακριβης μπορει να ειναι καποιος με το ματι????
Η ρύθμιση γίνεται με το μάτι και το μόνο hightech εργαλείο είναι ένας μεγενθυτικός φακός για να βοηθήσει πάλι το μάτι :)

Reaction score
202
Η ρύθμιση γίνεται με το μάτι και το μόνο hightech εργαλείο είναι ένας μεγενθυτικός φακός για να βοηθήσει πάλι το μάτι :)
να φανταστω λοιπον οτι το εκανα σωστα? παραληλησα την κεφαλη με τησ γραμες του σχεδιου ακουμποντας την βελονα πανο στο (+) σημαδι που εχει. πρεπει να κανω κατι αλλο?

Reaction score
202
Τελικά θα συνεχίζω να ακούω δίσκους. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους συμφορουμίτες που ασχολήθηκαν με το δράμα μου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm