κινεζικο dac ?

Reaction score
32.641
καλή χρονια να εχουμε , η αδερφή μου ψαχνει μετατροπεα με τηλ/σμο στα 24/192 σε ολες τις συνδεσεις ακομη και στο usb συν να εχει και εν/τη ακουστικων -εχει τα hf 400 -δινει μεχρι 150-160 ευρο και επειδή με έπρηξε βρηκα αυτο στο ebay http://www.ebay.com/itm/191094841264?_trksid=p2060778.m1438.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
τα εχει ολα αλλα τεχνικως αξιζει;

Reaction score
7.194
αξιζει δεν αξιζει,αυτα που ζητας δεν τα βρισκεις με 150 ευρω παρα μονο σε κινεζια,οποτε παιρνεις το ρισκο και οτι γινει.

Reaction score
32.641
καλα απο ηχο δε το ακουσαμε.... αλλα απο προδιαγραφες και τσιπακια πως τα παει ?

Reaction score
11
Μόνον πρόσεχε το θέμα τελωνείο αν θα ψωνίσεις από εκεί. Υπάρχει κίνδυνος να πληρώσεις περισσότερα για δασμούς.
Προσωπικά την πάτησα, παρόλο που τόνισα στον Κινέζο κάποια πράγματα.... τζίφος όμως!

Reaction score
11
Πριν 2 χρόνια πλήρωσα γύρω στα 100 ευρώ (αν θυμάμαι καλά, μαζί με τα έξοδα εκτελωνιστή) και έφερα αυτόν:
http://www.ebay.com/itm/09-NEW-EDIT...210?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c16fea812

Τα έξοδα εκτελωνιστή μπορείς να τα γλυτώσεις αλλά θα πρέπει να πας μόνος σου αεροδρόμιο και να κάνεις όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται. Όπως καταλαβαίνεις δεν παίζει κάτι τέτοιο (αν δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις), οπότε τα τρως και αυτά στην μάπα!

EDIT: Ψέματα!!! Το 2011 το έφερα! Πριν τις εκλογές!

Reaction score
867
δεν δείχνει κακό & τα τσιπάκια του είναι μια χαρά ...

ωστόσο, για παντελώς άγνωστο, με ορατό κίνδυνο τελωνείου και σχετικά αναιμικό ενισχυτή για τα 400άρια, δεν θα έκανα το βήμα ...

καλύτερα να μετριασθούν οι (δευτερεύουσες) απαιτήσεις ... πχ. χρήση ακουστικών, σημαίνει ότι είσαι σχετικά δίπλα στο ντακ/ενισχυτή ... γιατί σώνει και καλά τηλεχειρισμός ; πόσες πια πηγές θα συνδεθούν ψηφιακά στο ντακ ; ... επίσης το 24/192, όπως και τα dsd κλπ. είναι όλα τους nice to have, όχι must have, καθώς κάνεις τέλεια την δουλειά σου και με πχ. 24/96 ... επειδή δε, μιλάμε για θήλυ, δεν πιστεύω ότι δίνονται οι κύριες προτεραιότητες στον audiophile τομέα, (εκτός αν μιλάμε για την εξαίρεση της εξαίρεσης) ...

Reaction score
11
Μωρέ μια χαρούλα είναι! Και ο ήχος του άψογος!
Απλά όλα τα υλικά είναι αντιγραφές! Αυτό να είναι στα υπόψιν. Εδώ και στο δικό μου, παρόλα τα Japan που έλεγε, πολύ το αμφιβάλω ....

Reaction score
32.641
ε... εγω φταιω που την κατσαδιαζα γιατι ακουγε mp3 και οχι flac -ακουσε και τη διαφορα με ενα dac magic που πουλησα προσφατα και γλυκαθηκε με αυτα που τις ελεγα :) -αληθεια kesanis δεν το παρελαβες με απλο ταχ/μιο ?

Reaction score
32.641
ουφ ηρθε η καρδια στη θεση της γιατι για μενα ζαχαρωνω ενα emotiva dac αλλα εχω φοβιες μεγαλες μη μου βγει ο κουκος αηδονι

Reaction score
11
Δεν κατάλαβες .... Καλή (όσο γίνεται) συνεννόηση με τον Κινέζο γιατί για απλό Ταχυδρομείο του είχα πει και Priceless gift ... αλλά ο π@π@ρας το έστειλε όπως ήθελε!

Reaction score
32.641
αγαπητε Δημοκηδή το set up της αδερφης μου -δωρο απο εμενα- αποτελειται απο ενα rotel 820ax ,lenovo laptop διπηρινο και ηχεια heco victa 200 και συδεδεμενα σε μια samsunge 40' το ποντικι ασ/το -ετσι ολα γινονται απο τα 3 μετρα του καναπε -ναι για τα 24/96 αλλα τηλ/μο θελει οπωσδήποτε.

Reaction score
7.194
μα ουσιαστικα εχει μια πηγη....το laptop,τι τον θελει τον τηλεχειρισμο? παρε ενα usb dac,πουληστε τον rotel και παρτε εναν τηλεχειριζομενο ολοκληρωμενο.

Reaction score
32.641
εχει και ενα ps3 ....... αλλα ξερεις οι γυναικες δεν πουλανε μονο αγοραζουν!:p

ευχαριστω ολους σας !

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.615
Members
38.579
Νεότερο μέλος